۹۳۱۰۸۲
۱۱ نظر
۵۲۶۱
۱۱ نظر
۵۲۶۱
پ

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

برترین‌ها: کدو پلوی مازندرانی یا (کهی پلا، کئی پلا) یکی از غذا‌های خوشمزه و لذیذ مازندرانی هستش که خیلی آسون و بدون دردسره و علاوه بر این مواد اولیه‌ی زیادی هم نمیخواد و یک پلوی مخلوط گیاهی و خوش عطره. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • کدو تنبل: ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • شکر: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • زرچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ برای سرو به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

طرز تهیه:

برای تهیه کدو پلو کافیه تا برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنیم.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

حالا کدو‌هایی که نگینی و تقریبا درشت خرد کردیم رو داخل یه ماهیتابه میریزیم. زیره، زرچوبه و کره رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

پیاز داغ و شکر رو هم همینطور.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا شکر حل بشه و کدو هم تقریبا نیم پز بشه.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

در نهایت به مقدار کافی نمک و زعفرون هم اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم. حالا مایه کدو پلو حاضره.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

فقط میمونه دم گذاشتن پلو. کف قابلمه رو کمی روغن میریزیم و بعد لایه لایه برنج آبکش شده و کدوهارو داخل قابلمه میریزیم و برای مدت نیم ساعت الی سه ربع دم میذاریم.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

کدو پلو معمولا با تخم مرغ نیمرو و گاهی دانه‌های انار ترش سرو میشه.

طرز تهیه کدوپلوی مازندرانی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • پیمان

      به به

    • بدون نام

      عالیه! مخصوصا الان که فصل کدو تنبله. من اغلب درست میکنم اما زیره نمیزنم.

    • نیما

      گردوش‌کو پس؟ تازه کئی باکله پلا رو نخوردی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به به دستگلت درد نکنه

      • maryam hosseiniy

        برو تسه درست کمبه ...باهم بَخِریم

    • بدون نام

      تقریبا همون دم پختک دوست داشتنی است با کدو فقط

    • بدون نام

      گردو هم باید بریزین

    • somaye

      به به کعی پلا با مرغنه محلی

    • سلماز

      اصلاََ خوشم نیامد این چه غذایی هست

    • بدون نام

      اووف گردو هم داشته باشه بهتره. ما البته لابلاش تخم انار هم میریزیم که عالی میشه. با کره محلی و تخم مرغ

    • بدون نام

      خودم مازندرانی اهل آمل هستم واستان گلستان هستم درفصل مخصوصش درست میکنم بخصوص با تخم مرغ محلی که با روغن محلی گوسفندنیمرو بشه وای چقدر به آدم می چسبه عاشقشم همسرم هم خیلی دوست داره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج