۹۶۶۵۱۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

۱۹ مبتلا و ۴ فوتی بر اثر کرونا در خوزستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بر اساس آخرین آمار، تا ساعت ۲۳ امروز ۱۰ اسفندماه، ۱۹ نفر در خوزستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد، ۴ نفر فوت شده‌اند.

خبرگزاری مهر: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بر اساس آخرین آمار، تا ساعت ۲۳ امروز ۱۰ اسفندماه، ۱۹ نفر در خوزستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد، ۴ نفر فوت شده‌اند.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست خبری که شامگاه ۱۰ اسفندماه در سرسرای استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در روز ۳۰ بهمن ماه به دنبال اعلام فوت دو نفر از هموطنان در شهرستان قم و ورود ویروس کرونا در ایران، تقاضا برای ماسک، الکل و مواد ضدعفونی‌کننده به شدت بالا رفت و داروخانه‌ها با کمبود و نبود این تجهیزات مواجه شدند.

به ایسنا، وی افزود: در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی اهواز و سازمان صمت خوزستان با صدور مجوزهایی نسبت به راه‌اندازی دو کارخانه تولید مواد ضدعفونی‌کننده اقدام کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: اولین محصولات تولیدی این کارخانه ها در اختیار کادر درمانی بیمارستان‌ها قرار داده شد و پس از آن، این محصولات در داروخانه‌های استان خوزستان توزیع شد.

ابول‌نژادیان عنوان کرد: روز گذشته با کمک انجمن داروسازان، حدود ۶۰ تن الکل میان ۷۰۰ داروخانه سطح استان خوزستان توزیع شد. سرعت توزیع به نحوی بود که حتی به برخی از داروخانه ها گالن‌های ۲۰‌ لیتری الکل دادیم تا خود آنها الکل را به سرعت بسته‌بندی و توزیع کنند.

وی ادامه داد: امروز نیز حدود ۴۰ تن الکل و مواد ضدعفونی‌کننده دیگر میان داروخانه های استان توزیع شد و اکنون خوزستان از نظر الکل و مواد ضدعفونی‌کننده مشکل خاصی ندارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به بحث کمبود ماسک در استان گفت: کارخانه تولید ماسک در استان خوزستان وجود ندارد و برای کادر پرسنل بیمارستان‌ها نیز به صورت محدود از بازار آزاد ماسک تهیه کرده‌ایم.

ابول‌نژادیان با بیان اینکه کمبود ماسک در خوزستان مربوط به استان نیست و این کمبود، کشوری است؛ ادامه داد: بر اساس اعلام بنیاد برکت، قرار است در چند روز آینده ۵۰ میلیون ماسک وارد کشور شود که اولین محموله آن قرار است تا فردا وارد کشور شود.

وی با اشاره به اخرین آمار ابتلا به کرونا در خوزستان گفت: بر اساس آخرین آمار، تا ساعت ۲۳ امروز ۱۰ اسفندماه، ۱۹ نفر در خوزستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد، ۴ نفر فوت شده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: تاکنون در شهرستان‌های آبادان، دزفول، اندیمشک، اهواز، شوشتر، هندیجان، ماهشهر، امیدیه و مسجدسلیمان شاهد موارد ابتلا به بیماری کرونا بوده‌ایم.

ابول‌نژادیان در خصوص قیمت‌گذاری و نظرات بر فروش مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده در بازار عنوان کرد: قیمت الکل و ژل دست، توسط سازمان صمت و کمیسیون مشترک قیمت‌گذاری معاونت غذا و دارو مصوب شده است اما در خصوص قیمت ماسک به دلیل کمبود آن و بر اساس مصوبه ستاد مرکزی نسبت به آزادسازی قیمت آن اقدام شد تا ماسک در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی در خصوص احتمال قرنطینه شهرهای خوزستان، افزود: دیگر از بحث قرنطینه شهرها و یا قرنطینه استان گذشته است و دیگر مطرح نیست زیرا قرنطینه زمانی فایده دارد که بیماری در یک کانون باشد اما وقتی بیماری در کشور پخش شد، دیگر قرنطینه بی‌فایده است و اکنون با توجه به اینکه در برخی از شهرهای استان شاهد بروز ویروس کرونا هستیم، قرنطینه شهرها بی‌معنی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در ابتدا نوع تعریف ما از کیس این بیماری آن بود که فرد تبعه چینی باشد و یا به کشور چین سفر کرده باشد اما با مشاهده مورد ابتلا به کرونا ویروس در قم، تعریف از کیس بیمار به هر بیماری که علائم تنفسی، تب و لرز و ضعف عضلانی داشته باشد، تغییر کرد. بنابراین هر فردی که دارای چنین علائمی است، باید مورد آزمایش قرار بگیرد.

ابول‌نژادیان در خصوص نحوه انجام آزمایش کرونا در خوزستان گفت: از روز اول تا چهارم اسفندماه، آزمایش‌های استان خوزستان به تهران فرستاده می‌شد زیرا در خوزستان کیت تشخیص این بیماری وجود نداشت و همه استان‌های کشور آزمایش‌های خود را به انستیتو پاستور ارسال می‌کردند. از روز ۵ اسفندماه که آزمایشگاه ویژه کرونا در استان خوزستان فعال شد، آزمایش‌های مروبط به تست کروناویروس در استان خوزستان انجام و در مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت پاسخ آزمایش‌ها آماده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه گفته می‌شود بیمارستان رازی اهواز در مرکز شهر است اما چین بیمارستانی را در خارج از شهر برای بیماران کرونایی احداث کرد مساله‌ای است که باید در پاسخ به آن گفت که بیمارستان ساختن کار وزارت بهداشت نیست بلکه وزارت راه و شهرسازی باید بیمارستان بسازد. اگر برای ما بیمارستانی با امکانات فوق‌تخصصی در خارج از شهر بسازند، قطعا بیماران مبتلا به ویروس کرونا را به آن بیمارستان منتقل خواهیم کرد اما در شرایط موجود تنها مرکزی که ۴ مرکز ICU و بخش ایزوله تنفسی دارد، بیمارستان رازی اهواز است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: ۳ بیمارستان دیگر به جز بیمارستان رازی برای مقابله با بیماری کرونا آماده شده اند. یکی از این ۳ بیمارستان به صورت کامل تجهیز شده، یکی از بیمارستان‌ها به صورت کامل تخلیه شده و به یک بیمارستان نیز دستور تخلیه داده‌ایم تا در زمانی که ظرفیت بیمارستان رازی پاسخگوی ارائه خدمات نباشد، از این بیمارستان‌ها کمک بگیریم.

وی اضافه کرد: اکنون بیمارستان رازی تنها بیمارستانی است که می‌تواند بدحالترین بیماران مبتلا به کرونا را پوشش دهد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص هزینه‌های آزمایش‌های مربوط به کروناویروس گفت: آزمایش کرونا رایگان است اما ارائه خدمات برای بیماران با هزینه است. دانشگاه علوم پزشکی، بخش فرانشیز را از بیمار دریافت می‌کند و باقی هزینه‌ها توسط بیمه پرداخت می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج