جاباما
۱۸۲۵۲۸
۱۴۲ نظر
۶۶۱۶۹
۱۴۲ نظر
۶۶۱۶۹
پ

همه نکات در مورد پخت کیک

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.

وب‌سایت سوران: دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این پست توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

 
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

پف نکردن کیک:

بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون:

1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.

3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

4) دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

5) فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.)

6) مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید^-^این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

7) از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.

8) بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده(اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2تا3برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).

9) روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.

10) اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده(یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه)

11) مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده(به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه)
 
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

چسبنده بودن روی کیک:

1) کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.

2) وقتی کیک داغ بوده روش چیزی قرار گرفته (مثلا بشقاب برای برگرداندن)

3) مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید(سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید)

4) زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده.

کیک نم دارد!

1) کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

2) کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده(تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغزپخت نیست)

3) مقدار یکی از 3ماده اولیه(شکر،مایعات و روغن)زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

کیک حفره حفره داره!

1) دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2) میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

3) زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

کیک جمع شده (چروک):

1) دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!

2) زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!

3) مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)

4) بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

5) حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)

6) حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.

7) فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

8) مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

9) میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده(این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره)

10) قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.

11) کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

12) در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!

13) بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!
 
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

کیک خیلی زبره یا وسطش گود رفته!

۱) فر شما از قبل داغ نشده یا دما خیلی کم بوده و کیک آرام پخته شده.

۲) کامل توی روغن یا کره حل نشده یا به عبارتی کم مخلوط شدن یا روغن سرد بوده.

۳) بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی زیاد بوده یا کهنه بوده.

۴) آرد خیلی سنگین بوده یا مال نان بوده یا نامرغوب!

۵) میزان مایعات خیلی کم بوده و مایه کیک خیلی غلیظ بوده.

۶) مواد خوب داخل قالب ریخته نشدن یا اینکه سطح صافی برای کیک انتخاب نشده و روش هم کامل صاف نشده.

رویه لزج و چسبناک و داخل کیک خشک شده!

۱) مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی!

۲) زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده!

۳) سفیده خیلی زده شده حتما میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه!

۴) قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از ۲سوم قالب خالی مونده!

۵) محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن.

۶) میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده.

گنبدی شدن و ترک خوردن کیک (بالا آمدن قسمت وسط کیک)

۱) فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده.

۲) مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی.

۳) میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده.

۴) کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده!
 
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

کیک نامتقارن شده(رویه کج یا شیبدار شده)

۱) سطح زیر کیک تراز نیست.

۲) قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن.

۳) بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده.

۴) مواد خشک الک نشدن.

همه قسمتهای کیک طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره:

۱) کیک رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر.

۲) کیک در طبقه وسط پخته نشده.

کیک سوخته ولی وسطش نپخته!

1) دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده.
 
کف کیک سنگین شده و حالت خمیر چسبنده داره!

1) مواد خشک رو 3بار الک نکردید و در کل اصلا خوب مواد هم نخوردن.

2) مایعات رو بیشتر از دستور ریختید.

3) تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد!

کیک خیلی سفت شده!

1) فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!

2) آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده (یعنی 3بار الک نشده) یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده.
 
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

کیک خوشرنگ نیست و خیلی تیره و تار شده!

1) آرد به شدت نامرغوب بوده!

2) آرد، بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.

3) ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده.

کیک چسبندست انگار که نم داره !

1) آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید(3بار الک کردن).

2) مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده!

کیک به قالب چسبیده و به سختی جدا میشه!

1) قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.

2) کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید)

3) کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده!

کیک خرده خرده شده!

1) مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته)

2) زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.

3) کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.

4) شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده.

کیک از قالب بیرون زده!

1) بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.

2) بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.

3) قالبتون کوچیک بوده.

4) اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!

داخل کیک قسمتای چسبناک وجود داره!

1) مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      ممنون از نکات بسیارمفید وکاربردیتون

      پاسخ ها

      • حدیث

        کیک باپودر شکر نمیخواد؟

      • فاطمه حسنی

        سلام.من میخوام برای خودم پنکیک رژیمی درست کنم باید آرد کم بریزم ولی موادم‌شل میشه وقتی ی تخم مرغو یکم شیر میریزم چ کار کنم؟۵۰ گرم ارد میریزم

      • حسین

        چرا روی کیک قهوه ای نمیشه؟؟؟

      • مهناز

        سلام ببخشید چرا کیک اسفنجی من زرد رنگ شده؟

      • s.mehrvar

        من هم کیکم قهوه ای شده و پخته ولی یادم رفته که توش روغن بریزم چی کارکنم؟

      • سحر

        سلام من شیر کم ریختم موادم سفت بود الان گذاشتم تو قابلمه خراب میشه؟

    • بدون نام

      همش يا يا اينكه نشد جواب

    • نیایش

      میخواستم بدونم طبقه وسط فر دقیقا کجاست .روی قسمت پنجره ای باید باشه یا رو سینی؟رو هر کدوم باشه اون یکی دیگه را باید از فر خارج کنیم.

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        وسط دیگه.بله سینی ها رو بردارید و روی طوری قالب رو قرار بدید

    • بدون نام

      طرز تهیه پنیر بلوچیز چیست ؟

      پاسخ ها

      • آرزو حسینی

        چرا کیک یک اندازه نمیشه یکطرف کیک پف میکنه و یکطرفه دیکه نه ولی داخلش کاملا پخته میشه

    • بدون نام

      کیک خمیر می شه چرا؟وسطش نمی پزه

      پاسخ ها

      • آرزو حسینی

        داخل کیک پز کیک درست میکنم ولی گاهی وقتها کیک یک اندازه نمیشه یکطرفش پف میکنه و یکطرف دیکه نازک ولی همیشه داخل کیک کاملا پخته میشه

    • رویا

      کیک من همش پخته وسطش هنوز نپخته چیکارش کنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        یکی از دلایلش میتونه این باشه که فر رو از قبل گرم نکرده باشین

      • ماهی کرمانی

        دلیلش اینه ک شعله فر زیاده و کیک مغژ پخت نمیشه و فقط روی کیک میپزه

    • تازه وارد

      سلام من اجاق گازم پیلوته .ولی هر وقت کیک میپزم تهش ی لایه خیلی نازک میسوزه.چیکار کنم. ب خاطر مشکل مالی فعلا نمیتونم فر برقی بخرم. راهنمایی کنید لطفا.

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        سلام .حتما کف قالب رو دولایه کاغذ روغنی پهن کن.از سوختن جلو گیری میکنه .

    • Marwa asil

      سلام خوبی بیبخشی وانیل چی است و دیگر همه مواد کیک را تهیه میکنم ومیپزم اما هیچ نمیپنده و دگه خراب میشه هیچ حلوا جور میشه وها درجه اش را چند بیزاریم...

    • نسرین

      باسلام
      من کیک اسفناج پختم ولی زیاد پف نکرده و سنگین شده
      خواستم ببینم میشه کیک رو خورد کرد و بایه دستوری یه چیزایی بهش اضافه کرد و دوباره پخت تا پف کند ووسطش خام نباشد؟

      پاسخ ها

      • Soori

        نه هیچ کاری نمیشه کرد میتونی باهاش پاپ کیک درست کرد ولی کیک دیگه ای نمیشه درست کرد

    • بدون نام

      سلام توروخدا جواب منو بدید چرا سفیده ی تخم مرغایی ک درست میکنم پف نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

      پاسخ ها

      • Samaneh

        سفيده تخم مرغ خيلي حساس نبايد حتي يه ذره زرده يا اب باهاش قاطي بشه اگه قاطي بشه ديگه پف نميكنه

      • بدون نام

        سفیده تخم مرغ رو باید از یک طرف هم زد

    • مهديه

      سلام
      اگه به جاي شكر توي كيك عسل بريزيم چي مي شه ؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیلی عالی خراب میشه

    • h

      مدتیه ک کیک میپزم روی کیکم تزئین میکنم توکیک پز یجوری پف میکنه ک روی کیک تزئین بهم میخوره دلیلش چیه آخه؟

    • بدون نام

      سلام
      ببخشید میخواستم بدونم خانه فرم گرفته که با خامه صبحانه درست میشه وقتی کیک روکش میکنیم چرا بعدش خامه سفت خشک میشه؟؟؟

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        نباید کیک زیادی هوا بخوره .هر جور خامه ای باشه خشک میشه .داخل ظرف دربسته نگهدارید یا با نایلکس بپوشانید .

    • شیوا

      سلام. یک عکسی دیدم که کاور روی کیک هست براق نیس. تقریبا شبیه فوندانته ولی نیس. کسی که درستش کرده حاضر نشد بگه طرز تهیه اش چیه. میشه اگر میدونید به من بگین؟! فقط میدونم از فوندانت خیلی بهتره.ممنون میشم.

    • حدیث

      کیک با پودر آماده کیک شکر نمیخواد؟

      پاسخ ها

      • Soori

        نه شکر داخل خودش هست شما فقط طرز تهیه روی پاکت رو انجام بدین

    • نیلو

      سلام من تو فر برقی کیک درست مکینم یا کیکم خیلی خشک میشه روش مخصوصا یا اینکه پوفذمیکنه ولی مواد خامه فقط روش لایه بسته مواد به دواره قالب اومده بالا دلیلش چیه ؟؟ مارکه فرم بوش هست

    • نفس

      سلام من روغن مایع فراموش کردم بریزم بعد که گذاشتمش تو فر یادم اومد اشکالی داره ؟ لطفا راهنماییم کنید

    • مژگان

      سلام، اگه کیکی که پختیم شک داشته باشم تخم مرغش سالم بوده یا نه، اون کیک پخته رو میشه خورد؟

      پاسخ ها

      • فاطمه

        .مکروه است.خیر بنا بر احتیاط واجب میل نشود

    • ملی سراشپز

      سلام ما تو یه شهر کوچیک هستیم میخواستم بدونم استفاده از مودر ژله برای درست کردن کیک رنگین کمان بجای رنگ خوراکی مشکلی نداره؟

      پاسخ ها

      • Soori

        پودر ژله مصرفش چیز دیگه است توی کیک باید رنگ خوراکی بزنی

    • مهسا

      کیکم خیلی عالی واسفجی شده ولی اصلا شیرین نیست کدبانوها یه راه حل بدید لطفا میشه شکر ریخت روش یا پودر قند؟!

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        بله میتونید پودر قند الک کنید.یا اینکه شیره درست کنید و وقتی کیک سرد شد شیره داغ رو بریزید روش.برای درست کردن شیره ۳.چهارم لیوان شکر ویک لیوان اب رو بزارید روی حرارت تا ی کم غلیظ بشه .

    • بدون نام

      برای درست کردن کیک با پودر اماده. باید بزارم خمیرم بمونه یا نه

    • بدون نام

      برای درست کردن کیک با پودر اماده. باید بزارم خمیرم بمونه یا نه

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        نه

    • رویا

      من کیک یزدی درست میکنم تازگیا ترش میشه !!!من چند ساله کیک یزدی با این دستور درست میکنم هیچ مشکلی نداشته .خیلی عالی بوده .نمیدونم دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنید ؟؟. به نمک میوه ام شک داشتم چند بار از جاهای مختلف نمک میوه میگیرم باز کیکم ترش میشه!!!

    • بدون نام

      سلام اگر بجای 3/4 شیر ماست شیرین رقیق شده نصف لیوان بریزم؟

    • s.s.8

      سلام
      میخواستم بپرسم اگه مواد کیک یه ساعت توی یخچال بمونه مشکلی پیش میاد؟؟
      اگه میشه زود جوابمو بدین ممنون میشم

    • نجمه

      نبایدبمونهاصلا.فوری باید پخت بشه

    • فاطمه

      بجای3.4لیوان چهارپایان آب ریختم چیکارکنم؟

    • بدون نام

      سلام ببخشید چرا کیک شکلاتی ک میخوام درست کنم، موقعی ک ارد رو میریزن و هم میزنم گلوله ای میشه، ارد رو نباید زیاد هم زد، میشه راهنمایی کنید؟

      پاسخ ها

      • سمیه

        سلام منم کیو پختم همجین نشکلی یرام پیش اومد اگه کسی بتونه راهنماییمو ن کنه ممنون میشم.ن

      • ماهی کرمانی

        سلام .آرد رو داخل الک بریز و کم کم الک کن داخل مواد و هم بزن .دلیل گلوله شدن اینه ک حجم زیادی ی دفعه اضافه میکنید.اگ الک کنید داخل مواد هم خوب پف میکنه و هم راحتتر میشه هم زد.

    • شهره

      به محض اینکه کیک پخت در کیک پز برقی را از روی کیک برداریم یا بگذاریم سرد شود بعد درش را برداریم

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        بردارید .بزارید کیک ک سرد شد جابجا کنید داخل ظرف دیگه

    • نیکو

      سلام کیک من زیادی شیرین شده چیکارش کنم

    • آیهان

      سلام خسته نباشید
      میخاستم بپرسم میشه کیک رو با شیر خام پخت؟ ممنون

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من کیکم مزه آرد میده چرا اینجورشد

    • بدون نام

      من کیکم رنگش سفیدمیمونه وقرمزنمیشه روش چیکارکنم فرمم کانکشن نداره نمیفهمم میشه راهنمایم کنین

    • بدون نام

      سلام ببخشید اگه توی کیک خرما به جای آب جوش ، شیر بریزم کیک بد می شه

      پاسخ ها

      • ماهی کرمانی

        نه مشکلی پیش نمیاد

    • بدون نام

      سلام خواهشا هرکی کیک یزدی پخته وهمیشه خوب اومده دستورپختشوبگه

    • مریم

      سلام خسته نباشید
      من آون توستر دارم چندین بار است که کیک پختم اما اصلا وسط کیک نمیپزه کیک کلا مثل حلوا میشه دیگه خسته شدم خواهشا راهنمایی کنید

    • مریم

      یک هشتم چند قاشق غذا خوری است

    • بدون نام

      موقع اضافه کردن وانیل به خامه اگه مقدار وانیل زیاد شد چیکار کنم

    • باران

      سلام من فربرقي ندارم ميخواستم بدونم توي فرشعله داركه فقط شعله ي پايين داره ميشه كيك پخت؟اگه ميشه زودترجواب بديدممنون ميشم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        بله میشه

    • مریم

      من میخوام کیک تلخ درست کنم پودکاکایوبا پودقهوه بایدبزنم داخلش یانسکافه

    • بدون نام

      سلام ،کیک پختم یادم رفته روغن داخل مواد بریزم،ایا راهکاری داره یانه؟

    • بدون نام

      من رو کیکم گنبدی میشه چکار کنم؟؟

      پاسخ ها

      • بهار

        مایع کیکت روبه صورت یکسان توی قالبت بریز .اگه مایع رو از وسط قالب فقد بریزی گنبدی میشه

    • باران

      سلام به جای ارد در کیک چه چیزی اظافه کنم

    • باران

      سلام به جای ارد در کیک چه چیزی اظافه کنم

    • سلام من کیک زیرا درست کردم بعد از چهل و پنج دیقه ک رفتم نگاش کنم بجای اینکه پخته باشه مثل شیر جوشیده سر اومده بود و سرریز شده بود میدونید دلیلش چیه ؟

    • سلام من کیک زبرا درست کردم بجای اینکه پخته باشه مثل شیر جوشیده و سر اومده بود میدونی علتش چیه؟

    • لیلا

      سلام ببخشیدمن کیک درست کردم موادش دوبرابرریختم میخواستم بدونم زمان پختشم بایددوبرابرکنم؟؟ممنون

    • گ

      چراکیکم مزه ارد میده

    • کیمیا

      سلام من یادم رفت بیکیگ پودر رو به کیک اضافه کنم همینجوری گذاشتم تو فر به نظرتون خراب میشه؟

    • ارزو

      سلام میخواستم مقدار وانیل مایع رو واسه ۶عدد تخم مرغ در کیک اسفنجی رو بدونم چقدر است ممنون میشم راهنماییم کنین

    • Fuchujufd

      پودر قند تو کیک چجوری میشه؟

    • گالیور

      برای بخت کیک مهم ترین مسئله برای اینکه کیک تون خوب از اب در بیاد دقت دو نکته لازمه
      نکته اول
      نکته دوم
      اگر نکته سومی هم یادم اومد حتما بعدا عرض میکنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سلام من کیکم یکم خشک شده ب دلیل پکینگ پودری ک گرفته بودم کهنه بودم چون زیادم پوف نکرد میخواستم ببینم شیر بزنم بعد خامه نرم میشود

    • آسمان

      ببخشید من همه مواد کیکمو اضافه کردم و هم زدم آخرش یادم افتاد شکر نزدم اگه آخر از همه شکر اضافه کنم خراب میشه کیکم؟

    • بدون نام

      ببخشید من شکر یادم رفته بعده همه موادم شکرو ریختم خراب میشه کیکم؟

    • مهسا

      من کیکم از توی قالب در نمیاد چرااااا

    • Mobina

      سلام ببخشید من بجای 3 تا لیوان 4 تا لیوان ارد ریختم مشکلی پیش نمیاد؟

    • نفس

      با سلام و خسته نباشید
      مایع کیک رو می تونم بعد از درست شدن یک ساعت بعد هم استفاده کنم؟

    • بی نام

      من کیک یخچالی درست کردم خیلی شل شده و خودشو نمیگیره تو یخچال

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شاید شیر زیاد ریختی؟

    • بدون نام

      سلام من کیک درست کردم روش ترک خورد و از قسمت های ترک خورده کیک نپخته نزدیک ۷_۸ دقیقه دیگه گذاشتم تو فر ولی بازم نپخته
      چیکار میتونم بکنم؟
      خواهش میکنم جواب بدید برای مهمونیم درست کردم و دوست ندارم کا آبروم بره

    • محیا۱۲۰۳

      من کیک درست کردم تو ی سایتی دیدم نوشته بود وقتی روغن میریزید خیلی هم نزنید منم اینکارو کردم حالا ک پخته ی قسمت کیک پره روغنه روغن میچکه ازش ی قسمت دیگش معمولیه پفش خسلی خوب شدا و میزان روغنم ب اندازه ریختمم الان ایرادم کجاس؟

    • من اصلا سفیده یادم شده بریزم حالا چیکار کنمش

      من اصلا سفیده یادم شده بریزم حالا چیکار کنمش

    • طوبی

      کیک ساده پختم عالی شده ولی 1لیوان آب لیموترس تازه ریختم توش ترش شده کاریش میشه کرد؟

      پاسخ ها

      • ناشناس

        بریز تو تنگ آبی یک لیوان هم شکر با کلی یخ بهم بزن سر بکش

    • ترنم

      علت وا رفتن شیرینی کعک چیه؟

    • بدون نام

      کیک خرمالو میخواستم درست کنم شیر نداشتم به جاش چی بزنم

    • بدون نام

      سلام میشه واسه کیک بجای روغن مایه از روغن جامد آب شده استفاده کنم

    • بدون نام

      س کیک پخته ولی زیرش حالت خمیری شده بااینکه کامل پخته

    • Helia

      سلام ، سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید بد پخت کیک موقعی که میخوام کیکو لایه لایه برش بزنم ، دیوارهای کیکم خشکه؟ یکم خورد میشه موقع برش ، دلیل چیه من قالبم رو قبل پخت چرب میکنم ارد میزنم همجاش وداخل توسترهم همیشه کیک میپزم

    • پری

      سلام چرا کیک یزدی من روش قهوی نمیشه

    • عاطفه

      سلام اگه یادمون برشیر روب کیک اضافه کنیم مواد اماده شدبعدشیروقاطی کنی هم بزنی مشکلی ایجادنمیش کیک خراب نمیشه موادم خیلیم غلیظ نیست

    • مهلا

      با سلام من چندباره تو مایکروفر کیک میپزم بافت کیک میسوزه و روی کیک سفید میشه عین سنگ میشه کلا میریزم بیرون از چی میتونه باشه طرز درست کردنش اشتباه میکنم یا مایکروفرم ایراد پیدا کرده

    • مهلا

      با سلام من چندباره تو مایکروفر کیک میپزم بافت کیک میسوزه و روی کیک سفید میشه عین سنگ میشه کلا میریزم بیرون از چی میتونه باشه طرز درست کردنش اشتباه میکنم یا مایکروفرم ایراد پیدا کرده

    • آیدا

      سلام من کیک یزدی پختم ولی وسط کیک خیلی پف کرد و اطرف خوابید و سوخت و یکدست روش سرخ نشد میشه راهنمایی کنید.

    • بدون نام

      درون قالب کیک اول آرد پاچی باید کرد یا اول روغن بعد آرد
      برای نچسبیدن کیک ؟

    • مریم

      کیک یزدی بدون فر پختم کاملا پخته ولی رنگش سفیده اگه میشه راهنماییم کنید

    • ساناز

      برای کیک خیس از روغن مایع استفاده کردم ولی همین اولش روغن گلوله شده چیکنم؟

    • طناز

      سلام اردو چجوری بدون اینکه الک کنم صاف کنم اخه الک ندارم

    • بدون نام

      بیکینگ پودر و روغن را کی به کیک باید اضافه کنیم؟!!

    • مریم

      من گل فر دارم یعنی درجه نداره فقط کلید داره که زیر و رو روشن میشه و جدا هم روشن میشن یعنی فقط رو یا زیر توی این میتونم کیک بپزم ؟ چقد بعدش باید زیرش و خاموش کنم که نسوزه میشه راهنمایی کنین

    • بدون نام

      آیا بعد از پختن کیک باید بلافاصله ازفر بیرون بیاریم

    • پری

      سلام من کیکم وسطش نمی پزه چه باید کرد

    • هانک

      سلام من اون توستر نوبل دارم کیک رو روی دمای ۱۵۰ گذاشتم ۲ ساعت طول کشید تا اماده شد الانم روی ۱۸۰ گذاشتم بازم ۲ ساعت طول کشید دلیلش چی میتونه باشه که اینقدر طول میکشه؟؟؟

    • کوروش

      اینجوری که موارد نوشته شده, همه میدونن که اگر چیزی کم و زیاد بشه بالاخره خراب میشه!!! دهها مورد نوشته شده که دیگه هر آدم مبتدی هم میدونه کم و زیادش خراب میکنه. !!

    • مهناز

      سلام ببخشید چرا کیک من زرد رنگ شده؟

    • بی نام

      سلام کیک شکلاتی چه چجوری درس میشه میشه بگین

    • بدون نام

      من اسفنجی ۵ تخم مرعی درست کردم ریختم تو قالب تالان دیدم شیر نریختم چی میشه کیک

    • بدون نام

      کیک توی ته قالب چسبیده یعنی میسوزه چه باید کرد

    • بدون نام

      سلام به جای وانیل میشه از زعفران استفاده کرد برای گرفتن بوی زخم تخم مرغ

    • مهتا

      سلام. وقتی در مرحله آخر که آرد را به مایع کیک اضافه می کنم بعضی وقت ها یک دفعه پف مایع کم می شود. انگار با اضافه کردن آرد دچار شوک می شود . بعد از پخت هم کیک پف نکرده و بافت سفتی دارد

    • بدون نام

      سلام من تو قابلمه کیک می پزم اما روی کیک صاف نمیشه وهلالی میشه میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟

    • فاطمه

      کیک روی اب همونی که بخار پزمیشه بخواییم دو رنگ بشه یکی پخته بشه بعد یه رنگ دیگه روش برزیم کیک پایین میسوزه؟؟؟؟؟

    • هدیه

      توضیحات کامل مممون

    • H

      ما همیشه واسه پخت کیکمون نصف لیوان روغن میکنیم الآن هرجور نصف لیولن رو میریزم بازم روغن زیادشه و کیک نه پف میکنه ن داخلش پخته میشه

    • کوروش

      میشه قالب کیک پز برقی را داخل فر گذاشت

    • بدون نام

      سلام من میخوام کیک خامه ای گرد درست کنم ولی هرچی کیک درست می کنم کیکم یکدست نیست و قسمت وسطش بیشتر پف میکنه و میخوام یکدست بشه
      راه حل بدید لطفا

    • میم پ

      سلام توروخدا جواب بدین هرموقع کیک لیوانی درست میکنم خمیرش پاک اب میندازه راهنماییم کنین

    • amin

      سلام من پودر کیک براونی مرطوب خریدیم همه دستور العمل درست انجام دادم دمای فر هم کم بود ولی وقتی درش اوردم مثل سنگ شد من دوباره همون کیکو خریدم فقط میشه بگید چجوری درستش کنم که سفت نشه؟

    • بدون نام

      سلام ببخشید من فراموش کردم وانیل تو کیک اسفنجیم بریزم الان بوی تخم مرغ میده چیکار کنم کیک تولدمیخواستم درست کنم

    • چکاوک

      شکر کیک رو یک لیوان زیاد ریختم چیکار کنم

    • ریهانه

      سلام ببخشید میشه تخم مرغ باشیر شکر را داخل آرد هم زد

    • بدون نام

      سلام ببخشید کیک من تلخ میشه و بوی تخمه مرغ میده میشه دلیلش رو بگید

      پاسخ ها

      • مهشید

        تلخیه کیک میتونه یابخاطر بالا بودن مقدار کاکائو وکم بودن شکرش باشه، یابخاطر سوختگی، یامقدار بکینگ پودتون یا یه سری ها هم از جوش شیرین استفاده میکنن که اونم یه طعمی مثل کمی تلخی میده، اما برای بوی تخم مرغ مقدار وانیلی که استفاده میکنید کمه،واگه از بوی وانیل هم خوشتون نمیاد میتونید از دیگر اسانس خوراکی مجاز استفاده کنید

    • مهشید

      برای تلخی کیک شایدمقدار کاکائویی که استفاده میکنید زیاده ومقدار شکرش کمه، یا از بکینگ پودر ویا یه سریا هم از جوش استفاده میکنن مقدارش کمی بیشتره که یه حالتی مثل تلخی داره، یاهم که کیک باید سوخته باشه.
      اما برای بوی تخم مرغ مقدار وانیل که تودستورتون هست کمه، اگه هم از وانیل خوشتون نمیاد میتونید از پودر هل یا گلاب یا از اسانس های خوراکی مجاز دیگه ای استفاده کنید

    • نگین

      سلام.من کیک درست میکنم عالی میشه ولی وقتی خامه کشی میکنم موقع سرو بچه ها میگن وسط کیک یکم سفته علتش چی میتونه باشه.کم مرطوب کردن اثر میزاره.یا از پایه مشکل داره

    • ...

      سلام من کیک اسفنجی درست کردم ولی وسط کیک نپخته چیکار کنم حالا؟؟

    • hamta

      من کیک وانیلی درست کردم ولی بالاش قهوه ای شده چه کار کنم?

    • دختر خونه

      سلام اگه روغن تو کیک نریزیم و تو فر بزاریم چی میشه؟

    • بدون نام

      سلام ببخشید ما توی کیکمون شیر یه کم زیاد انداختیم پف نمیکنه؟
      یعنی مقدار بکینگ پودر رو زیاد کنم؟؟

    • asra.

      من موقع درست کردن کیک یدونه تخم مرغ یادم رفته الان گذاشتم داخل فر پف میکنه؟

    • ارسلان

      سلام من داخل فر اجاق گاز کیک درست میکنم داخل کیک نمیپزه هرچی پخت رو ادامه میدم بازم داخلش نمیپزه و بالا وپایین کیک میسوزه قالب هم فوض کردم از چتد روش پخت کیک استفاده کردم بنظرتون مشکل از فر اجاق هست

    • نجمه

      سلام من کیک میپزم اما ترش میشه کمی هم خمیر بارها این طوری شده
      کسی می دونه چرا ؟
      البته گاهی اوقات با ماست درست میکنم!

    • بهار

      همه چیز کیک اندازه بود وقتی از فر دراوردم دیدم داخل کیک دون دون سیاه داره ک نرم میشه بادست علت چیست

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج