جاباما
۱۱۲۹۹۷۶
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

دسته‌بندی رنگ پوست کاربران گوگل بدون سوگیری

گوگل اخیرا اعلام کرده که در حال توسعه روش استاندارد جدیدی برای دسته‌بندی رنگ پوست کاربران است تا به سوگیری متد‌های موجود پایان داده و از تبعیض علیه افراد رنگین پوست جلوگیری کند.

دیجیاتو: گوگل اخیرا اعلام کرده که در حال توسعه روش استاندارد جدیدی برای دسته‌بندی رنگ پوست کاربران است تا به سوگیری متدهای موجود پایان داده و از تبعیض علیه افراد رنگین پوست جلوگیری کند.

در حال حاضر مقیاس استانداردی به نام «مقیاس فیتزپاتریک» وجود دارد که رنگ پوست را بر اساس ۶ دسته طبقه‌بندی می‌کند. شرکت‌های فناوری هم در حال حاضر از همین مقیاس برای دسته‌بندی افراد و طراحی محصولات خود از جمله سیستم‌های تشخیص چهره یا حسگرهای ضربان قلب ساعت‌های هوشمند استفاده می‌کنند.

منتقدان می‌گویند مقیاس فیتزپاتریک که شامل چهار دسته‌بندی برای رنگ پوست سفید و دو دسته‌بندی سیاه و قهوه‌ای است، تنوع نژادی افراد رنگین پوست را نادیده می‌گیرد. حالا گوگل اعلام کرده که در سکوت خبری مشغول کار روی سیستم جدیدی برای طبقه‌بندی رنگ پوست بوده است:

«ما در حال کار روی روش‌های جایگزین و جامع‌تری هستیم که می‌تواند در توسعه محصولاتمان مفید باشد. در این راه با متخصصان علمی، پزشکی و گروه‌هایی که با جوامع رنگین پوست در ارتباط هستند، همکاری می‌کنیم.»

دسته‌بندی رنگ پوست کاربران گوگل بدون سوگیری

شرکت‌ها می‌دانند که محصولاتشان ممکن است برای گروه‌هایی که اطلاعات کافی درباره آن‌ها در دسترس نیست، درست عمل نکنند. نگرانی درباره مقیاس فیتزپاتریک آن‌جا اتفاق می‌افتد که محدودیت طیف پوست‌های تیره منجر به تولید فناوری‌هایی شود که مثلا برای پوست‌های طلایی-قهوه‌ای مناسب باشد اما برای پوست‌های قرمز-قهوه‌ای جواب ندهد.

در سال ۲۰۱۸ در مطالعه‌ای مشخص شد که سیستم‌های تشخیص چهره اغلب جنسیت افراد تیره پوست را اشتباه تشخیص می‌دهند. در ماه آوریل امسال، محققان فیسبوک ضمن آزمایش هوش مصنوعی برای تشخیص ویدیوهای دیپ‌فیک اعلام کردند که مقیاس فیتزپاتریک به‌وضوح نمی‌تواند تنوع موجود در رنگ پوست‌های قهوه‌ای و سیاه را پوشش دهد. فیسبوک هم در نهایت گفت که برای استفاده از متدهای جدید آمادگی دارد.

کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو پارسال در مقاله‌ای اعلام کردند که مقیاس فیتزپاتریک می‌تواند در خوانش ضربان قلب در ساعت‌های هوشمند اشتباه کند و به افراد اطمینان کاذب دهد. اپل در واکنش به این مقاله گفته بود که مقیاس فیتزپاتریک یکی از روش‌های آزمایش ضربان قلب آن‌هاست و این شرکت با متدهای دیگری قابلیت‌های ساعت خود را امتحان می‌کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج