۱۹۵۰۷۸
۶ نظر
۵۰۰۹
۶ نظر
۵۰۰۹
پ

طرز تهیه باقلوای خانگی

باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که طرفداران بسیاری هم دارد. البته برخی از انواع آن بسیار شیرین است و خوردن آنها اصلا دلچسب نیست.

طرز تهیه باقلوای خانگی
برترین ها: باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که طرفداران بسیاری هم دارد. البته برخی از انواع آن بسیار شیرین است و خوردن آنها اصلا دلچسب نیست. به همین دلیل، روش تهیه نوع خانگی آن را برایتان آموزش داده ایم. یکی از رازهای خوشمزگی باقلوا این است که در شیره خود به مدت یک شب تا صبح بخوابد.

طرز تهیه باقلوای خانگی

تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر

مواد لازم

  • سه پیمانه آجیل خرد شده (بادام، پسته، گردو و ...)
  • دو قاشق چایخوری دارچین
  • یک بسته خمیر فیلو (از شب قبل در یخچال بگذارید تا یخش باز شود.)
  • ۶ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک پیمانه عسل
  • یک عدد چوب دارچین
  • یک قشاق چایخوری عصاره وانیل
  • ¼ پیمانه شکر
  • ¼ پیمانه آب

طرز تهیه

1. پیش از هر چیز این را به یاد داشته باشید که باقلوا را بهتر است یک روز پیش از سرو آماده کنید تا همه شربت و مزه به خورد خمیر فیلو برود و کاملا مزه‌دار شود. همچنین خمیر فلیو را وقتی استفاده نمی کنید، در هوای آزاد قرار ندهید. آن را زیر دستمال نم‌دار بگذارید تا خشک نشود.

2. در نخستین مرحله باید آجیل و ظرف پخت را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، آجیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. تابه 23×23 سانتی‌متری مخصوص فر را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

3. خمیرهای فیلو را روی حوله های نم‌دار آشپزخانه پهن کنید. البته فقط یک ورقی که می خواهید استفاده کنید را بیرون بیاورید.

4. دو لایه دیگر خمیر بیرون بیاورید. روی آنها با قلم‌مو کره آب شده بمالید. خمیرهای کره دار را کف قالب بچینید. لبه های اضافه خمیر را جمع کنید. 4 لایه دیگر از خمیر را نیز با کره چرب کنید و روی مواد داخل قالب بچینید.

5. 1/3 از مخلوط آجیل را روی خمیرهای داخل قالب بریزید. دوباره 6 لایه دیگر را به ترتیب کره بمالید و روی هم در قالب بچینید. در ردیف ششم، 1/3 مخلوط آجیل بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یعنی در انتها باید 24 لایه خمیر فیلو داشته باشید.

6. باقلوا را به صورت لوزی برش بزنید و سپس به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

7. سه قاشق غذاخوری کره را با عسل با هم مخلوط کنید. یک تکه چوب دارچین هم داخل آن بیندازید و شکر، وانیل و آب را به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا نیم‌جوش شود. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه روی حرارت کم بگذارید بماند. سپس چوب دارچین را خارج کنید و مواد را روی باقلوای پخته شده بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      کسی میدونه خمیر فیلو چیه؟

      پاسخ ها

      • کیجا

        خمیر فیلو یه خمیر آماده هست که میتونید از فروشگاه ها و لوازم قنادی ها تهیه کنید

      • saeide

        همون خمیر یوفکاس ؟!!!!!!!!!!!!!!
        چون با اینم دیدم درست میکنن .

      • کیجا

        بله همون هست

    • بدون نام

      خیلی بد بود

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیر عالی بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج