بازگشایی رستورانها مشروط شد
رئیس اتحادیه رستورانداران از آغاز فعالیت رستورانها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.
خبرگزاری ایلنا: رئیس اتحادیه رستورانداران از آغاز فعالیت رستورانها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.
علی اصغر میرابراهیمی با اعلام خبر بازگشایی رستورانها بعد از عید سعید فطر گفت: تمامی رستورانهایی که از وزارت بهداشت کد رهگیری دریافت کردهاند، میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند.
وی ادامه داد: توجه شود که فعالیت این رستورانها مشروط بر استفاده از ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان و رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و فاصلههای اجتماعی در مشتریان است. همچنین آشپزها و تمامی کارکنان ملزم به استفاده از دستکش، ماسک و سفرههای یک بار مصرف در میزهای سرو بوده و ظروف مورد استفاده نیز باید به طور مرتب شستشو و ضد عفونی شود.
همچنین خسرو ابراهیمینیا رئیس اتحادیه تالارداران از ادامه تعطیلی این صنف خبر داد و گفت: کماکان در تعطیلی و بلاتکلیفی به سر میبریم و منتظر تصمیمات اتاق اصناف هستیم.
نظر کاربران
به نظر من تالارها همچنان بسته بمانند تا پایان کرونا بهتر است
چرااا... چون شخص میخواهد در محیط بسته برنامه و بساط عروسی راه بیندازد اینجا دیگر نمی تواند ظرفیت تالار ۵۰۰ نفر است به صاحب مجلس امر و نهی کند که نصف مهمانهایت را دعوت کن و پس حساب از دست صاحب تالار خارج میشود..
با تشکر...شهروند.