۱۱۷۴۷۸۳
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

اگر احساس سرما می‌کنید، این خوراکی‌ها را بخورید

هویج یا سوپ هویج یک خوراکی مفید و گرم کننده بدن برای فصل زمستان است.

بهداشت نیوز: افرادی که مزاج سرد دارند در زمستان بیشتر احساس سرما می‌کنند که با داشتن تغذیه مناسب قابل کنترل است.

در تقسیم بندی طب قدیم دو مزاج سودا و بلغم جزو مزاج‌های سردی بود. افراد با این مزاج‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان دچار مشکلات بیشتری می‌شدند و به همین دلیل رعایت توصیه‌های غذایی برایشان اهمیت بیشتری داشت. در ادامه به آن چه این افراد باید بخورند و آن چه باید از خوردن آن اجتناب کنند، می‌پردازیم:

گوشت گوسفند و شتر مصرف کنید

افراد سرمایی باید در مصرف گوشت دقت کنند، زیرا بعضی مواد پروتئینی دارای طبیعت سرد هستند. به عنوان مثال گوشت دارای طبیعت سرد است در حالی که گوشت گوسفند و شتر طبیعتی گرم دارد. گوشت مرغ هم دارای طبیعتی سرد است و مصرف آن باید محدود و همراه با مواد غذایی گرم باشد.

لبنیات را همراه با مصلح آن میل کنید

لبنیات از جمله شیر، ماست، پنیر، دوغ و کشک دارای طبیعت سرد هستند و برای افراد سرد مزاج مفید نیست، اما از آن جایی که نمی‌توان مصرف آن را کنار گذاشت بهتر است با مصلح آن مانند نعناع، زیره، فلفل و کاکوتی مصرف شود.

از خوردن میوه‌های فصل و سبزیجات غافل نشوید

در این فصل میوه‌های دارای ویتامین سی یافت می‌شود که برای مقابله با سرمای بدن مناسب است. میوه‌های این فصل به جز میوه‌های ترش برای این افراد مناسب است و بیشتر خوردن انار، سیب، نارنگی و پرتقال شیرین توصیه می‌شود.

پیاز خام

مصرف پیاز خام موجب دفع اخلاط سودا از بدن می‌شود.

هویج

هویج یا سوپ هویج یک خوراکی مفید و گرم کننده بدن برای فصل زمستان است.

چغندر

چغندر را به سالاد یا سوپ خود اضافه کنید تا احساس سرمای کمتری داشته باشید.

چای بنوشید

نوشیدن چای کمرنگ در فصل سرد همراه با زنجبیل، هل، دارچین، میخک و زعفران گزینه مناسبی برای سرد مزاج‌هاست.

دمنوش، آب جوش و عسل را فراموش نکنید

دمنوش‌های آویشن، رزماری، زنجبیل، دارچین، بادرنجبویه، گل گاوزبان و سرخارگل که طبیعتی گرم دارد، با احساس سرمای بدن مقابله و انرژی و حرارت لازم آن را تامین می‌کند. همچنین نوشیدن یک لیوان آب جوش همراه با عسل سبب می‌شود احساس سرما و بی حالی شما برطرف شود.

زردچوبه

زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان است و باعث افزایش دمای بدن می‌شود.

کندر

مصرف کندر هنگام صبح می‌تواند گرمای مطبوعی برای بدن فراهم کند.

فلفل

غذا‌های تند به حفظ گرمای بدن کمک می‌کند و میزان صفرا را افزایش می‌دهد.

خوراکی‌های مضر برای سرمایی‌ها

مصرف کاهو، خیار، گوجه فرنگی، برنج، آب غوره، آب لیمو، انواع ترشی، غذا‌های سنگین، بادمجان و غذا‌های شور برای افراد سرمایی مضر است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج