۹۴۹۶۴۴
۵ نظر
۵۰۲۶
۵ نظر
۵۰۲۶
پ

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

در سالی که گذشت گوشی‌های انعطاف پذیر زیادی از سامسونگ گرفته تا موتورولا را شاهد بودیم. در این مطلب قصد داریم بررسی کوتاهی از بهترین گوشی‌های انعطاف پذیر سال ۲۰۱۹ داشته باشیم و نگاهی به گوشی‌های ۲۰۲۰ بیندازیم.

وب‌سایت گجت‌نیوز - محمدمصطفی آسیابی: در سالی که گذشت گوشی‌های انعطاف پذیر زیادی از سامسونگ گرفته تا موتورولا را شاهد بودیم. در ادامه قصد داریم بررسی کوتاهی از بهترین گوشی‌های انعطاف پذیر سال ۲۰۱۹ داشته باشیم و نگاهی به گوشی‌های ۲۰۲۰ بیندازیم.

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

شاید بتوان گفت گوشی‌های انعطاف پذیر همان اتفاق جدید و بزرگی است که برای ایجاد انقلابی در دنیای تلفن‌های هوشمند، پتانسیل کافی را دارد. درست همانند زمانی که انقلابی همه‌گیر در تولید موبایل با پردازنده‌های دو هسته‌ای ایجاد شد، در سال ۲۰۱۹ نیز کمپانی‌های زیادی دست به تولید گوشی‌های منعطف زدند، از سامسونگ و ال جی گرفته تا موتورولا و حتی کمپانی‌هایی که در دنیای اسمارت فون‌ها حرفی برای گفتن نداشتند. اما بهترین گوشی‌های انعطاف پذیر سال ۲۰۱۹ کدامند و آیا می‌توانیم در آینده‌ای نه چندان دور شاهد بهبود و رونق آن‌ها در بازار باشیم؟ با ما همراه باشید تا برای سوالات بالا پاسخی پیدا کنیم.

بهترین گوشی‌های انعطاف پذیر سال ۲۰۱۹

Royole FlexPai

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

گوشی فلکس پای به عنوان اولین نمونه از گوشی‌های منطعف در جهان شناخته می‌شود که در ژانویه ۲۰۱۹ معرفی شد. در واقع این گوشی نسخه‌ای آزمایشی بوده تا فقط لقب اولین موبایل انعطاف پذیر را به چنگ بیاورد و ارزش خرید چندانی ندارد. فلکس پای مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۵۵ و نمایشگری ۷.۸ اینچی با پنل AMOLED شده، اما در دست گرفتن آن راحت نیست و البته ظاهر دلچسبی هم ندارد. درباره عجول بودن کمپانی سازنده به بیان این موضوع بسنده می‌کنیم که فلکس پای نه تنها به ابعاد یک موبایل در نمی‌آید و به خوبی جمع نمی‌شود، بلکه هنگام باز بودن نیز سطح صافی ندارد و نمی‌توان از آن کارایی یک تبلت را داشت.

با همه این تفاسیر فلکس پای ۱۳۰۰ دلار قیمت خورده که تنها به واسطه اولین بودن آن است و نه بیشتر؛ گرچه سازنده آن می‌تواند در آینده با توسعه این دیوایس وارد عرصه رقابت شود.

Samsung Galaxy Fold (سری اول)

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

پس از فلکس پای نوبت به سامسونگ رسید تا تنور این رقابت را داغ کند. گلکسی فولد با نمایشگر اولیه ۷.۳ اینچی و ثانویه ۴.۶ اینچی در آپریل ۲۰۱۹ معرفی شد. اگر حاشیه بسیار زیاد و بدون توجیه اطراف نمایشگر ۴.۶ اینچی را در نظر نگیریم، احتمالا گلکسی فولد پس از نوت ۷ یکی از فاجعه‌بار‌ترین محصولات سامسونگ تا کنون بوده است.

روی صفحه نمایش ۷.۳ اینچی لایه‌ای قرار داده شده بود که کاربران بدون اطلاع از ماهیتش آن را جدا می‌کردند و شاید در نگاه اول نوعی محافظ صفحه تلقی می‌شد، اما پس از آن کارکرد دستگاه به شدت افت می‌کرد و عملا گلکسی فولد را غیر قابل استفاده می‌کرد. بدین ترتیب طراحان و مهندسان کره‌ای بار دیگر به پای میز طراحی رفتند تا مشکلات نسل اول این گوشی را مرتفع کنند.

Huawei Mate X

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

در سوی دیگر، چینی‌ها با میت ایکس شمشیر خود را از رو بسته و برای حذف رقیبانشان آماده بودند. هواوی در فوریه ۲۰۱۹ دست به معرفی گوشی انعطاف‌پذیرش زد و عرضه به بازار آن را به ماه ژوئن موکول کرد. اما با خبرساز شدن مشکلات گلکسی فولد، چینی‌ها نیز دست نگه داشتند و به منظور انجام تست‌های بیشتر، عرضه میت ایکس را تا ماه سپتامبر و در نهایت تا نوامبر به تعویق انداخت و تنها برای بازار چین آن را روانه بازار کرد؛ در حالی که هنوز هم تاریخ عرضه جهانی آن نامشخص است.

با این وجود نمونه‌های اولیه میت ایکس در شرایط گوناگون مشاهده شده‌اند و طراحی آن زیبا و دلرباست. برخلاف گلکسی فولد، میت ایکس رو به بیرون تا می‌شود و لبه‌های نمایشگر پشت به پشت یکدیگر قرار می‌گیرند. نماینده هواوی از چیپست سریع کایرین ۹۸۰ بهره می‌برد که با ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی همراه شده تا کاربر احساس کمبودی در آن احساس نکند. بنظر می‌آید میت ایکس تا به اینجای کار بهترین گوشی منعطف سال ۲۰۱۹ بوده که برای شکست دادن آن به حریفانی قدرتمندتر از امثال گلکسی فولد نیاز است.

نکته‌ای که ممکن است طرفداران اندروید را از میت ایکس زده کند عدم پشتیبانی آن از سرویس‌های گوگل نظیر جی‌میل و پلی استور است و در واقع این گوشی قربانی اختلافات میان گوگل و شرکت سازنده می‌شود. هواوی برچسب قیمت فضایی ۲۶۰۰ دلاری را روی میت ایکس زده و باید تا زمان عرضه جهانی آن صبر کنیم تا ببینیم آیا این گوشی می‌تواند عملکردی به سرسام آوری قیمتش داشته باشد یا خیر.

Microsoft Surface Duo

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

احتمالا بزرگترین سورپرایز دنیای گوشی‌های انعطاف‌پذیر، حضور مایکروسافت در این صنعت برشمرده می‌شود. سرفیس دو اسمارت فون جدیدی از ردموندی‌ها بوده که برخلاف انتظار از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کند. این گوشی که در رویداد سرفیس ۲۰۱۹ از آن پرده‌برداری شد مجهز به دو نمایشگر ۵.۶ اینچی است که با دو لولا به یکدیگر متصل می‌شوند و قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه‌ای را فراهم می‌کنند، بدین ترتیب کاربر می‌تواند به راحتی بین حالات مختلف آن سوییچ کند.

این تمام آن چیزی بود که می‌توان درباره سرفیس دو گفت. گرچه نمی‌توان منکر طراحی فیزیکی خوب و نقاط قوت سخت افزاری و سیستم عامل اندرویدی آن شد، اما Duo برگ برنده‌ای ندارد و بیشتر شبیه به یک پروتوتایپ است تا یک محصول تجاری.

عرضه این گوشی برای سال آینده برنامه‌ریزی شده تا توسعه‌دهندگان زمان کافی برای طراحی اکوسیستم مناسب Duo در اختیار داشته باشند. مایکروسافت به منظور پیشگیری از مشکلات گلکسی فولد و به طور کلی نمایشگر‌های منعطف، دست به راهکاری قدیمی زده و نمایشگر را به دو قسمت مجزا تقسیم کرده است، همانند آنچه در Kyocera Echo و ZTE Axon M دیده بودیم. با این وجود احتمال موفقیت Duo نیز وجود دارد و تنها زمان می‌تواند درصد این احتمال را تعیین کند.

Samsung Galaxy Fold (سری دوم)

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

در سپتامبر ۲۰۱۹ سامسونگ با گلکسی فولد به بازار گوشی‌های انعطاف‌پذیر بازگشت و این بار قسمت‌های حساس را مستحکم کرد و با قرار دادن قطعات پلاستیکی جدید مانع از بیرون زدگی لایه روی نمایشگر شد. خوشبختانه تغییرات کره‌ای‌ها موثر واقع شده و می‌توانیم به کارکرد چندین ساله گلکسی فولد بدون هیچ مشکلی امیدوار باشیم.

پس از کنار زدن مشکلات گلکسی فولد، حالا کاربران می‌توانند تجربه‌ای کامل از کار با این گوشی را داشته باشند. شاید بتوانیم بگوییم لقب کارآمدترین و یکی از بهترین گوشی‌های انعطاف پذیر سال ۲۰۱۹ واقعا برازنده گلکسی فولد بوده و سامسونگ نه تنها به طراحی ظاهری بلکه به قابلیت‌های نرم افزاری نیز توجه ویژه‌ای داشته، به طوری که حرکت در میان دو قسمت نمایشگر راحت و بدون مشکل بوده و کاربر می‌تواند سه اپلیکیشن را به طور همزمان و در کنار هم روی فولد باز کند.

گرچه فولد هم نقاط ضعف خودش را دارد و طراحی ضخیم و نه چندان خوش دست و البته نمایشگر بسیار کوچک ۴.۶ اینچی آن توی ذوق می‌زند، اما سامسونگ با محصول جدیدش می‌تواند افق‌های جدیدی در این صنعت ایجاد کند. ناگفته نماند قیمت ۲۰۰۰ دلاری این گوشی نیز ممکن است هر طرفدار تکنولوژی را نسبت به خرید فولد دو دل کند.

LG G۸X ThinQ

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

ال جی در گوشی منعطفش جسارت بسیار کمتری نسبت به سامسونگ یا هواوی به خرج داده و از همان فرمول مایکروسافت در جی ۸ ایکس تینکیو استفاده کرده است. با اتصال دو نمایشگر ۶.۴ اینچی با پنل OLED توسط دو لولا به یکدیگر، قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه‌ای برای این گوشی فراهم شده و کاربر می‌تواند در حالت‌های خاصی دو اپلیکیشن کاملا مجزا را در هر نمایشگر اجرا کند، یا از یک نمایشگر به عنوان کیبورد یا گیم‌پد بهره بگیرد. جی ۸ ایکس را می‌توانیم اولین گوشی مجهز به نمایشگر دوگانه بنامیم که از قدرت پردازشی کافی برای استفاده از تمامی قابلیت‌ها برخوردار است.

بدون نمایشگر ثانویه، جی ۸ ایکس یک پرچمدار حوصله سر بر ۸۰۰ دلاری است. اما زمانی که جادوی این گوشی نمایان می‌شود کمتر کسی از کار با این گوشی ناراضی خواهد بود. در واقع جی ۸ ایکس پلی میان دیروز و فردای تکنولوژی به حساب می‌آید.

Motorola Razr

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

زمانی که شایعات درباره گوشی منعطف موتورولا به اوج خود رسید، این کمپانی دست به معرفی نسل جدید Razr زد. ریزر جدید یادآور گوشی Razr V۳ بوده که در زمان خود یکی از زیباترین و خاص‌ترین گوشی‌های بازار محسوب می‌شد و موتورولا با بازطراحی آن و ایجاد حس نوستالژی در خریداران قصد دارد فروش این دیوایس را افزایش دهد. ریزر کوچک‌ترین گوشی انعطاف‌پذیر است که تا به امروز ساخته شده، ولی به همین دلیل توانایی ایفای نقش تبلت را ندارد، امری که گوشی‌های منعطف را به آن می‌شناسند.

موتورولا برای ریزر قیمت ۱۵۰۰ دلاری برگزیده که در مقایسه با سایرین به طور قابل ملاحظه‌ای کمتر است. این کمپانی چینی-آمریکایی برای محصول جدیدش از چیپست میان‌رده اسنپدراگون ۷۱۰ استفاده کرده و شاید یکی از دلایل قیمت رقابتی آن، عدم بهره‌گیری از چیپست پرچمدار اسنپدراگون باشد. موتورولا با ریزر جدید نشان داد هنوز هم می‌تواند گوشی‌های میان‌رده خوبی تولید کند و حتی ممکن است در آینده‌ای نه چندان دور صنعت موبایل‌های انعطاف‌پذیر را وارد مسیر جدیدی کند.

Samsung Galaxy Fold ۲ (ناشناس)

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

در حالی که هنوز گلکسی فولد با تمامی مشکلاتش در صدر اخبار قرار دارد، اما کره‌ای‌ها پاشنه کفش‌هایشان را بالا کشیده‌اند تا برای گلکسی فولد ۲ آماده شوند. با توجه به شایعات و گزارش‌هایی که از گوشی منطعف آتی سامسونگ به دست رسیده، فولد ۲ بیشتر شبیه به یک گوشی تاشو خواهد بود و به صورت عمودی باز یا بسته می‌شود؛ بدین ترتیب به واسطه ابعاد جدیدش خیلی راحت‌تر در جیب جای می‌گیرد. متاسفانه اطلاعات دیگری نظیر مشخصات سخت افزاری، ابعاد دقیق و تاریخ عرضه آن هنوز منتشر نشده است.

Xiaomi Mi Fold (ناشناس)

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

شنیده‌ها می‌گویند شیائومی از ژانویه ۲۰۱۹ در حال کار بر روی یک گوشی انعطاف‌پذیر با طراحی انقلابی بوده است. همان‌طور که در تصویر دیده می‌شود در حالت اسمارت فون نمایشگر از دو جهت به سمت بیرون تا شده و در حالت تبلت نیز نسبت نمایشگر شبیه به مربع است تا مستطیلی که در تبلت‌ها دیده بودیم.

گفته می‌شود شیائومی گوشی آینده‌اش را ۱۰۰۰ دلار قیمت خواهد گذاشت، درست مانند سایر محصولاتش که قیمت رقابتی دارند. در حال حاضر با هزار دلار می‌توان یک پرچمدار معمولی که از طراحی انعطاف‌پذیر برخوردار نیست خریداری کرد. درباره ابعاد، مشخصات سخت افزاری و حتی نام دیوایس هنوز اطلاعی در دست نیست.

TCL Trifold (ناشناس)

بهترین گوشی‌های انعطاف‌پذیر سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰

ترای فولد با ظاهر آکاردئونی خود در جدیدی به سوی طراحی‌های خلاقانه گشوده است. همانند گوشی احتمالی شیائومی، Trifold نیز از دو نقطه جمع می‌شود و به نظر می‌رسد طراحی ظریف و باریکی داشته باشد. این گوشی منعطف هنوز در مرحله نسخه آزمایشی بوده و هنوز اطلاعاتی درباره طراحی نهایی و مشخصات آن وجود ندارد.

گرچه تکنولوژی گوشی‌های انعطاف‌پذیر از سال ۲۰۱۷ در دسترس بوده، اما به تازگی عملی شده و هنوز هم جای کار زیادی دارد. با این وجود این صنعت با سرعت بالایی در حال تکامل و پیشرفت بوده و امیدواریم در نهایت منجر به ایجاد انقلاب جدیدی در دنیای اسمارت فون‌ها شود.

منبع: PhoneArena

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      هیچ میدونید امریکا بازار تمام روانشناسی تمام دنیا رو در اختیار گرفته مثه رفتن زنان به ورزشگاه طفلکی ها از اول انقلاب که چهل ساله الان هیچ زنی به ذهنش خطور نکرده بود که زنان هم به ورزشگاه برن وقتی امریکا اروپا اینو گفت واسه فرداش زنان ایران اعتراض کردن که چرا اجازه ورود به ورزشگاه رو ندارن این میشه در دست گرفتن روان و مغز ملتها ت اینجا هم دوباره شاهد همین کار امریکایی ها هستیم اصلا یه کاری کردن تمام دنیا چشمشون به گوه خوردن اونا افتاده که چطوری میخورن اونا هم بخورن خود اپل بود که این فکرو جهانی کرد که گوشی تاشو بده بیرون البته به صورت نامحسوس و الانم شاهد هستیم که تمام غول های سازنده موبایل گوشیه تاشو درست کردن اینو گفتم که ما ایرانیا تحت تاثیر این سگا تو هر عرصه ای نباشیم و ناخاسته یه کاری نکنیم هم دولت و هم ملت که امریکا بخاد و با کاراشون و تبلیغاتشون ما را به انجام کاری وا دارن

      پاسخ ها

      • محمدامین

        پیخوای یه ۱۰ خط دیگه بنویس

    • بدون نام

      اپل خودشم فعلن نزده میگه ببینم استقبالی ازش هست اگه مردم استقبال از گوشی تاشو کردن منم میزنم اپل اخره همه دست به کار میشه اوله همه هم سودشو میزاره تو جیبش بی مغزهای خدا شانس داده بهشون

    • بدون نام

      تیمه کوک زمان استیو صد نفر بوده که با هم فکراشونو گذاشتن رو هم و میشه یه کامپیوتر اگه صد نفر ایرانی نمیگم نابغه معمولی با هم فکراشونو میزاشتن روی هم خالق یه برند خیلی بهتر از اپل بودیم مثه موشکامون که تو دنیا تکه اما به خاتر مشکلات و بدبختی یه نفرو معرفی کنید که یه هفته وقته ازاد داشته باشه که یه هفته پشت سر هم بره تو یع اتاق کار که بخاد یه محصولو خلق کنه چه برسه به صد نفرش این کار تو ایران غیر محاله اینقد مردم بدبختی و مشغولیت دارن واقعن متاسفم برا خودمون

    • dr.reza

      سامسونگم ماله خود آمریکاس وگرنه کره رو چه به این کارا کره یکی از ایالات امریکاس.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج