۹۲۲۲۴۵
۱۱ نظر
۵۰۹۶
۱۱ نظر
۵۰۹۶
پ

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

برترین‌ها: این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۲. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۳. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۴. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۵. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۶. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

۷. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.

کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      از بچگیمون توی دهه 70 دلمون هر کیکی خواست مامانمون میگفت این فر میخواد، بعد هم که فر خریدیم چهارتا کیک کربن شده توش خوردیم و خراب شد فره و تبدیل شد به کابینت ، الانم که گاز جدید رو کار بی خاصیتی جاشو گرفته که فقط چهارتا دونه شعله داره
      ایشالا این کیک قسمت همه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا اینقدر همه فر خریدن رو سخت میدونند. من خودم از خانواده ای فقیر هستم اما فر گازی دارم و کاملا ازش راضیم. یک فر ایرانی معمولی

      • ناشناس

        اگه دلت خواست همین مایه کیک رو میتونی توی قابلمه ای که از قبل چربش کردی بریزی و روی شعله گار متوسط روبه پایین بذاری و درش را کاملاً با دم کنی پوشانده و تا 30 الی 35 دقیقه اول درش را باز نکنی(بخاطر پُف کیک)، سپس با با یک خلال دندان داخل کیک فرو کن اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک پخته و آماده است . والسلام بسیار هم خوشمزه است

      • بدون نام

        اگه کسی بخواد کیک درست کنه، روی گاز و توی قابلمه، بهترین کیک رو میشه درست کرد

      • sara

        ما هم فر نداشتیم ولی من انقدر خانواده رو به ذوق آوردم و توی ماکروویو و پلوپز کیک پختم که آخر والدین یه فر خریدن،ولی هنوز با فر نمیتونم مثل ماکروویو و پلوپز کیک بپزم :-))

    • بدون نام

      عایه

    • شهروند بی نام

      من این کیک رو همیشه درست میکنم خیلی خوشمزه هست و بافت خیلی خوبی داره ..چون بچه هام شیره انگور رو دوست ندارن بجای شکر از شیره تو کیک استفاده میکنم که خیلی سالم هست و بچه ها هم دوست دارن ..توصیه میکنم از شکر تو کیک کمتر استفاده کنید و این کیک عالی رو درست کنید و نوش جان کنید...

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیلی عالی

      • بدون نام

        من هم فر ندارم همیشه تو قابلمه درست میکنم عالی میشه

    • Fatemeh(YAS)

      من با همین دستور درست عالی شد

    • م-م

      من با وجودی که کیک های خیلی خوبی می پزم دیشب با این دستور پختم افتضاح شد. چرااا؟ نمی دونم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج