۱۰۸۹۳۵۲
۱۴ نظر
۵۰۰۷
۱۴ نظر
۵۰۰۷
پ

طرز تهیه املت قارچ و گوجه‌فرنگی؛ سریع و آسان

اگر به منوی رستوران‌ها یا قهوه‌خانه‌ها نگاهی بیندازید، حتماً چند نوع املت را در آن می‌بینید. این غذای خوشمزه که برای همه وعده‌ها مناسب است، معمولاً با مواد اولیه در دسترس و ساده طبخ می‌شود. با پخت یک املت بی‌نظیر همراه ما باشید.

وب‌سایت فرارو: املت یکی از غذا‌های ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب است و این روز‌ها در منوی قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌ها هم جایگاه ویژه‌ای دارد. املت در عین حال که غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، نکات و فوت و فن‌های زیادی دارد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات طلایی جهت خوشمزه شدن املت آشنا شوید.

طرز تهیه املت قارچ و گوجه‌فرنگی؛ سریع و آسان

مواد لازم

  • گوجه فرنگی سفت: ۴ عدد
  • تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده: ۴ تا ۵ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • قارچ اسلایس شده: ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای متوسط: ۴/۱ عدد
  • لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر تازه: ۲ حبه
  • پیازچه: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز تند: به میزان دلخواه
  • آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • پاپریکا: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • قارچ: یک بسته

طرز تهیه املت قارچ و گوجه‌فرنگی؛ سریع و آسان

طرز تهیه املت قارچ و گوجه‌فرنگی؛ سریع و آسان

طرز تهیه

۱. فلفل دلمه‌ها را کاملاً ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پوست گوجه‌ها را بگیرید و به صورت حبه قندی برش بزنید. سپس پیازچه‌ها را خرد کنید.

۲. تابه را روی شعله مناسب قرار دهید. وقتی جسم تابه گرم شد، کره + روغن مایع را داخل آن بریزید (به این نکته توجه داشته باشید که املت برای خوشمزه‌تر شدن باید نسبتاً پر روغن باشد) اجازه بدهید روغن کاملاً داغ شود. فقط حواستان باشد نسوزد. بعد فلفل سیاه را به روغن داغ شده اضافه کنید. سپس گوجه‌فرنگی + شنبلیله خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت متوسط روی شعله بماند تا آب گوجه‌ها کشیده شود.

۳. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس با کمی کره تفت بدهید. وقتی گوجه به روغن افتاد، قارچ تفت داده شده + سیر رنده شده + پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید. سپس پاپریکا + آویشن + زردچوبه + فلفل دلمه‌ای + جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا ادویه‌ها به خردشان بروند. نمک را هم اضافه کنید. بعد ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید تا خوش‌رنگ‍‌تر شود.

۴. وقتی دوباره به روغن افتاد، ۱ قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید؛ اما هم نزنید. اجازه بدهید ۲ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد؛ سپس هم بزنید. حدود ۳ دقیقه که روی حرارت ملایم بماند، آماده می‌شود. درنهایت پیازچه‌ها و فلفل تند خرد شده را روی آن قرار بدهید.

اگر دوست دارید تخم‌مرغ‌ها در املت به صورت درسته باشند، به جای هم زدن، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها بنا بر سلیقه‌تان سفت، عسلی یا حد متوسط بین سفت و عسلی شود. بعد شعله گاز را خاموش کنید و بلافاصله درب ماهیتابه را بردارید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بابک

      تخم مرغ و روغن گرونه این غذای ساده ام
      نمیتونیم بخوریم بازنشسته تامین اشتباهی
      !!!!!!!!!!

    • نعمتی

      این غذا ساده است؟ کم کمش ۱۰۰ هزار باید خرج کنی اینو درست کنی

    • دلبر

      عالی

    • بدون نام

      مردم املت میخورن چون ی غذای ساده س
      اینی که شما پختی کجاش ساده بود
      املت یعنی گوجه و پیاز و تخم مرغ
      تامام

    • دکتر

      به نظرم که همون دوتا تخم مرغ که کمی عسلی باشه خوشمزه ترین نوعشه هم سالم تره و با معده سازگارتره

      پاسخ ها

      • ..........

        لطفا عسلی نخورید کامل بپزید

    • بدون نام

      املت لاکچری مال مانیست مال ازمابهترونه

    • هیچکس

      این الان ساده ست؟؟؟دویست قلم جنس داخل ماهی تابه؟؟!!!!

    • ترنم

      کسی میدونه قارچ داخل غذا چرا سفت میشه
      انگاری پلاستیک میشه.جطور نرم بشه.
      کسی میدونه .جواب بده

    • قندهاری

      روغن مایع منظورتون روغن بود؟

      پاسخ ها

      • ebi2004

        سلاممممممم

    • ebi2004

      کسی جواب بده روغن مایع منظورتون روغن
      سرخ کردنی بود ؟؟؟؟؟؟؟،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • قندهاری

      من از این املت رو می خوام بخو رم ولی
      نمی تونم منو بفرستید توی صفحه ببینم
      زود باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • عرشیا قندهاری که بچه ست ولی یکم بزرگ شده

      بگید دیگه ای بابا خسته شدم به خدا

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج