۲۲۱۰۴۵
۲ نظر
۵۱۸۰
۲ نظر
۵۱۸۰
پ

طرز تهیه نوتلای خانگی

اگه فندق ها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه.

سایت سوران:

مواد اولیه :

  • روغن مایع گیاهی ۲ تا ۳ ق غ
  • عسل ۲ ق غ
  • پودر شیر خشک ۲ ق چ
  • فندق ۱ لیوان
  • پودر کاکائو ۳ ق چ
  • شیر سرد ۲ تا ۳ ق غ

طرز تهیه نوتلای خانگی

طرز تهیه :

۱. اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد شن.

طرز تهیه نوتلای خانگی

۲. حالا فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

طرز تهیه نوتلای خانگی

۳. حالا بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید. پس تصویری که مشاهده میکنید محصول یک لیوان فندق و دو قاشق روغنه.

طرز تهیه نوتلای خانگی

۴. در این مرحله عسل رو اضافه میکنیم.در اینجا فقط یک قاشق عسل اضافه شده (اگه عسل رو توی قاشقی که توش روغن ریخته بودید بریزید دیگه عسل به قاشق نمیچسبه) و کاکائو و شیر خشک (اگه شیر نیدو در دسترس ندارید حذفش کنید. اضافه کردن شیر خشک یک انتخاب شخصیه)

طرز تهیه نوتلای خانگی

۵. حالا شروع میکنیم به میکس کردن. کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید. مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید

طرز تهیه نوتلای خانگی

۶. اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید. هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

طرز تهیه نوتلای خانگی

۷. دلیل اینکه شیر سرد اضافه میکنیم اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم و دیگه نوتلای ما آماده است.

نکات:

* کاملا نرم و لطیف و کرمی و فندقی و خوشمزه. غلظتش رو به راحتی میتونید کنترل کنید. با اضافه کردن روغن و یا شیر.

* اگر مایل هستید که نوتلا رو خارج از یخچال نگه دارید بهتره شیر سرد رو حذف کنید و فقط با روغن مایع رقیقش کنید (دلیل اضافه کردن پودر شیر خشک هم همینه. چون هم رنگ نوتلا روشن میشه هم اینکه مشکل فساد لبنیات رو نداره) اگر هم دوست ندارید خیلی با اضافه کردن روغن چربش کنید میتونید به جای شیر گاو از شیربادام استفاده کنید

* این نوتلا دو هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگهداریه.
منبع: وب‌سایت طیبه
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مینو تهران

      من عاشق نوتلام***
      همیشه میخرم****
      واقعا خوشمزه ترین شکلاته و می ارزه
      شکلاتای ایرانی بد و گرونن !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ناشناس

      سلام

      چرا منبع رو ذکر نکردین تازه طیبه بانو تو سایتشون ذکر کردن راضی نیستن مطالبشون کپی بشه و اینکار مجاز نیست...
      چقدر بی اخلاقین... فقط فکر اینید چهارنفر بیشتر بیان تو سایتتون اون نونی که از بازدیدکنندگان این مدلی در میارید حرومه حروم...

      هر جای دنیا بودین صاحب سایتی مطالبش و می دزدین ازتون شکایت میکرد دوبرابر پولایی در میارین غرامت میگرفت... بی اخلاقای همیشه مدعی...

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج