۹۶۰۶۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان

"گولاش" (Goulash) نوعی سوپ یا خورش است که با گوشت، نودل و سبزیجات تهیه می شود و ادویه های مانند پاپریکا و ... به آن می زنند. این خوراک ریشه ای تاریخی در ناحیه اصیل مجارستان دارد و البته در مرکز و جنوب اروپا و همچنین منطقه اسکاندیناوی غذای محبوبی است.


طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان



برترین ها: "گولاش" (Goulash) نوعی سوپ یا خورش است که با گوشت، نودل و سبزیجات تهیه می شود و ادویه های مانند پاپریکا و ... به آن می زنند. این خوراک ریشه ای تاریخی در ناحیه اصیل مجارستان دارد و البته در مرکز و جنوب اروپا و همچنین منطقه اسکاندیناوی غذای محبوبی است. این غذا یکی از غذاهای ملی و نمادین کشور مجارستان محسوب می شود.

مواد لازم برای گولاش:

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۴ فنجان پیاز، خرد شده

• ۱ قاشق غذاخوری شکر

• ۳ حبه سیر، له شده

• ۱ قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده

• یک و نیم قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان

• ۱ قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان

• ۲ قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده

• ۱ قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده

• ۱ برگ بو

• ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

• ۴ فنجان آب مرغ

• ۱۱۰۰ گرم گوشت استیک

• ۱ قاشق چایخوری نمک

• ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان

مواد لازم برای کوفته قلقلی ها:

• ۲ فنجان آرد کیک

• ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• ۱ قاشق چایخوری نمک

• سه چهارم فنجان شیر

• ۲ قاشق غذاخوری کره

روش تهیه:

۱. در ماهیتابه بزرگی روغن زیتون را داغ کنید و پیازها و شکر را تفت دهید تا کاراملی شوند. سپس سیر و دانه زیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

۲. پاپریکای شیرین و تند، مرزنگوش، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها درآید.

۳. سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس سرکه و آب مرغ را بریزید و تکه های گوشت (بیف)، نمک و فلفل را بریزید. بگذارید جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا نیمجوش شود. در ظرف را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد و گاهی هم بزنید. سپس مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

۴. برای آماده کردن کوفته قلقلی ها، آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. سپس شیر و کره آب شده را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. وقتی سوپ آماده شد، از این مخلوط گلوله های کوچکی آماده کرده و در سوپ بیندازید. در ظرف را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بپزد. وقتی در آن را گذاشتید دیگر آن را برندارید تا کوفته ها بپزند. برای آنکه گلوله ها نرم و خوشمزه شوند باید بخارپز شوند، با برداشتن در ظرف بخار را از ظرف خارج می کنید. پس از ۱۵ دقیقه یک کوفته را با خلال دندان تست کنید، اگر خلال دندانی که داخل کوفته می زنید تمیز بیرون بیاید، کوفته ها پخته اند.

طرز پخت "گولاش"، غذای نمادین مجارستان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج