جاباما
۱۳۳۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

كنلوني قارچ و اسفناج

يك غذاي ايتاليايي در يك شب ايراني

غذاي ايتاليايي فقط پيتزا و پاستا نيست و اين كشور چكمه‌اي به غذاهاي ديگري هم شهره است. از جمله آن‌ها همين غذايي كه دستورش را خواهيد خواند و البته حتما هم آن را تهيه خواهيد كرد.

كنلوني قارچ و اسفناج

مواد لازم :براي ۶ نفر
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • سير رنده ‌شده: ۲ حبه
  • اسفناج خرد شده: ۲۲۵ گرم
  • نمك و فلفل: به مقدار نياز
  • گوجه‌ فرنگي خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • سس پستو: ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پارمسان رنده شده: ۷۵ گرم
  • لازانياي خشك: ۱۲ برگ
مواد لازم براي سس:

  • آرد: ۵ قاشق غذاخوري
  • شير داغ: ۳ فنجان
  • خامه: يك‌دوم فنجان
  • پستو: ۲ قاشق غذاخوري


روش تهیه :

1. مقداري روغن زيتون داخل ماهي‌تابه ريخته و قارچ‌ها را اضافه كرده و به ‌مدت 2 دقيقه تفت دهيد. سپس سير رنده شده و اسفناج خردشده را اضافه كرده و نمك و فلفل را هم به آن اضافه كنيد.
۲. براي تهيه سس، كره را در ماهي‌تابه آب كنيد، آرد را اضافه كنيد و يك دقيقه بگذاريد تفت بخورد. كم‌كم شير داغ و خامه را اضافه كنيد، نمك و فلفل بزنيد و سپس سس پستو را اضافه كنيد.
3. گوجه‌هاي خردشده را در كاسه ريخته و مخلوط قارچ را اضافه كنيد. سپس پستو و بعد يك‌سوم از پنير پارمسان را اضافه كنيد.
۴. ورقه‌هاي لازانيا را بپزيد تا نرم شود.
5. فر را در حرارت 200 درجه ‌سانتي‌گراد قرار دهيد.
۶. لايه‌به لايه سس را روي لازانيا ريخته و مخلوط اسفناج را روي آن بريزيد. كمي پنير پارمسان بپاشيد و لايه‌ها را دوباره تكرار كنيد.
7. به‌مدت 45 دقيقه ظرف را در فر بگذاريد تا بپزد.

نکته : سس پستو را مي‌توان از سوپرماركت‌ها تهيه كرد يا 2 فنجان ريحان، 2 حبه سير و يك‌چهارم فنجان روغن زيتون را با كمي نمك و يك‌چهارم پنير پارمسان را در ميكسر به هم بزنيد تا آماده و خمير شود

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج