۹۹۳۷۰۷
۶ نظر
۵۰۲۵
۶ نظر
۵۰۲۵
پ

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

حالا که نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت با این هوای دل‌انگیز تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.

ایرنا زندگی: حالا که نمی‌توانیم لذت خوردن رشته خوشکار همراه با چایی را در میدان شهرداری رشت با این هوای دل‌انگیز تجربه کنیم، این شیرینی جذاب را در خانه درست کنیم.

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

مواد لازم:

  • آب: ۴ پیمانه
  • مغز گردو چرخ شده: ۱۰۰ گرم
  • مغز هل ساییده شده: به میزان لازم
  • آرد برنج: ۲ پیمانه پلو پز
  • روغن مایع: برای سرخ کردن
  • دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: ۵/۱ پیمانه

مواد لازم برای شربت:

  • آب: ۵/۱ لیوان
  • دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: به میزان لازم

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

طرز تهیه رشته خوشکار؛ رشت را به خانه بیاورید

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا روش درست کردن آرد برنج را آموزش می‌دهیم. برای این کار برنج را خوب بشویید و چند ساعتی آن را در آب گرم بخیسانید تا نرم شود.

۲. برنج خیس خورده را آبکش کرده و آن را روی یک پارچه نخی و تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود. بعد از اینکه مطمئن شدید آب برنج خوب خشک شده آن را داخل آسیاب کن بریزید و خوب آسیابش کنید.

۳. بهتر است برای این کار از برنج ایرانی استفاده کنید تا عطر و بوی دسرتان دلپذیرتر شود.

۴. لایه میانی دسر را آماده کنید و کنار بگذارید، برای این کار مغز گردو، مغز هل و شکر را با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا فشرده شده و به هم بچسبند.

۵. در مرحله بعد شربت دسر را آماده کنید و کنار بگذارید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا دانه‌های شکر حل شده و مواد غلیظ شود. حالا پودر دارچین را اضافه و شعله را خاموش کنید.

۶. حالا سراغ درست کردن رشته‌های خوشکار بروید، آرد برنجی را که دست کردید در کاسه‌ای بریزید و آب را به تدریج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.

۷. مواد را داخل قیف مخصوص بریزید و کنار بگذارید. یک تابه یا سینی مسی را روی حرارت قرار داده و با مقدار بسیار کمی روغن کف آن را چرب کنید.

۸. زمانی که تابه داغ شد مواد داخل قیف را به شکل خط‌های باریک از چپ به راست و به شکل مستطیل داخل تابه بریزید و اجازه دهید مواد کمی بپزد، ولی سرخ نشود.

۹. حالا مواد را به آرامی بردارید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا کمی خنک و سفت شود. مواد را از بالا تا بزنید و مواد میانی آن را قرار داده و دوباره تا بزنید و لبه‌های آن را تا زده و با انگشت به هم بچسبانید.

۱۰. حالا رشته‌ها را داخل روغنی که از قبل داغ کرده اید سرخ کنید و سپس به شربت آغشته کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      مگه پول مونده
      مردم نان خشک ندارن بخورن

      پاسخ ها

      • نان

        دقیقا ....... مردم نان شب ندارن بخورن

    • بدون نام

      اره تو راست میگی بجای بسته های اینترنت برو نون بخر وبخور دروغ تا کجا

    • بدون نام

      ارد برنج توی عطاری هس برا این کار

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله

    • بدون نام

      چه میدونم..بخدا زندگی خیلی سخت شده

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج