۹۸۶۱۰۴
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

هشدار گوترش نسبت به برخوردها به بهانه کرونا

آنتونیو گوترش نسبت به استفاده برخی از دولت‌ها از ویروس کرونا به عنوان "بهانه‌ای در جهت اتخاذ روش‌های سرکوبگرانه " ابراز نگرانی کرد. او هشدار داد که شیوع بیماری کووید ۱۹ میتواند حقوق بشر را در معرض بحران قرار دهد.

خبرگزاری ایسنا: آنتونیو گوترش نسبت به استفاده برخی از دولت‌ها از ویروس کرونا به عنوان "بهانه‌ای در جهت اتخاذ روش‌های سرکوبگرانه " ابراز نگرانی کرد. او هشدار داد که شیوع بیماری کووید ۱۹ میتواند حقوق بشر را در معرض بحران قرار دهد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل کل سازمان ملل متحد، نسبت به استفاده از موقعیت ناشی از گسترش ویروس کرونا برای اجرای تبعیض و اتخاذ روش‌های سرکوبگرانه در برخی از کشورها، ابراز نگرانی کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه هشدار داد که اگر چه ویروس کرونا در مبتلا کردن انسان‌ها تبعیضی قائل نمی‌شود اما گسترش بحران ناشی از این ویروس و تاثیرات آن می‌تواند زمینه را برای اجرای تبعیض به وجود آورد.

به گزارش دویچه وله او گفت که بحران کرونا می‌تواند امکاناتی را در اختیار برخی از کشورها قرار دهد که از اقدامات خشونت‌گرایانه علیه مردم استفاده کنند.

گوترش با اشاره به گزارش سازمان ملل متحد در این باره گفت: «برای اتخاذ اقدامات در جهت بهبود اوضاع سخت کنونی و حل بحران بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از گسترش ویروس کرونا باید حقوق بشر راهنما و پاسخ کشورها باشد و مد نظر قرار گیرد.»

گوترش افزود: «ما شاهد اثرات نامتناسب بحران کرونا بر جوامع معین، افزایش نفرت پراکنی، هدف قرار دادن گروه های آسیب‌پذیر و اقدامات سرکوبگرانه مسئولان امنیتی در بعضی از کشورها هستیم که انجام راهکارهای درمانی را در این کشورها تضعیف می‌کند.»

در گزارش سازمان ملل از مهاجران، پناهندگان و آوارگان به عنوان گروه‌های "به ویژه آسیب‌پذیر" در جوامع نام برده شده است.

در گزارش مورد استناد گوترش آمده است که بیش از ۱۳۱ کشور جهان اکنون مرزهای خود را برای پناهجویان بسته‌اند و تنها ۳۰ کشور هنوز برای این گروه‌های آسیب‌پذیر معافیت قائل شده‌اند.

گوترش گفت: «با توجه به افزایش قومیت‌گرایی و ملی‌گرایی، پوپولیسم و اقتدارگرایی و سرکوب فزاینده مقررات حقوق بشر در برخی کشورها، بحران کرونا می‌تواند بهانه‌ای برای اتخاذ اقدامات سرکوبگرانه برای اهداف غیر مرتبط با این بیماری همه گیر باشد. و این غیر قابل قبول است.»

در گزارش سازمان ملل متحد نمونه خاصی از چنین اقداماتی ارائه نشده است.

دبیرکل سازمان ملل متحد از دولت‌ها خواست تا با شفافیت و مسئولانه عمل کنند و تأکید کرد که جامعه مدنی و آزادی مطبوعات و بیان از "اهمیت بسزایی" برخوردار است.

گوترش اظهار داشت: «بهترین پاسخ به بحران کنونی پاسخی است که به طور متناسب با تهدیدهای فوری برخورد کند و پشتیبان حقوق بشر و حکومت قانون باشد.»

او گفت نباید فراموش شود که "در کاری که انجام می دهیم، تهدید، ویروس است نه مردم."

بر اساس گزارش سازمان ملل تا کنون بیش از دو و نیم میلیون نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نزدیک به ۱۸۰ هزار نفر نیز در پی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ ناشی از ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • یاسین

      این هم از مترسک جالیز(گوترش)

      پاسخ ها

      • بدون نام

        برخی کشورها مثل ایران دیگه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج