۱۰۱۸۷۲۷
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

جزئیات دستوالعمل بهداشتی آزمون دکترا

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز شرکت در فرم خود اظهاری داوطلبانه مبتلا یا مشکوک به ویروس کرونا از روز جمعه سوم مرداد ماه خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز شرکت در فرم خود اظهاری داوطلبانه مبتلا یا مشکوک به ویروس کرونا از روز جمعه سوم مرداد ماه خبر داد.

فاطمه زرین آمیزی ضمن بیان این مطلب به تشریح جزئیات دستورالعمل پروتکل بهداشتی آزمون دکتری سال ۹۹ پرداخت و اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات در خصوص راه های انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن در حوزه های برگزاری آزمون، انتظار می رود مواردی که برای حفظ سلامتی آنها، سایر داوطلبان و خانواده های مهم است را رعایت کنید.

وی در ادامه تصریح کرد: طبق پروتکل بهداشتی داوطلبان باید زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد کنند و به موقع در محل آزمون حضور داشته باشند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور داوطلبان خواهد بود و داوطلبان برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول نکنند.

به گفته وی ، داوطلبان باید از تردد بی مورد در محل آزمون جداً خودداری کنند و هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایند.

زرین خاطر نشان کرد: همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی است.

به گفته سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و ...خودداری خواهند کرد. بنابراین اکیدا توصیه می شود داوطلبان به جز از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی، سایر وسایل را همراه نداشته باشند.

وی تاکید کرد: به همراه داشتن تلفن همراه حتی به صورت خاموش در جلسه آزمون فوق موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد و داوطلبلن در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جدا خودداری کنند.

زرین افزود: داوطلبان از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون خودداری کنند و هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: داوطلبان در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت کنند و در پایان آزمون تا زمان اعلام خروج از سالن توسط عوامل اجرایی همچنان بر صندلی خود مستقر باشند. ضمن اینکه به پیام هایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن به همراه داشته باشید. تاکید می شود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمونتخلف محسوب می شود. همچنین پاک کردن و ضدعفونی کردن دست بعد از درج اثر انگشت در پاسخنامه با پدالکلی (که توسط حوزه امتحانی تحویل داده می‌شود)حتما انجام شود.

وی افزود: داوطلبان سعی کنند از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و... خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنند.

وی تاکید کرد:به منظور ارائه خدمات به آن دسته از داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ که دچار بیماری کرونا شده‌اند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری و یا در منزل قرنطینه هستند) این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدابیر ویژه‌ای اتخاذ نموده است. بر این اساس داوطلبانی که علائم بیماری آنها از تاریخ ۲۸ تیر ۹۹ به صورت قطعی تایید شده است از روز جمعه سوم تا روز شنبه ۴ مرداد با مراجعه به درگاه اینترنتی این سازمان (بخش آزمون دکتری) فرم خوداظهاری را تکمیل و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا (تاییدیه بیمارستان و یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا) را در بخش مورد نظر بارگذاری کنند.

زرین افزود: داوطلبانی که فرم فوق را تکمیل کنند براساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت از سایر داوطلبان جدا شده و آزمون آنها در یکی از بیمارستانهای تعیین شده صرفاً در شهرهای محل آزمون به همراه سایر داوطلبان مبتلا به بیماری کرونا برگزار خواهد شد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: همه داوطلبان آزمون فوق لازم است از روز سه‌شنبه هفتم مرداد ۹۹ به سامانه خودارزیابی بیماری کرونا به آدرس https://salamat.gov.irمراجعه و نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اقدام کنند و پرینت گواهی سلامت صادره شده را در روز برگزاری آزمون تحویل دهند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بهاری

      یه بچه دو ساله هم می تونه یه همچین پروتکلی بنویسه ... همش که به عهده داوطلباست شما قراره چیکار کنید ؟ مثه یه رباط بریم بیایم بشینیم فاصله بگیریم کرونا هم میگه اینا چه بچه های خوبی هستن کارشون ندارم ...ببین اینده ما دست چه احمقایی افتاده

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج