۹۳۸۱۷۱
۷ نظر
۵۰۰۹
۷ نظر
۵۰۰۹
پ

راه‌حل مقابله‌ با تکدی‌گری، زندان نیست

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه راه‌حل مقابله‌با تکدی‌گری زندان نیست،‌ گفت: جمع‌آوری مشخصات بیومتریک متکدیان از طریق اسکن اثر انگشت و عنبیه در ۸ استان کشور در حال انجام است.

خبرگزاری ایلنا: رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه راه‌حل مقابله‌با تکدی‌گری زندان نیست،‌ گفت: جمع‌آوری مشخصات بیومتریک متکدیان از طریق اسکن اثر انگشت و عنبیه در ۸ استان کشور در حال انجام است.

«تقی‌ رستم‌وندی» معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور درباره سامانه جامع آسیب‌دیدگان اجتماعی و جمع‌آوری مشخصات بیومتریک آنها از طریق اسکن اثر انگشت و عنبیه گفت: در ۸ استان کشور بانک اطلاعاتی از متکدیان تهیه شده است.این طرح در کلانشهر هایی مانند اصفهان، شیراز، تهران که تکدی‌گری بیشتر وجود دارد، انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همانطور که می‌دانید متکدیان فاقد مدارک هویتی هستند و بارها این افراد جمع‌آوری و به آنها خدمات ارائه می‌شود، اما دوباره به خیابان باز می گردند، اما احراز هویت از طریق عنبیه جدیدترین فناوری است که در ۸ مرکز استان این فناوری درحال انجام است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در پاسخ به این سوال که بر اساس قانون مجازات تکدی‌گری ۲ ماه تا ۲ سال حبس است، آیا این قانون اجرایی می‌شود؟ تصریح کرد: زندان راه‌حل مقابله با تکدی‌گری نیست. این افراد دارای مشکلات اقتصادی، خانوادگی و... هستند.آنها باید پس از شناسایی همه‌جانبه وضعیت‌شان سنجیده شده و راهکار اجتماعی و اقتصادی برای‌شان در نظر گرفته شود، زندان نمی‌تواند راه‌حل این مشکل باشد.

رستم‌وندی درباره جمع‌‌آوری کودکان خیابانی نیز گفت: این کار امسال با جدیت بیشتر و با همکاری بهتر بین وزارت کشور، سازمان بهزیستی و استانداری و فرمانداری شهر تهران آغاز شده است. این برنامه یک طرح مقطعی نیست که به صورت ضربتی اجرا شود، بلکه با استفاده بیشتر از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در فازهای مختلف در حال انجام است.

وی ادامه داد: بخشی از متکدیانی که در سطح شهر تهران هستند، سنین بالا دارند که شهرداری باید آنها را در مراکز نگهداری خود مراقبت کند، متکدیان کمتر از ۱۵ سال هم مسئولیت شأن با سازمان بهزیستی است. این کار به تدریج پیش می‌رود و تاکنون نیز ۳۸۱ کودک خیابانی جمع آوری، غربالگری و ساماندهی شده‌اند.

معاون وزیر کشور درباره غربالگری کودکان خیابانی خاطرنشان کرد: برخی از این کودکان در حوزه بهداشت و سلامت با مشکلاتی مواجه بوده‌اند و علائم هپاتیت یا بیماری‌های خطرناک داشتند که در مرحله غربالگری این موضوع مشخص شد. افرادی که با مشکلاتی در این زمینه دچار هستند، برای درمان به بخش بهداشت و درمان منتقل شده‌اند، کودکانی هستند که مشکل سرپرستی داشتند و توسط بهزیستی به آنها رسیدگی می شود. همانطور که گفتم بهزیستی مسئولیت غربالگری و رسیدگی به این کودکان را دارد. استانداری و فرمانداری نیز وضعیت انسجام‌بخشی به کار همه دستگاه‌ها در این برنامه را برعهده دارند.

رستم‌وندی همچنین درباره سلب حضانت از والدین کودکان خیابانی تصریح کرد: سلب حضانت فرزند از والدین درخصوص کودکان خیابانی دارای پروتکل مشخصی است و الزاما نیازمند حکم قضایی است تا حضانت را از والدین سلب کنند و یک رویه مربوط به خود را دارد و اینگونه نیست که اگر کودکی دوبار در این برنامه جمع آوری شد، سلب حضانت از والدین انجام شود و قضات مرجع قضایی هستند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      میبرم زندان که خراب تربرگردن

    • بدون نام

      میبرم زندان که خراب تربرگردن

    • بدون نام

      خب اگه کارهاشون بدن خوبه ولی العام یه دوره ای شده که بچشون از سن کم که بایدمشغول مدرسه و درس خواندن باشه میفرستم گدایی .یکی ازاینهابپرسه چرا بچه دارمیشید

    • بدون نام

      افغانی تحویل سفارت وکشورشوت بدین

    • بدون نام

      این دولت به غیر از بازداشت و زندانی کردن کار دیگری یاد نگرفته

    • بدون نام

      بنده خداها اگرتوان کارهم داشته باشند مگر مسؤلین می‌گذارند که کارکنند مجوز، پروانه، مالیات، عوارض، وهزارتاکوفت دیگر پس نتیجه می گیریم همان گدایی زیرسایه شما بهتراست

      پاسخ ها

      • ''''''''Shanjani................'

        ''''' راه حل متکدی گری زندان نیست ''' لطفا متکدیان را روانه هتل کنید!!!!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج