نظارت بر طبخ غذای موکب‌های نجف به کربلا
۹۱۸۳۵۲
۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
۴۹۳۰ 
رییس کمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موکب‌های مسیر نجف به کربلا خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رییس کمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موکب‌های مسیر نجف به کربلا خبر داد.

نظارت مستمر بر طبخ غذای موکب‌های نجف به کربلا

زنگیشه گفت: در اربعین امسال با توجه به برداشته شدن موضوع اخذ ویزا شاهد افزایش بی‌سابقه جمعیت هستیم به شکلی که ششاید نسبت به سال‌های گذشته جمعیت دو برابر شده است.

وی افزود: امسال بیش از ٣٠٠ موکب از استان تهران در مسیر نجف به کربلا مستقر شده است که بحث پذیرایی و اسکان زائران را دنبال می کنند بر همین اساس تیم‌های بازرسی از طرف ستاد اربعین استان تهران موضوعات بهداشتی به ویژه در طبخ غذا را دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های نظارتی با توجه به ضرورت لزوم حفظ سلامت زائران بر نحوه و کیفیت طبخ غذا، نحوه نگهداری مواد اولیه در سردخانه‌ها نظارت دقیقی را اعمال می کنند.

وی تاکید کرد: تیم‌های بازرسی با بهره گیری از چک لیست‌هایی که در اختیار دارند بازرسی‌ها را انجام می دهند و اگر کوتاهی وجود داشته باشد تذکرات و راهنمایی‌های لازم را به موکب‌ها ارائه می کنند.

برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:30 - 1398/07/22
از صافیهای پلاستیکیشون معلومه
پاسخ ها
سید موسوی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
لطفا اینقد انتقاد نکنید ما یه ذره به مهمانوازی اونا نمیرسیم با این حرفا عراقیا نسبت به ایرانیها بدبین شدن نون و نمک اونا رو میخوریم ته تموم شد بدشون میگیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج