۹۴۷۴۱۰
۵ نظر
۵۰۰۶
۵ نظر
۵۰۰۶
پ

نگرانی از خودکشی جوانان آمریکایی

روزنامه نیویورک تایمز در مقاله‌ای به قلم ریچارد فریدمن نوشت: یک بحران سلامت روان در حال تباه کردن نوجوانان و جوانان در آمریکا است و ما هیچ کاری در این خصوص انجام نمی‌دهیم.

خبرگزاری صداوسیما: روزنامه نیویورک تایمز در مقاله‌ای به قلم ریچارد فریدمن نوشت: یک بحران سلامت روان در حال تباه کردن نوجوانان و جوانان در آمریکا است و ما هیچ کاری در این خصوص انجام نمی‌دهیم.

از سال ۲۰۱۷، آمار‌ها نشان می‌دهند شمار نگران کننده‌ای از این افراد از افسردگی رنج می‌برند و یا در اثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهند. در حقیقت، اکنون خودکشی دومین عامل مرگ و میر میان جوانان است که پس از سوانح رانندگی قرار گرفته است.

بر اساس داده‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری، میزان خودکشی میان آمریکایی‌های ۱۰ تا ۲۴ ساله، پس از سیر نزولی در حدود دو دهه، از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷، ۵۶ درصد افزایش یافت.

همچنین برای نخستین بار، شکاف جنسیتی در خودکشی کاهش یافته است: اگرچه شمار خودکشی‌ها در جنس مذکر بیشتر است، میزان خودکشی جوانان مونث هر ساله ۱۲.۷ درصد افزایش یافت، در حالی که این آمار برای جوانان مذکر ۷.۱ درصد بود.

در عین حال، میزان افسردگی نوجوانان ۶۳ درصد افزایش یافته است، یک روند نگران کننده، اما غیرتعجب آور با توجه به پیوند میان خودکشی و افسردگی: بر اساس نظرسنجی ملی درباره سلامت و استعمال مواد مخدر، در مقایسه با آمار ۸ درصدی گزارش شده در سال ۲۰۰۸، در سال ۲۰۱۷، ۱۳ درصد از نوجوانان دست کم یک اپیزود از افسردگی را طی یک سال گذشته گزارش داده اند.

چطور ممکن است بسیاری از جوانان ما دچار افسردگی باشند و خود را بکشند در حالی که کاملا می‌دانیم چگونه این بیماری را درمان کنیم؟ اگر هزاران نوجوان بر اثر یک مرض عفونی جدید یا بیماری قلبی در حال مرگ باشند، اعتراض عمومی به راه خواهد افتاد و فراخوان ملی برای اقدام صادر خواهد شد.

در حالی که جوانان عموما از لحاظ جسمی سالم هستند، از نظر روانی آسیب پذیرند. سه چهارم همه بیماری‌های روانی که در بزرگسالان می‌بینیم هم اکنون تا سن ۲۵ سالگی رخ می‌دهند. از آنجا که در عصری زندگی می‌کنیم که مردم عموما پذیرش بیشتری در رابطه با بیماری‌های روانی دارند و سرافکندگی ناشی از آن کاهش یافته است، شکست جمعی ما در مواجهه با این بیماری همه گیر، بسیار گیج کننده است.

شاید تصور کنید اینکه پزشک خانوادگی خود یا یک درمانگر را ببینید و افسردگی خود را مانند هر مشکل پزشکی دیگری درمان کنید، زیاد اهمیت نداشت باشد اما داده‌ها حاکی از خلاف این است: تنها ۴۵ درصد دختران نوجوان که در سال ۲۰۱۹ دچار اپیزودی از افسردگی بودند، تحت درمان قرار گرفتند و تنها ۳۳ درصد پسران نوجوان مبتلا به افسردگی این درمان را دریافت کردند. در مقابل، دو سوم بزرگسالان با اپیزود اخیر افسردگی تحت درمان قرار گرفتند.

چه چیزی این همه گیری خودکشی و افسردگی نوجوانان را توجیه می‌کند؟ نظریات زیاد، اما پاسخ‌های قطعی کمی وجود دارد.

برخی محققان بر نقش احتمالی قرار گرفتن در معرض رسانه‌های اجتماعی و استفاده از تلفن‌های هوشمند تاکید می‌کنند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد دخترانی که میزان بیشتری از افسردگی را در مقایسه با پسران نشان داده اند، به دلیل استفاده بیشتر از تلفن‌های همراه و پیام کوتاه، آزار و اذیت‌های سایبری بیشتری را تجربه کرده اند.

اما اکثر مطالعات مربوط به فناوری دیجیتال و سلامت روان همبستگی دارند و نمی‌توانند رابطه علت و معلولی را اثبات کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • طرفدار

      به جهنم همشون خودکشی کنند

    • بدون نام

      اگر شما میتوانید خبر را به مسول زیربط اطلاع رسانی کنید
      اولا من خودم اصلا میلی به ادامه زن گی ندارم از بس فشار اقتصاد دارم
      دوما سه فرزند بزرگ دارم تحصیل کرده که نه میلی به ازدواج دارند نه امید

    • بدون نام

      عجبا !!!!!
      تو مملکت ما اگرسرمردم راسنگ بکوبی هم یک نفرنخواهدمرد

    • بدون نام

      البته خدمت هم رفته اند
      ولی میلی به تشکیل زندگی ندارند

    • بدون نام

      خدارو شکر جوانان ما همه راضی و سرحالند و چیزی به عنوان خودکشی ما نداریم!!!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج