۱۸۹۶۴۰
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

کیک هویج با فراستینگ ماسکارپونه

فراستینگ، تاپینگ یا آیسینگ همان خامه های روی کیک و شیرینی هستند که با طعم و عطرهای مختلف تهیه و استفاده می شوند.

کیک هویج با فراستینگ ماسکارپونه

برترین ها: فراستینگ، تاپینگ یا آیسینگ همان خامه های روی کیک و شیرینی هستند که با طعم و عطرهای مختلف تهیه و استفاده می شوند. ما در این مطلب، کیک هویج را با فراستینگ پنیر ماسکارپونه برایتان انتخاب کرده ایم. پنیر ماسکارپونه قیمت تقریبا گرانی دارد اما نمونه های ایرانی آن که با همان نام «پنیر ماسکارپونه» فروخته می شوند ارزان هستند و تقریبا همان طعم را نیز دارند. اما باز اگر در سوپرمارکت محل زندگی خود آن را پیدا نکردید، می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید.

تعداد: ۱۶ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

- ۴ عدد هویج بزرگ، پوست کنده

- ۲.۵ پیمانه آرد کامل

- دو قاشق چایخوری پودر دارچین

- یک قاشق چایخوری جوش شیرین

- نصف قاشق چایخوری نمک

- نصف قاشق چایخوری پودر هل

- ۱.۴ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده

- یک پیمانه کره آب شده

- دو پیمانه شکر

- یک قاشق چایخوری وانیل

- ۵ عدد تخم‌مرغ

- ۳.۴ پیمانه شیر بدون چربی

- فراستینگ ماسکارپونه*

کیک هویج با فراستینگ ماسکارپونه

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و سپس یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و کنار بگذارید.

۲. ۳ تا از هویج ها را ریز و یکی از آنها را درشت رنده کنید. در یک کاسه متوسط، آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک، هل و جوزه هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت بالا به مدت ۳۰ ثانیه هم‌زن هم بزنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید. هویج و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. زرده تخم‌مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در این مرحله، مخلوط باید سفت شود.

۴. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا پف کند. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید. مواد را به اندازه ای که یک‌سوم قالب را پر کند در آن بریزید و در فر بگذارید. به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا کیک کاملا مغزپخت شود. آن را به مدت ۱۰ دقیقه روی توری فر بگذارید تا کاملا خنک شود.

۵. در آخر فراستینگ ماسکارپونه را روی آن بریزید و سرو کنید.

فراستینگ ماسکارپونه

مواد لازم

- ۱.۵ پیمانه کره آب شده

- ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده

- ۲۲۵ گرم پنیر ماسکارپونه نرم شده

- ۱/۴ پیمانه نمک درشت

- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل

- یک قاشق چایخوری وانیل

- ۴۵۰ گرم پودر قند

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ کره، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با هم مخلوط کنید. نمک، هل و وانیل را اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس روی کیک بمالید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج