۹۷۸۹۷۴
۲ نظر
۵۰۲۱
۲ نظر
۵۰۲۱
پ

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

در شرایطی که ویروس کرونا همه جهان را به وحشت انداخته فناوری همچنان کار خود را می‌کند و دراین میان هم قدم گذاشته و توانسته راهکار‌هایی را عرضه کند تا از طریق آن بتوان به نوعی بر این ویروس و راه‌های انتشار آن غلبه کرد.

روزنامه ایران - میترا جلیلی: در شرایطی که ویروس کرونا همه جهان را به وحشت انداخته فناوری همچنان کار خود را می‌کند و دراین میان هم قدم گذاشته و توانسته راهکار‌هایی را عرضه کند تا از طریق آن بتوان به نوعی بر این ویروس و راه‌های انتشار آن غلبه کرد هر چند بسیاری از این محصولات تکنولوژی سر از بازار کشور‌های جهان سوم درنیاورده است، اما شاید سایه وحشت ویروس‌هایی همچون کرونا فعالین این حوزه را دست به کار تولید انبوه این اقلام فناورانه کند تا از طریق آن بتوان به راحتی از شیوع این گونه ویروس‌ها جلوگیری کرد.

ضدعفونی هوشمندانه تلفن همراه

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

هرچند مقابله با ویروس کووید ۱۹از خود فرد آغاز می‌شود و شستن مداوم دست‌ها و لمس نکردن چشم، دهان و بینی و همچنین عدم شرکت در اجتماعات، پارک ها، میهمانی‌ها و پرهیز از هرگونه دید و بازدید بر کاهش میزان ابتلا به بیماری در سراسر جهان تأثیرگذار است، اما در این میان وسایل هوشمند و فناورانه می‌توانند نقش کلیدی ایفا کنند. وسایلی که شاید در نگاه اول کاملاً معمولی به نظر برسند، ولی تحقیقات نشان می‌دهد در اداره‌ها و خانه‌هایی که از این وسایل هوشمند استفاده شده، میزان ابتلا بسیار کمتر بوده است.

البته هیچ یک از این وسایل تضمینی برای متوقف کردن انتشار ویروس محسوب نمی‌شوند با این حال از آنجا که می‌توانند به طور مستقیم ویروس یا باکتری احتمالی را بکشند یا احتمال و شانس تماس مردم با سطوح آلوده را به حداقل برسانند بسیار قابل تأمل هستند. تلفن‌های همراه یکی از وسایلی به شمار می‌رود که امروزه برای خبررسانی، تفریح و... مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در این روز‌های کرونایی وسیله‌ای لازم برای دید و بازدید‌های نوروزی، حل و فصل مسائل مربوط به کار و... به شمار می‌رود.

اما بهتر است بدانید اگر به بهداشت این وسیله محبوب، بی توجهی کنید احتمال بیمار شدن شما بسیار بالاتر می‌رود چراکه نتیجه مطالعات گوناگون نشان می‌دهد تلفن همراه ۱۰برابر آلوده‌تر از دستشویی است؛ بنابراین توجه به بهداشت این وسیله پرکاربرد در روز‌های کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است. برای ضدعفونی تلفن‌های همراه تاکنون راهکار‌های متفاوتی ارائه شده، ولی در همه این موارد احتمال خراب شدن تلفن همراه در درازمدت وجود دارد بویژه اگر گوشی شما ضد آب نباشد.

ازسوی دیگر حتی اگر یک گوشه کوچک از تلفن همراهتان هم تمیز نشود ممکن است ویروس کرونا در همان گوشه کمین کرده باشد و به محض لمس آن با دست، همه تلاش هایتان بی نتیجه بماند و آلوده شوید. اما جایگزین این راهکار‌ها چیست؟ یکی از بهترین راهکار‌ها برای ضدعفونی کردن تلفن همراه استفاده از فناوری و کمک گرفتن از اشعه ماورای بنفش (UV) است. بهترین نمونه را می‌توان HoMedics UV-Clean Phone Sanitzer دانست و تنها کافی است تلفن همراه خود را در این وسیله قرار دهید تا با کمک اشعه ماورای بنفش، ۹۹.۹درصد باکتری‌ها و ویروس‌ها از بین بروند.

کافی است هر طرف گوشی خود را به مدت ۳۰ثانیه در معرض اشعه ماورای بنفش قرار دهید تا این عوامل بیماری زا ازجمله کووید ۱۹ از بین برود. این وسیله همچنین بسیار کوچک و قابل حمل است و با هر بار شارژ می‌تواند تا ۷۰ بار گوشی را ضدعفونی کند و بدون واهمه از کرونا، از آن استفاده کنید.

خشکشویی خانگی هوشمند

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

در روز‌های کرونایی جهان، بیشتر مردم علاقه چندانی ندارند که لباس هایشان را به خشکشویی‌ها بسپارند چراکه احتمال آلوده شدن لباس در مراحل مختلف شست و شو و حمل لباس وجود دارد. در این میان باز هم تکنولوژی به یاری بشر آمده و شاید بهترین راهکار فناورانه را بتوان خشکشویی خانگی سامسونگ با نام AirDresser دانست که مدت زمان زیادی از رونمایی از آن نمی‌گذرد، اما طرفداران زیادی در جهان دارد. این خشکشویی خانگی که درست مانند یک کمد به چشم می‌آید و می‌توان آن را جزئی از دکور خانه دانست عملاً لباس‌ها را با بخار شست و شو می‌دهد و همه ویروس‌ها و باکتری‌ها را از بین می‌برد. گرمای بخار کاملاً برای از بین بردن ویروس کرونا کافی است و می‌تواند تا ۹۹.۹درصد ۴مدل ویروس از جمله آدنوویروس ها، آنفلوآنزا، ویروس هرپس و کروناویروس را از بین ببرد و یک گام بزرگ برای مقابله با کووید ۱۹ به شمار برود.

مقابله جاروبرقی روباتیک با کرونا

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

از آنجا که ویروس کووید ۱۹ سنگین است بر روی زمین جا خوش می‌کند به همین دلیل هم گفته می‌شود هرگز با کفش هایتان وارد خانه نشوید و حتماً آن را در بیرون از خانه قرار دهید. به هر حال کف خانه می‌تواند یکی از آلوده‌ترین مناطق باشد و باید حتماً ضدعفونی شود که البته کار چندان راحتی نیست. یکی از بهترین راهکار‌های فناورانه برای این مورد، استفاده از جاروبرقی‌های روباتیکی است که کار ضدعفونی را نیز همزمان انجام می‌دهند و بهترین نمونه آن را می‌توان iRobot Braava دانست.

این روبات کوچک علاوه بر جارو کشیدن و برداشتن همه ذرات از روی کفپوش‌های خانه، بلافاصله به دنبال آن، تی هم می‌کشد و با استفاده از مواد ضدعفونی کننده و سفیدکننده هرگونه لکه را نیز پاک می‌کند. این روبات هرگونه ذرات موجود روی زمین را برمی دارد و می‌تواند هرگونه باکتری یا ویروس ازجمله کووید ۱۹ را نیز از بین ببرد به همین دلیل هم برای مصرف خانگی و مراکز و اداره‌های بزرگ در روز‌های کرونایی مناسب است.

ازآنجا که این روبات بسیار کوچک است می‌تواند در همه نقاط حرکت کند و حتی گوشه‌ها و نقاطی که چندان در دسترس نیست را نیز تمیز و ضدعفونی کند. این روبات کوچک به سنسور‌هایی ویژه مجهز است پس با موانع موجود برخورد نمی‌کند و علاوه بر آن، پس از پایان کار به استند ویژه شارژ بازمی گردد و برای تمیزکاری و ضدعفونی بعدی آماده می‌شود.

جلوگیری ازتماس با دستگیره‌ها با قفل هوشمند

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

یکی دیگر از این وسایل، قفل‌های هوشمند در‌های خانه است. دستگیره‌های در یکی از آلوده‌ترین نقاط برای ابتلا به بیماری کرونا محسوب می‌شوند و با توجه به این که قفل‌های هوشمند را می‌توان تنها با یک فرمان صوتی و با کمک دستیار‌های صوتی مانند الکسا یا اکو و... باز کرد بنابراین میزان لمس دستگیره‌ها به صفر می‌رسد و به تبع آن، آلودگی دست هم بسیار کاهش می‌یابد. برخی کمپانی‌های سازنده این وسایل هوشمند پا را از این نیز فراتر گذاشته اند به عنوان مثال شرکت Kwikset از یک راهکار فناورانه با نام تکنولوژی Microban استفاده کرده و در تولید دستگیره‌های در و قفل‌های هوشمند از یک تکنولوژی ضد باکتری بهره گرفته است.

عملاً روکش این دستگیره‌ها از جنس بسیار خاصی ساخته شده که می‌تواند عملاً باکتری‌ها را از بین ببرد و این خود یک گام بزرگ برای مقابله با اپیدمی‌های مختلف محسوب می‌شود. البته هرچند این تکنولوژی هنوز نتوانسته ویروس‌ها ازجمله کووید ۱۹ را از بین ببرد و تلاش‌ها برای پیشرفت در این زمینه ادامه دارد، اما به هرحال عدم تماس دست با این دستگیره‌ها می‌تواند در کاهش ابتلا به بیماری کرونا در جهان تأثیرگذار باشد.

دستیار‌های صوتی و شیر آب فناورانه

تکنولوژی با این گجت‌ها به جنگ کرونا می‌رود

شست و شوی صحیح دست با آب و صابون یکی از راهکار‌های اصلی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کروناست، اما اگر مسائل بهداشتی رعایت نشود و شیر آب به ویروس آغشته باشد عملاً پس از شست و شوی دست و هنگام بستن شیر آب، باز هم ویروس را در خانه یا محل کار خود به گردش درمی آورید. اینجاست که باز هم تکنولوژی راهکاری فناورانه ارائه داده است. شیر‌های آب هوشمند پاسخی مناسب به شرایط کنونی هستند چراکه بدون تماس دست، باز یا بسته می‌شوند.

یکی از بهترین نمونه‌های این شیر‌های آب فناورانه، U است که توسط کمپانی Moen طراحی و تولید شده است. این شیر‌های آب را می‌توان با کمک اپلیکیشن ویژه‌ای در تلفن همراه تنظیم کرد تا تنها با یک فرمان صوتی باز یا بسته شوند. همچنین دمای آب را می‌توان با آن دستورات صوتی کم یا زیاد کرد.

تنظیم میزان خروجی حجم آب از شیر آب نیز با دستور‌های صوتی امکانپذیر است و به این ترتیب پس از شست و شوی دست در سرویس‌های بهداشتی اماکن عمومی، خانه و... احتمال آلودگی مجدد دست شما به دلیل لمس شیر آب برای بستن آن به صفر می‌رسد. هرچند با این شیر آب هوشمند نمی‌توانید هیچ ویروسی را بکشید، اما می‌توانید میزان تماس با آن را بویژه در نقاط پرتردد و پرجمعیت به حداقل برسانید که خود موضوع مهمی در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا محسوب می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      بی خیال بابا
      ما اینجا پنبه الکل هم گیرمون نمیاد....اشعه ی uv؟؟؟؟؟

      پاسخ ها

      • سعید فیاض

        اشعه UV چیز غریبی نیست. لامپهای یووی را میتونید از جاهای ک الکتریکی صنعتی یا لوازم پزشکی آزمایشگاهی دارن بخرید. قیمتش هم زیاد نیست. یک لامپ ۱۰ وات بعلاوه پاورش، حدود ۱۰۰ تومن که برای ضدعفونی فضای یک اتاق در زمان حدود یکربع کافیه.
        اگر خواستید تهیه کنید توجه داشته باشید:
        ۱: لامپ یووی طیف پزشکی تهیه کنید، چون یووی های مختلفی هست برای کارهای مختلف.
        ۲:لامپ را در حباب قرار ندین. حتی حباب شفاف.
        ۳: به هیچ عنوان در حضور افراد روشن نکنید.
        سلامت باشید.

        پنبه الکل هم خواستین، بگین آدرس بدم!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج