۹۲۰۲۰۸
۳ نظر
۶۱۸۶
۳ نظر
۶۱۸۶
پ

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیر ه‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

برترین‌ها: نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیره‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

مواد لازم

  • آرد: ۳و نیم الی ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر خمیر مایه فوری: ۳ و نیم قاشق چای‌خوری
  • آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شیر:۱/۲ پیمانه
  • روغن: ۱/۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
  • کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

طرز تهیه

۱. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و ۱/۴ از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۲. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای ۱۰ دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۳. بعد ۳ و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۴. حالا خمیر مایه به عمل اومده ۱/۲ پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۵. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۶. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۷. حالا به خوبی و حدود ۱۵ دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۸. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۹. اجازه میدیم تا خمیر برای ۱ الی ۲ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۰. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به ۸ قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۱. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۲. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۳. ۱/۲ پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۴. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۵. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۶. خمیر‌های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۷. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسه‌های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت‌ها نسوزه.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

۱۸. حالا دیگه سیمیت‌های خوشمزه ما حاضرن.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خبری،نان مورداستفاده درقفقازوروسیه هم به اشترک بذاروپیشنهادمیکنم که غذاهای مورداستفاده درقفقاز،آسیای میانه وروسیه رابه اشتراک بگذارید،چون بالاخره کشورمابایدبااتحادیه اوراسیا کارکند!تشکر

    • بدون نام

      ب نظر خوب میاد
      حیف ک فر نداریم
      ارزو همه غذاها فری ب دلم مونده خودم درس کنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هر چیزی که توی فر درست میشه، توی قابلمه هم میتونی درست کنی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج