۱۰۵۶۸۱۳
۸ نظر
۵۲۵۴
۸ نظر
۵۲۵۴
پ

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش مسما بادمجان را به شما آموزش دهیم.

مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: یکی از خورش‌های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که اکثر افراد، مخصوصا طرفداران بادمجان، عاشق آن هستند. در فرهنگ آشپزی ایرانی غذا‌های زیادی با بادمجان تهیه می‌شود، اما خورش مسما بادمجان در کنار برنج یک چیز دیگر است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش مسما بادمجان را به شما آموزش دهیم.

در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه می‌شود، اما با توجه به سلیقه هر فرد می‌توان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی می‌شود که راز خوشمزگی این خورش است.

غوره و آب غوره مثل لیمو از سال‌های بسیار دور اجزای جدا نشدنی از فرهنگ آشپزی ایرانی بودند. خانم‌های ایرانی همیشه آب غوره را در اواخر تابستان تهیه و در شیشه‌های بزرگ نگهداری می‌کردند تا در تمام طول سال و حتی سال‌های بعد، آبغوره داشته باشند. برای نگهداری دانه‌های غوره هم شما می‌توانید آن را در فریزر نگهداری کنید تا کیفیت آن‌ها به خوبی حفظ شود یا حتی از کنسرو غوره‌ی آماده استفاده کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

مواد لازم برای ۳ نفر

  • مرغ: ۲ تکه
  • بادمجان قلمی: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • غوره: نصف پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • زردچوبه، ادویه‌ی کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

طرز تهیه مسمای بادمجان

۱. برای شروع پوست بادمجان‌ها را بگیرید، اما قسمت سر آن‌ها را جدا نکنید. سپس یک برش کوچک عمودی روی هر بادمجان بزنید و برای یک ساعت در آب نمک غلیظ قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن‌ها را با آب گرم شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

۲. وقتی بادمجان‌ها را از تابه خارج کردید، مرغ‌ها را به همراه کمی نمک و زردچوبه در همان تابه سرخ کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۳. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و سپس پیاز را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید، در تابه تفت دهید و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۴. بعد از ادویه، رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۵. بعد از تفت دادن رب به همراه پیاز، ۳ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید و بعد نمک آن را تنظیم کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۶. بعد از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد، تکه‌های مرغ سرخ شده را در آن قرار دهید و اجازه دهید ۲ ساعت با حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت ۲ تا ۳ بار مرغ‌ها را پشت‌ورو کنید.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۷. وقتی مرغ‌ها کاملا پختند و خورش به روغن افتاد، بادمجان‌های سرخ شده، گوجه‌فرنگی‌ها و غوره‌ها را در کنار مرغ‌ها قرار دهید. در این مرحله می‌توانید کمی آبغوره هم به خورش اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر به خورش زمان پخت بدهید تا طعم همه‌ی مواد به خورد هم بروند.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

۸. خورش مسما بادمجان شما حاضر است؛ نوش جان.

طرز تهیه خورش مسما بادمجان؛ طعمی هیجان‌انگیز

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ما مازندرانی ها عاشق این غذاییم

      پاسخ ها

      • ali

        نوش جانتون

      • بدون نام

        دقیقا

    • بدون نام

      بسیار عالی

    • بدون نام

      این غذا همه چیزش سردیه بهتره با همان گوشت گوسفند پخته بشه نه با مرغ

      پاسخ ها

      • بدون نام

        البته فلفل سیاه و فلفل دلمه ای بهش بزنید گرم میشه

      • بدون نام

        البته گوشت گوسفندی چون گوشت گاو طبع سردی داره

    • Kia

      سلام.
      عالی بود ممنون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج