جاباما
۱۹۳۱۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

لينگویين با سس میگو

ترکیب اعجاب انگیز پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی در کنار میگو، یک سس بی‌نظیر برای این خوراک پاستا فراهم می‌کند. این سس بوی میگو را کاملا می‌گیرد و برای ایرانی‌ها که فقط میگو را سرخ‌کرده می‌خورند (غیراز جنوبی‌ها که خورش‌های نغزی از ماهی و میگو تهیه می‌کنند)، تجربه‌ای جدید است که مطمئنا لذت‌بخش خواهد بود.

لينگویين با سس میگو

لينگویين با سس میگو

برترین ها:

مواد لازم براي 4 نفر
  • روغن مايع: ۸ قاشق غذاخوري
  • پياز متوسط ساطوري: يك عدد
  • سير ساطوري: يك حبه
  • گوجه‌فرنگي ساطوري: ۴۰۰ گرم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • ريحان: چند ساقه
  • ميگو: ۴۰۰ گرم، پاك كرده
  • پاستاي لينگويين: ۳۰۰ گرم


روش تهيه

۱ - پاستا را در ۴ ليتر آب جوش كه چهار قاشق غذاخوري نمك و چهار قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كرده‌ايد، ۱۵ دقيقه بجوشانيد تا مغزپخت شود.

۲ - سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را ۴، ۵ دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا نرم شود.

۳ - سير و گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و حدود ۳۰ دقيقه آن را بپزيد (در صورت نياز يك‌دوم پيمانه آب‌جوش به سس اضافه كنيد تا ته نگيرد)، سپس سس را از صافي رد كرده و نمك و فلفل آن را بيافزاييد.

۴ - روغن باقي‌مانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و ميگوها را ۴ دقيقه در آن تفت دهيد و كمي نمك و فلفل سياه به آن بزنيد، سپس سس را به آن اضافه كرده و پس از اينكه به جوش آمد، پاستا را در يك ظرف كشيده و سس را روي آن بريزيد. غذا را با برگ ریحان تزئین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج