۲۰۶۶۳
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

هر كيكي براوني نيست!

نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن ۱۹ در یک هتل در شیکاگو برای خانم‌های شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.

هر كيكي براوني نيست!

هر كيكي براوني نيست!

برترین ها:

مواد لازم
  • شكلات تلخ و شيرين: ۵ اونس‌ (۱۵۰ گرم)
  • كره بدون نمك: يك‌دوم پیمانه (۱۱۳ گرم)
  • پودر كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري (۱۵گرم)
  • شكر: يك پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: سه‌چهارم پیمانه (۹۵ گرم)
  • نمك: يك ‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1- فر را روشن كرده و در دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتي‌گراد) قرار دهيد. كف قالب خود را چرب كرده و كاغذ روغني در ظرف پهن كرده به‌نحوي كه ديوارها پوشيده شوند.

2- شكلات‌‌ها، كره و وانيل را درون كاسه‌اي استيل ريخته و روي بخار آب مي‌گذاريم و هم مي‌زنيم تا زماني‌كه مواد آب شده و يكدست شوند.

3- تخم‌مرغ‌ها و شكر را با هم مخلوط كرده و با مخلوط‌‌كن هم مي‌زنيم تا سفيد و يكدست شوند.

4- مواد خشك (پودر كاكائو، آرد و نمك) را با هم مخلوط مي‌كنيم و كم‌كم به مواد درون مخلوط‌كن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

5- محلول شكلاتي را به مواد درون مخلوط‌كن اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند، سپس درون قالب مي‌ريزيم و براي 25 تا 30 دقيقه درون فر مي‌گذاريم.

6- پس از درآوردن از فر به‌مدت 2 تا 3 ساعت در دماي اتاق قرار مي‌دهيم تا كاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو مي‌كنيم.

فوت قنادي

به‌دليل مايع بودن شكلات درون براوني نبايد بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زيرا موجب از بين‌رفتن ظاهر براوني مي‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج