۹۷۸۴۷۰
۱۰ نظر
۵۰۰۹
۱۰ نظر
۵۰۰۹
پ

دو واکسن کرونا وارد مرحله آزمایش انسانی شدند

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: دو نمونه از واکسن ویروس کرونا که محققان توسعه داده‌اند، وارد مرحله آزمایشات انسانی می‌شوند، اما ۶۰ واکسن دیگری که دیگر محققان توسعه داده‌اند، فعلا در مرحله پیش‌بالینی قرار خواهند داشت.

خبرگزاری ایسنا: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: دو نمونه از واکسن ویروس کرونا که محققان توسعه داده‌اند، وارد مرحله آزمایشات انسانی می‌شوند، اما ۶۰ واکسن دیگری که دیگر محققان توسعه داده‌اند، فعلا در مرحله پیش‌بالینی قرار خواهند داشت.

به نقل از بیزینس تودی، سازمان بهداشت جهانی (WHO) تأیید کرده است که دو واکسن بیماری کووید-۱۹ وارد مرحله اول کارآزمایی بالینی انسان شده‌اند و ۶۰ واکسن دیگر نیز در مراحل پیش از بالینی قرار دارند.

یکی از واکسن‌های تایید شده برای آزمایش بر روی انسان بطور مشترک توسط شرکت "CanSino Biological "و مؤسسه بیوتکنولوژی" CanCino "ساخته شده است. این واکسن از وکتور ویروسی بدون تکرار به عنوان پلتفرم همانند واکسن‌های بیماری غیر کرونا مانند ابولا که بر روی "آدنوویروس‌های نوع ۵" (Adenovirus Type ۵) متمرکز هستند، استفاده می‌کند.

آدنوویروس‌ها ویروس‌های بدون غشاء لیپیدی و دارای دی‌ان‌ای دو رشته‌ای خطی هستند که از طریق رسپتورهای خود به سلول‌ها می‌چسبند و با اندوسیتوز وارد سلول‌ها می‌شوند.

به گفته محققان آدنوویروس‌ها ویروس‌های متداولی هستند که باعث ایجاد ذات‌الریه می‌شوند و می‌توانند آنتی‌ژن‌های بالقوه را برای تحریک تولید آنتی بادی‌هایی که علیه این بیماری کار می‌کنند، ارسال کنند. شرکت CanSino Biological با همکاری آکادمی بیو مهندسی آکادمی علوم پزشکی نظامی چین، در سال ۲۰۱۷ واکسن ابولا را نیز تولید کرده بود.

واکسن دیگری که وارد مرحله اول کارآزمایی شده است، توسط شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی مدرنا (Moderna) و موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی (NIAID) توسعه داده شده است. این نانوذرات لیپیدی (LNP) واکسن کاندیدای ام آر.ان.ای را در یک محفظه قرار می‌دهند و از یک بستر آر.ان.ای استفاده می‌کنند. در این روش، اطلاعات ژنتیکی ویروس از دی.ان.ای برای ساختن پروتئین رمزگذاری می‌شود. ام آر.ان.ای یا پیام‌دهنده آر.ان.ای، به عنوان واسطه‌ای بین اطلاعات ژنتیکی موجود در دی.ان.ای و توالی اسید آمینه پروتئین‌ها عمل می‌کند که به سلول‌ها دستور می‌دهد پروتئین‌هایی را که با ویروس‌ها مبارزه می‌کنند، تولید کنند. سازمان جهانی بهداشت می‌گوید ۶۰ واکسن دیگر نیز در مرحله کارآزمایی پیش‌بالینی هستند. کارشناسان معتقدند که ۱۲ تا ۱۸ ماه طول خواهد کشید تا واکسن در دسترس عموم قرار گیرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      تا اون موقع نسلمون منقرض شده

    • بدون نام

      عجله نکنید .
      تا پایان سال جواب بده خوبه .

    • بدون نام

      هه چه دیر

    • سرباز ولایت

      همه شان فقط ادعا می کنند ولی از واکسن کرونا ویروس خبری نیست اگر تا آن موقع که ادعا می کنند واکسن کرونا ویروس رو بدهند واسه عموم نسل کشی اتفاق افتاده و بیشتر مردم جهان ازبین رفته اند تاکنون فقط حرف زدند و بدون عمل

      پاسخ ها

      • بدون نام

        واکسنش بله همون ۱۸ماه طول میکشه ولی راه درمانیش رو کشف کردن با چندین قرص و تزریق چند مواد

    • بدون نام

      تا شما بي عرضه ها واكسن درست كنيد دوباره چينيا رفتن يه جوونور ديگه خوردن يه مريضي ديگه اوردن تحويلتون دادن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        کلی خندیدم،راست گفتی

      • اکبر سلامی

        شایدهم دوتا جونور دیگه خوردند و دو تا ویروس دیگه دراوردند این چینی های عجیب

    • بدون نام

      درمانش باید فعلا پیدا بشه.

    • بدون نام

      بیماری خوبیه هم نسل‌های ضعیف مانند من از بین میبرد هم مردم نسپد بیک دگر احترام می‌گذارند

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج