۹۷۹۶۴۶
۴ نظر
۵۰۰۴
۴ نظر
۵۰۰۴
پ

شرایط قرنطینه خانگی همچنان باید رعایت شود

مینو محرز؛ عضو کمیته ملی مبارزه با بیماری کووید۱۹ کشور در روزنامه همشهری نوشت: با شیوع ویروس کرونا و مبتلا شدن تعدادی از هموطنانمان به این ویروس اقدامات تحقیقاتی و درمانی درخصوص این بیماری بلافاصله انجام گرفت.

مینو محرز؛ عضو کمیته ملی مبارزه با بیماری کووید۱۹ کشور در روزنامه همشهری نوشت: با شیوع ویروس کرونا و مبتلا شدن تعدادی از هموطنانمان به این ویروس اقدامات تحقیقاتی و درمانی درخصوص این بیماری بلافاصله انجام گرفت.

براساس پروتکلی که برای درمان این ویروس در کشور تدوین شده، درمان درحال انجام است و در کنار این پروتکل نیز تحقیقاتی برای دستیابی به داروهایی برای درمان مؤثرتر این بیماری در حال انجام است.

تحقیقاتی که توسط متخصصان کشورمان روی درمان این ویروس در حال انجام است هنوز به نتیجه نرسیده و خبرهایی که در آن از درمان قطعی این ویروس نام برده می‌شود فعلا مورد تأیید نیست، چراکه برای رسیدن به نتیجه درمانی قطعی باید مدت زمانی حدود یک سال طی شود. با وجود این در معاونت تحقیقات و آموزش وزارت بهداشت طرح‌های تحقیقاتی ارائه شده درخصوص درمان این بیماری در حال رصد و پیگیری است، اما برخی افراد با عجله و قضاوت زودهنگام درخصوص نتایج تحقیقات صحبت‌هایی می‌کنند که این کار نادرست است و باید منتظر جواب نهایی تست این داروها باشیم.

در پروتکل جهانی مقابله با این ویروس، داروی «کلروکین» به بیماران داده می‌شود. این دارو از همان ابتدای شیوع بیماری در کشورمان برای درمان در اختیار بیماران قرار می‌گرفت و در ۲هفته گذشته نیز مورد تأیید FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) قرار گرفته است.

کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس در کشورمان تشکیل شد و برای درمان بیماران اعم از سرپایی، بستری و ‌آی‌سی‌یو و نحوه عملکرد پزشکان و کادر درمانی برای مقابله با این ویروس، پروتکل مشخصی را تدوین کرده که در تمام کشور اجرا می‌شود.

در کشور چین که برای نخستین بار این ویروس در آنجا شایع شد، مقالاتی درخصوص درمان این بیماری به رشته تحریر درآمد که درنهایت نتایج آن مقالات مورد تردید قرار گرفت و مردود اعلام شد، به همین علت معتقدم ما نباید درخصوص درمان این بیماری اشتباه کنیم و تنها باید براساس شواهد و نتایجی که به‌دست می‌آوریم راه درمان این بیماری را در پیش بگیریم، چرا که میزان سرایت و مرگ‌ومیر این ویروس بسیار بیشتر از آن چیزی است که مقامات چینی ابراز کرده‌اند.

برای غلبه بر این بیماری و جلوگیری از شیوع بیشتر آن، همه مردم باید شرایط سخت قرنطینه خانگی را حداقل برای مدت ۲ تا ۳هفته آینده رعایت کنند و جز برای کارهای ضروری از خانه خارج نشوند، درصورت خارج شدن از خانه نیز باید حتما دستورات بهداشتی رعایت شود. سازمان بهداشت جهانی نیز طی روزهای اخیر توصیه به استفاده از ماسک برای همه مردم در شرایط خارج از خانه داشته که باید به این توصیه اکیدا توجه شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فلفل قرمز

      لطفا دیگه از ماندن در خانه حرفی نزنید چون گرسنگی بدتر از کرونا غلبه کرده اگر آن نکشد این میکشد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله. فقط بلدا"بگن بشینیدتوخونه.خبرازخرج وجیب مردم که ندارن.وگرنه چه کسی دوست دارمریض بشه.

    • ناشناس

      اینا نگاه به جیب خودشون میکنن که خداتومن حقوق ورفاهیات دارند برو بابا گورپدرکرونا ماکارگرا اگه کارنکنیم بایدشاهد مرگ خودمون باشیم ازگرسنگی خدا لعنتتون کنه

      پاسخ ها

      • مهدی ۵۵

        از قدیم گفتن شکم سیر از گرسنه خبر نداره

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج