جاباما
۱۷۷۰۱۵
۳ نظر
۱۲۶۰۸
۳ نظر
۱۲۶۰۸
پ

طرز تهیه پیاز کاراملی

برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

برترین‌ها: برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاغد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

پیاز‌های کاراملی به ویژه در سوپ، تارت، پیتزا یا حتی دیپ پیاز عالی هستند. برای اینکه همه فوت و فن و اصول کاراملی کردن پیاز را یاد بگیرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیاز کاراملی

مواد لازم (میزان آن به خودتان بستگی دارد)

  • چندین عدد پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد)
  • روغن زیتون
  • کره (اختیاری)
  • نمک
  • شکر (اختیاری)
  • سرکه بالزامیک (اختیاری)

طرز تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه پیاز کاراملی

طرز تهیه

۱. قسمت بالای پیاز را برش دهید و جدا کنید. آن را از وسط نصف کنید و طرف صاف آن را روی تخته قرار دهید؛ و با چاقوی تیز، آن را به صورت خلال‌های باریک و یکدست، برش دهید. در انتها، قسمت ریشه پیاز را جدا و خلال‌ها را پرپرکنید تا لایه‌های پیاز از هم جدا شوند.

۲. تابه‌ای با دیواره بلند انتخاب کنید. کف آن روغن زیتون و کره بریزید (برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خلال‌های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا همه سطح پیاز‌ها با روغن پوشیده شوند.

۳. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه به آرامی سرخ شوند. پس از ۱۰ دقیقه کمی نمک و در صورت تمایل مقدار کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید.

۴. اگر می‌خواهید پیاز‌ها خشک و برشته نشوند، یک مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کنید.

۵. سپس پیاز‌ها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم بگذارید تا نرم و کاراملی شوند. در این فاصله چند بار آن‌ها را هم بزنید تا همه به طور یکدست طلایی شوند.

۶. شاید پس از ۲۰ دقیقه اولیه لازم باشد روغن بیشتری به تابه اضافه کنید.

۷. پس از اینکه رنگ پیاز‌ها تغییر کرد، با قاشق فلزی دایم آن را هم بزنید تا یکدست سرخ و از سوختن پیاز‌ها پیشگیری شود.

۸. اگر دوست داشته باشید طعم خوبی به پیاز‌ها بدهید، در انتهای پخت کمی سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید.

۹. پیاز کاراملی را می‌توانید چندین روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اصلا اینهمه مواد و دنگ و فنگ لازم نداره توی ظرف باریک مثل شیرجوش با حجم زیاد بریزیدشون روی هم با مقداری روغن بعد خودشون کاراملی میشن . چقدر سخت میکنین کارو

      پاسخ ها

      • .

        همینو بگو

    • بدون نام

      چندش اور

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج