۹۶۱۹۹۸
۷ نظر
۵۰۰۹
۷ نظر
۵۰۰۹
پ

آیا پایان تولید شکلات در جهان نزدیک است؟

آیا واقعا قرار است ما آینده‌ای بدون شکلات را تجربه کنیم؟ دانشمندان در جواب این سئوال پاسخ روشنی داده‌اند.

برترین‌ها: به نقل از رسانه فارسی زبان؛ احتمال از بین رفتن شکلات در ۴۰ سال آینده، خبری است که به یک‌باره عاشقان شکلات، این خوراکی پرطرفدار را هراسان و غمگین کرد. به همراه این خبر، دلایلی دال بر این‌که تغییرات آب و هوایی باعث از بین رفتن درخت کاکائو خواهد شد نیز انتشار داده شده است. اما با ما همراه باشید تا از صحت و سقم این قضیه باخبر شوید.

آیا واقعا باید با دنیای خوشمزه شکلات خداحافظی کرد؟

این روز‌ها خبر خطر انقراض درختان شکلات به سرعت در فضای مجازی انتشار پیدا کرده است. حتی در بعضی کشور‌ها مردم شروع به فروش تیشرت‌ها و ماگ‌هایی با طرح نوشته: «لطفا زمین، تنها کُره‌ی دارای شکلات را نجات دهید.» کرده‌اند. اما آیا واقعا قرار است ما آینده‌ای بدون شکلات را تجربه کنیم؟ دانشمندان در جواب این سئوال پاسخ روشنی داده‌اند: «نه.»

داستان پشت این تیتر خبری پرحاشیه:

همه چیز از آن‌جایی شروع شد که در Business Insider مقاله‌ای با هشدار‌هایی در خصوص شکلات چاپ شد. در این مقاله اشاره شده بود که اگر طبق روند فعلی هم‌چنان زمین گرم‌تر بشود و شرایط آب و هوایی بهم بریزد، درختان کاکائو تا سال ۲۰۵۰ در معرض خطر انقراض قرار خواهند گرفت.

در ادامه این مقاله توضیح داده شد که دانشمندانی از دانشگاه UC Berkley کالفرنیا در حال هم‌کاری با کمپانی Mars هستند تا جلوی این تهدید را بگیرند. در طی مصاحبه‌ای که با این افراد صورت گرفته مشخصا عنوان کردند که خبر پخش شده در مقاله چاپ شده، دارای اطلاعات نادرست بوده است و قرار نیست نسل شکلات در طول چهل سال منقرض شود.

خبر همکاری دانشمندان با کمپانی مارس به دلیل مقاوم کردن درخت کاکائو صحت دارد، اما نه به دلیل بالا بردن مقاومت این درختان نسبت به گرما، بلکه برای مقاوم کردنشان در برابر بیماری‌ها و آفات. سال‌هاست که نوعی قارچ، درختان کاکائو در آمریکای جنوبی را درگیر کرده است. دانشمندان در تلاشند تا با نوعی دستکاری ژنتیکی، بتوانند مقاومت این درختان را بالا ببرند.

آیا پایان تولید شکلات در جهان نزدیک است؟

شکلات و تغییرات آب و هوایی:.

اما خبر تاثیرپذیری شکلات از گرم شدن هوا، به نحوی که نسل آن رو به انقراض برود از کجا درآمد؟ در مقاله‌ای در سال ۲۰۱۴ بحث شده بود که با شرایط فعلی برداشت تجاری کارخانه‌های شکلات سازی و طبق همین روند گرم شدن زمین، در ساحل عاج و غنا، تا سال ۲۰۵۰ کشت کاکائو به پایان خواهد رسید.

محققان بر سر این نکته که تغییرات اقلیمی نوعی خطر تهدید کننده برای کاکائو محسوب می‌شود، هم‌عقیده‌اند. کاکائو غالبا در آفریقای غربی تولید می‌شود. افزایش دما می‌تواند بر روی زمین‌های مناسب برای کشت این گیاه اثر منفی بگذارد. در نتیجه با کاهش زمین‌های کشت، این گیاهان ضعیف شده و بیماری‌ها بر آن‌ها غالب خواهند شد. دانشمندان معتقدند که با تمام این اوصاف هنوز خطر انقراض کاکائو را تهدید نمی‌کند.

بیش از نیمی از شکلات دنیا منحصر به ساحل عاج و غنا است، اما شکلات در کارائیب، هند و استرالیا نیز تولید می‌شود؛ بنابراین نگران خداحافظی با این اغذیه لذیذ و دوست داشتنی نباشید. همچنین نباید این نکته را به فراموشی سپرد که افزایش دما و پروسه گرم شدن زمین، در تولید شکلات، همانند سایر محصولات زراعی، اثر منفی می‌گذارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      بدون شکلات میمیرم.چه ناگوار

    • بدون نام

      تکذیب کردن هم به محققان اروپایی سرایت کرده

    • بدون نام

      بدون موز بدون شکلات همون بهتر که میمیریم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        انقدر پول تو این صنعت هست که یه راه حل براش پیدا میکنن

      • بدون نام

        انقدر پول تو این صنعت هست که یه راه حل براش پیدا میکنن

    • بدون نام

      تمام نمیشه با تقلب جایگزین میکنن (شکلات)

    • بدون نام

      مگه ما از اون شوکولات ها می خوریم؟!؟!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج