۹۷۰۵۴۹
۱۶ نظر
۵۰۴۰
۱۶ نظر
۵۰۴۰
پ

روش پخت نان خانگی بدون فر

این روز‌ها به دلیل همه‌گیر شدن بیماری کرونا همه در منزل و قرنطینه خانگی هستیم و به بهداشت مواد غذایی که مصرف می‌کنیم دقت بیشتری داریم. یکی از مواد غذایی اصلی که همیشه در سفره ما قرار دارد دارد نان است. پیشنهاد ما برای مصرف نان سالم و مطمئن تهیه آن در منزل است.

برترین‌ها: این روز‌ها به دلیل همه‌گیر شدن بیماری کرونا همه در منزل و قرنطینه خانگی هستیم و به بهداشت مواد غذایی که مصرف می‌کنیم دقت بیشتری داریم. یکی از مواد غذایی اصلی که همیشه در سفره ما قرار دارد دارد نان است. پیشنهاد ما برای مصرف نان سالم و مطمئن تهیه آن در منزل است. با این کار علاوه بر تهیه یک نان سالم و تازه برای اهل منزل لذت تهیه خمیر و پخت نان را نیز تجربه می‌کنید.

روش پخت نان خانگی بدون فر

مواد لازم:

  • آرد: یک فنجان
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • نمک میوه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشخ چایخوری
  • کره: در صورت تمایل یک تا دو قاشق چایخوری
  • آب: نصف فنجان
  • کنجد: میزان دلخواه

روش پخت نان خانگی بدون فر

روش پخت نان خانگی بدون فر

قبل اینکه درباره روش تهیه نان برایتان بنویسیم لازم است فوت کوزه‌گری را در ارتباط با خمیر‌ها به شما بگوییم. آرد‌ها با هم متفاوت هستند و هر کدام به یک میزان متفاوت آب نیاز دارند که خمیر مناسب را بسازند. به همین دلیل لازم است آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا هر زمان که خمیر به شکل مطلوب در آمد متوجه شوید و دیگر آب نریزید. پس برای پخت این نان هم آب را کم کم به آرد اضافه می‌کنیم. حالا با هم پخت نان را شروع می‌کنیم.

تهیه خمیر

ابتدا نمک، بکینگ پودر و نمک میوه را با آرد مخلوط می‌کنیم. اگر نمک میوه ندارید میزان بکینگ پودر را دو برابر کنید. فراموش نکنید که اگر میزان نمک مقداری که در لیست مواد لازم آمده بیشتر شود نان شور خواهد شد. اگر به طعم کره علاقه‌مند هستید می‌توانید به مخلوط پودر‌ها کره اضافه کنید. این کار باعث لطیف شدن نان هم می‌شود. کره را نیم ساعت قبل از استفاده بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم شود و سپس به مواد اضافه کنید.

با نوک انگشتان آرام کره را با آرد مخلوط کنید تا کامل به خورد آرد برود و گلوله‌ای از کره باقی نماند. حالا کل مواد را وسط کاسه به شکل گنبدی جمع می‌کنیم و در وآن یک حفره ایجاد می‌کنیم؛ به شکلی که زیر حفره همچنان آرد وجود داشته باشد. سپس مقداری از آب را در این حفره بریزید و با نوک انگشتان و آرام با آرد مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر نه باید آنقدر سفت باشد که در دست خورد شود نه آنقدر نرم که نتوانیم آن را شکل دهیم. اگر خمیر سفت بود به آن کمی آب و اگر زیادی نرم یا شل شده بود آرد اضافه کنید. حالا خمیر را به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید و وسط کاسه بگذارید، روی کاسه پلاستیک یا یک دستمال ضخیم بکشید و اجازه دهید در دمای معمولی آشپزخانه نیم ساعت استراحت کند.

پخت نان

روش پخت نان خانگی بدون فر

روی تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. حدودا یک ربع باید خمیر را ورز دهید تا بافت آن یک دست شود. در هر مرحله از ورز دادن که خمیر به چسبید کمی آرد روی آن بپاشید و ورز دادن را ادامه دهید. بعد از تمام شدن ورز دادن، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. سه قسمت را در کاسه قرار داده و روی آن را بپوشانید تا خشک نشود. قسمت چهارم را با وردنه و آرام آرام روی تخت باز کنید تا جایی که وقتی خمیر را روی دستتان می‌اندازید بتوانید سایه انگشتانتان را از پشت آن ببینید. اگر می‌خواهید نان کنجدی داشته باشید در این مرحله روی یک طرف خمیر کنجد بپاشید. تابه‌ی تفلن را روی شعله کم قرار داده و بگذارید کامل گرم شود. خمیر را از طرف بدون کنجد در تابه قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا روی خمیر کاملا حباب دار بشود. حالا نان را برگردانید و یک دقیقه فرصت دهید تا طرف دیگر آن حرارت ببیند.

نان شما آماده است.

روش پخت نان خانگی بدون فر

آن را با گیره بردارید و داخل یک کیسه یا سفره پارچه‌ای قرار دهید. با تمام خمیر همین کار را انجام دهید. این میزان از مواد به شما چهار نان بزرگ یا هشت نان کوچک می‌دهد. فراموش نکنید که این نان مانند نان‌هایی که از نانوایی می‌خرید برای مصرف طولانی مدت باقی نمی‌ماند و بعد از یک ساعت کاملا خشک می‌شود پس برای هر وعده غذایی باید آن را تازه تهیه کنید. امیدواریم که تجربه لذت‌بخش نانوایی در منزل را از دست ندهید.

منبع: go2tr

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بیکینگ پودرمضراست مانند جوش شیرین باید خمیرمایه استفاده شود

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اب 18 ساله هم خوبه مزه دار

    • بدون نام

      باید بریم تو هوای روستا پخت کنیم اونجا لذت بخش میشه

      پاسخ ها

      • فاطمه

        نه با تنور گازی هم میشه

    • بدون نام

      مردم در خانه نمی توانند نان بپزند ارد گیر نمی یاد اگر باشه به قیمت خیلی گرانی است زیرا ارد را به مردم عادی نمی فروشند فقط به نانوایی و صنعتی و مجوز دار می دهند به خاطر همین وزیر صنعت کرونا گرفته

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اتفاقا هر سوپر مارکتی بری آرد داره تو شهرستان که راحت گیر میاد انواع آرد ها برا شرکت های مختلف بیرون پیدا میشه من خودم آرد سفید گندم میگیرم همین چند روز پیش راحت خریدم انواع دیگه هم پیدا میشه برا پخت نان و کیک و شیرینی،تازه میتونی بری نانوایی آرد مثلا سنگک هم بگیری ازشون

      • بدون نام

        چرا آردگیر نمیاد

    • بدون نام

      پخت نان خانگی ایونه من بخاطر حساسیت به جوش شیرین دارم خودم نون درست میکنم اما حواستون باسه تو این قرنطینه و شرایط خانه نشینی کار و زحمت مامان ها بیشتر شده به عنوان وظیفه گردن خانم خانه یا مادرخانه نندازید همکاری کنید

    • بدون نام

      اون عکس آخر نتیجه کاره؟ خوب این که همش خمیره ودل درد میاره. افرادی که میخوان نان تازه در منزل بپزند بهتره به دستورات پخت نان خارجی مراجعه کنند تا هم مواد اولیه شان خراب نشه و هم اعصابشون خرد نشه.

      پاسخ ها

      • خودم

        من درست کردم اصلا دل درد نمیاره خیلی راحت هضم میشه و خوشمزه میشه.حتما امتحان کنید

      • خودم

        من درست کردم اصلا دل درد نمیاره خیلی راحت هضم میشه و خوشمزه میشه.حتما امتحان کنید

    • بدون نام

      دستتون درد نکنه . نیازبه خمیر مایه نداره ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا اگر نداشته باشه که ور نمیاد

    • بدون نام

      نه نیاز به نمک میوه!!! داره نه بکینگ پودر. به سادگی با همون آرد و کره و نمک و آب درست میشه.

    • بدون نام

      معده ترش میکنه که

    • بدون نام

      بهترین نان بابهترین ارد درست میشه اگرارد کیفیت نداشته باشه کارنانواسخت میشه خصوصا داخل خانه معمولا گندمهایی که درجاهای سردسیر رویده میشوند اردشان چسبندگی نداردبرعکس ان گندم خوزستان وبه طبع اردان چسبندگی طبیعی عالی داره وخمیران موقع پهن کردن و وردنه کشیدن کش میاره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج