۱۰۸۴۵۲۳
۲۱ نظر
۵۴۶۵
۲۱ نظر
۵۴۶۵
پ

چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی

برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

روزنامه خراسان: برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی

۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد.

۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی

۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود.

۵. اگرچه می‌توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

۶. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

۷. می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته‌چین‌های متفاوتی مانند ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان و قارچ، ته‌چین گوشت و بادمجان، ته‌چین قالبی، ته‌چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

چند راز خوشمزه‌تر شدن ته‌چین زعفرانی

۸. برای طبخ این ته‌چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته‌چین ساده در پلوپز به‌راحتی می‌پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

۹. طعم خوش و دل‌انگیز ته‌چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته‌چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته‌چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد؛ با این حال ته‌چین ساده بدون ماست هم تهیه می‌شود. اما اگر ته‌چین خوش‌عطری می‌خواهید پخت ته‌چین بدون ماست اصلا توصیه نمی‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      توماست وتخم مرغش یه کم گلاب بزنید واز عطر دل انگیزش درته چین لذت ببرید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود
        من این قسمت رو متوجه نشدم

    • بدون نام

      دوستان کسی میدونه چکار کنیم تا مثل رستوران ته چینمون خیلی نرم بشه ؟

      پاسخ ها

      • مشهد

        فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید بافت ته چین فوق العاده نرم میشود

      • بدون نام

        من موقع پخت ته چین یک کیسه فریزر روی مواد میزارم و در قابلمه رو هم میزارم . البته از وسطهای پخت اینکار رو میکنم .

      • بدون نام

        روغن مایع فراوان و ماست کافی

      • بی نام

        فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید

      • بدون نام

        روغن مایع فراوان ؟؟؟؟؟؟؟


        منبع بیماری

    • بدون نام

      ته چین دوست ندارم چون خیلی خشکه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ته چین خوب نخوردید احتمالا

      • بدون نام

        بد مزه ست منم دپست ندارم

    • زهره

      ته چین هخای من حرف نداره.همممممممممممه عاشقش هستند.چه وقتی تو فر تکنفره درست میکنم چه وقتی تو قابلمه رو گاز درست میکنم

    • بدون نام

      میشه منو راهنمایی کنید
      من نسبت تخم مرغ وماست وبرنج رو میخام لطفا

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سه زرده تخم مرغ .یک لیوان ، ماست نصف لیوان روغن مایع

      • بدون نام

        من یه دونه زرده سه قاشق ماست پرچرب چهارقاشق روغن مایع ودوپیمانه برنج میریزم عالی میشه.گلابم میریزم بازعفران.نه خشک میشه نه بوی زخم تخم مرغ میده

    • بدون نام

      ته چین مرغ دوست ندارم گوشت مرغ رو که دم میذاریم بوی بدی میگیره

      پاسخ ها

      • بدون نام

        یکم پودر دارچین بهش بزنید تا بو نده

      • بدون نام

        مرغ با کمی زردچوبه ویه دونه پیاز بزار بپزه دارچینم میتونی بزنی بوی بد مرغ میگیره

      • بدون نام

        منم بامرغ و گوشت دوست ندارم . ته چین رو با قارچ سرخ شده در کره درستش میکنم و عالی میشه.

    • بدون نام

      بیچاره زنا برای اینکه ما مردا ازشون راضی باشیم چیکارا که نمیکنن(:

    • بدون نام

      من ماست نمیزنم خیلی ام خوب میشه ته چین طعم برنجش مهمه و روغن مایع نه کم نه زیاد که خشک بشه و نزارید خیلی رو گاز بمونه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج