۱۷۱۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

كيش گوجه كبابي

یک تركيب سنتي با فرم مدرن

كيش گوجه كبابي

كيش گوجه كبابي

مواد لازم:
  • آرد:300 گرم
  • تخم مرغ: يك عدد
  • پودر پنير پارمسان: يك قاشق سوپ‌خوري
  • پودر سير: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • جعفري خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
  • مارگارين: 200 گرم
  • آب سرد: 60 ميلي ليتر
  • نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي داخل كيش:
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • خامه: 250 گرم
  • گوجه كبابي: 7 تا 8عدد
  • تكه‌هاي ژامبون يا مرغ پخته: به ميزان دلخواه
  • پنير خامه‌اي: 200 گرم
  • پودر پنير پارمسان: 3 قاشق غذاخوري
  • نمك،فلفل سياه و جعفري خردشده: به ميزان لازم


روش تهيه:

۱- مارگارين را پس از آن‌كه به دماي محيط رسيد ميان آرد گذاشته و با نوك انگشتان به خورد آرد مي‌دهيم تا مخلوط حاصل، ماسه‌اي شكل شود. سپس نمك مي‌پاشيم و پودر سير، جعفري و پودر پنير پارمسان را اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم.
2- در ظرفي جداگانه، تخم مرغ و آب سرد را با هم مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. سپس ميان آرد ريخته و مواد را چنگ مي‌زنيم تا خمير لطيف و مطلوبي به‌دست آيد. روي خمير را مي‌پوشانيم و حدود 2 ساعت استراحت مي‌دهيم.
۳- پس از ۲ ساعت، خمير را داخل قالب مخصوص تارت پهن كرده به‌طوري كه ضخامت خمير حدود نيم سانتي متر باشد. سپس روي خمير توسط چنگال يا وسيله مخصوص تعداد زيادي سوراخ ايجاد مي‌كنيم.
4- تخم‌مرغ‌ها، پودر پنير پارمسان و خامه را به همراه نمك و فلفل با همزن دستي خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شوند.
۵- تكه‌هاي ژامبون يا مرغ پخته را همراه پنير و گوجه به شكل منظم داخل خمير پر كرده و مايه تخم مرغ آماده شده را روي آن مي‌ريزيم.
6- كيش را حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 175 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج