۹۴۴۱۴۶
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

آخرین وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به روند کاهشی بروز آنفلوآنزا در کشور، ‌ آخرین آمار ابتلا به این بیماری‌ تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا: رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به روند کاهشی بروز آنفلوآنزا در کشور، ‌ آخرین آمار ابتلا به این بیماری‌ تشریح کرد.

دکتر حسین عرفانی در تشریح آخرین وضعیت همه‌گیری آنفلوآنزای فصلی انسانی با اشاره به اینکه آمار ابتلا به بیماری‌های مزمن تنفسی به شکل هفتگی گرفته می‌شود، گفت: از تاریخ ۳۰آذر تا ۶ دی ماه سال جاری ۲۳۸۸ مورد مبتلا به عفونت‌ شدید تنفسی در بیمارستان‌ها بستری شدند. از این تعداد فقط از افرادی که در آی‌سی‌یو بستری شده یا فوت می‌شوند نمونه تهیه می‌شود که با این اوصاف موارد مرگ بر اثر آنفلوآنزا در هفته گذشته ۴ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه مجموع موارد فوت شده بر اثر اپیدمی فصلی آنفلوآنزا در سال جاری تا کنون به ۱۱۰ مورد رسیده است، ‌ ادامه داد: تا پیش از جمع آمار هفته گذشته ۱۰۶ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست داده بودند با جمع فوت شدگان هفته گذشته این عدد به ۱۱۰ مورد می‌رسد. از چهار نفری که هفته گذشته جان خود را بر اثر آنفلوآنزا از دست داده‌اند، یک نفر اهل تهران، یک نفر اهل خراسان رضوی و دو نفر اهل استان آذربایجان شرقی بوده‌اند.

عرفانی در ادامه ضمن تعریف سندروم «ILI» یا ناخوشی‌های شبیه به آنفلوآنزا، گفت: اگر نسبت درصد بار مراجعه سندروم «ILI» یا بیماران با علائم تب و سرفه به کل موارد مراجعه کننده از ۲.۱ درصد بیشتر باشد، نشان دهنده همه‌گیری بیماری در آن جامعه است. در ابتدای آذر ماه این عدد به ۴.۱ درصد رسیده بود؛ اما خوشبختانه در هفته گذشته یعنی با آغاز دی ماه این عدد به ۲.۵درصد رسیده است. کاهش این عدد نشانگر تحت کنترل بودن اپیدمی آنفلوآنزا است.

وی در خصوص احتمال بروز موج بعدی آنفلوآنزا در کشور، ‌ اظهار کرد: همه‌گیری آنفلوآنزا در کشور به هیچ عنوان قابل پیشگیری نیست؛ اما می‌توان آن را پیش‌بینی کرد؛ این در حالی است که می‌توان از موارد تک‌گیر آنفلوآنزا پیشگیری کرد؛ اما در خصوص همه‌گیری این حالت صادق نیست. تا زمانی که بیماری در جامعه وجود دارد موارد تک گیر بیماری در جامعه وجود دارد که این موضوع نیز به شرایطی مانند رعایت نکات بهداشتی، میزان برودت هوا و... بستگی دارد. پس با رعایت رفتار بهداشتی و در صورتی که تغییر خاصی در برودت هوا و رخدادهای هواشناسی نداشته باشیم، احتمال بروز موج بعدی آنفلوآنزا دوز از ذهن خواهد بود؛ اما این موضوع کاملا وابسته به سایر عوامل است و نمی‌توان به شکل قطعی راجع‌ به آن اظهار نظر کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • خدا

      آنفولانزا یه نوع مرضه که تا 5 دی بیشتر دوم نمیاره!!!

    • بدون نام ،،

      بنام خدا ،،،،،کشورما از لحاظ بهداشت نسبت به کشورهای همسایه رتبه اول را دارا میبشد ،،،همه ساله تعداد زیادی از پاکستان بدون اینکه قرنطینه شوند وارد کشور ما جهت رفتن به کربلا میشوند ،،،از مسولان گرامی عاجزانه استدعا میشود که از راهی دیگر به جز کشور ما به کربلا بروند ناقل ویروس کشنده انفولانزا همین پاکستانیها میباشند که هیچگونه بهداشتی ندارند ودر سالنهای غذا خوری کشور وهرکجا که برخوردی داشته باشند آلوده میشود ودرنهایت جوابگوی این مرض هموطنان عزیزمان باید باشند ،،،،،باشد که نهاد ریست جمهوری ووزیر بهداشت توجهی به عرض این حقیر بنمایند ،بند خودم فرزند جنگم وریه اینجانب مشکل دارد امسال به این ویروس مبتلا شدم که دقیقا ازمرگ مدت یکماهو چند روز طول کشید تا نجات پیدا کردم ،،،،یاعلی ،،،

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج