۱۰۵۶۴۷۴
۱۳ نظر
۵۰۳۶
۱۳ نظر
۵۰۳۶
پ

چی بپزم؟ پنکیک سیب‌زمینی

امروز در سری مطالب ویدئویی آشپزی، که تصمیم گرفتیم با تیتر چی بپزم در اختیار شما همراهان عزیز برترین‌ها قرار دهیم، طرز تهیه پنکیک سیب‌زمینی را آموزش خواهیم داد.

برترین‌ها: امروز در سری مطالب ویدئویی آشپزی، که تصمیم گرفتیم با تیتر چی بپزم در اختیار شما همراهان عزیز برترین‌ها قرار دهیم، طرز تهیه پنکیک سیب‌زمینی را آموزش خواهیم داد. در سری مطالب چی بپزم سعی می‌کنیم طرز تهیه غذاهای راحت و آسان با مواد اولیه قابل دسترس را به شما آموزش دهیم. داخل این پنکیک می‌توانید از جعفری خرد شده، ژامبون، هویج رنده شده و ... استفاده کنید. در انتهای مطلب نیز ویدئوی طرز تهیه آن را برایتان آورده‌ایم. فکر می‌کنید برای داخل این پنکیک چه چیزی می‌تواند به خوشمزه‌تر شدن آن کمک کند؟

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی: ۴۰۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد برنج: ۱۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • روغن: جهت سرخ‌کردن
  • ادویه: به دلخواه (فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا، پودر پیاز، ادویه کاری و دارچین به مقدار خیلی کم) ادویه‌ها کاملا قابل حذف و جابه‌جایی هستند.

نکته: می‌توانید برای ترد شدن بیشتر پنکیک، برای سرخ کردن از پودر سوخاری استفاده کنید. در این‌صورت ابتدا یک تخم‌مرغ را با چنگال خوب به‌هم بزنید. بعد پنکیک را آغشته به تخم‌مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و سپس سرخ نمایید.

چی بپزم؟ پنکیک سیب‌زمینی

چی بپزم؟ پنکیک سیب‌زمینی

چی بپزم؟ پنکیک سیب‌زمینی
منبع: cookistwow
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اگه یه کم ژامبون یا گوشت چرخ کرده که تفت دادیم و فلفل دلمه نگینی روهم وسطش بذاریم خوشمزه تر میشه.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چه ایده ی خوبی

      • بدون نام

        آره ولی این روش هم ارزونه هم سریع

    • بدون نام

      با توجه به ترکیباتش به نظر میاد طعم خوبی داشته باشه

    • بدون نام

      میشه علاوه بر فیلم متن هم بگذارین.....خیلیها حوصله فیلم ندارن

    • بدون نام

      ارد معمولی هم میشه زد به جای آرد برنج؟

    • بدون نام

      جعفری هم خوب میشه اگر بریزیم توش

    • بدون نام

      خیلی عالی بود. ممنون از برترینها

    • بدون نام

      این چی بود دیگه؟ ارزش غذایی نداره همش نشاسته و روغنه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تو برو گوشت کبایی بخور کسی دستتو نگرفته

    • بدون نام

      اگر اسانس موز به ان اضافه کنیم با بین نون بستی بذاریم میشه ویفر موزی

    • بدون نام

      میشه بگید چه جور سیب زمینی اب پز سرخ می کنید که به ته ظرف نچسبه و خراب نشه من هر جور امتحان کردم نشد یا شل شد و از هم وارفت یا چسبید به ظرف و خراب شد.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مورد اول که ماهیتابه باید نچسب باشه و روغنتون باید کاملا داغ باشه بعد شروع کنید به سرخ کردن. بعدش آرد برنج داخلش باعث منسجم شدنش هم میشه و وانمیره. اگر هم از آرد سوخاری برای پوشش خارجیش استفاده کنید کمتر روغن میگیره. اما خب سیب زمینی پخته به تنهایی امکان وا رفتنش هست.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج