۲۵۳۶۴۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

اکلرهای شکلاتی

اکلر ها یک چیزی شبیه همان نان خامه ای ها و یا شیرینی های نارنجکی خودمان هستند. کمی سلیقه به خرج داده ایم و پودر کاکائو به آن اضافه کرده ایم.

اکلرهای شکلاتی
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :

اکلر ها یک چیزی شبیه همان نان خامه ای ها و یا شیرینی های نارنجکی خودمان هستند. کمی سلیقه به خرج داده ایم و پودر کاکائو به آن اضافه کرده ایم.

اکلرهای شکلاتی

مواد لازم:

  • آرد سفید 1200 گرم
  • آب 120 گرم
  • کره 30 گرم
  • پودرکاکائوی سیاه 2 قاشق سوپخوری سر صاف
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • نمک کمی
  • وانیل 8/1 قاشق چایخوری
  • خامه قنادی 300 گرم
  • پودرکاکائوی اضافی به میزان لازم

روش تهیه:

۱. آب، کره و نمک را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. سپس آرد و پودرکاکائو را اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت پخته شود.

۲. وقتی مواد به صورت خمیر جمع شد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید، با همزن بزنید تا کاملا تخم‌مرغ‌ها در خمیر باز شده، از حالت گلوله گلوله درآید و یکدست شود.

۳. مایه را درون قیف ریخته و با سری شکوفه درست روی سینی فر که کاغذ انداخته‌اید، شکوفه بزنید.

۴. سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا پف کند؛ حال دما را به ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و مجددا ۱۰ دقیقه دیگر هم بپزید سپس بگذارید تا خنک شود؛ در انتها درون اکلرها را با خامه قنادی که با همزن زده‌اید و کاملا سنگین و غلیظ شده است پر کنید.

نکته:

برای اکلرهای شکلاتی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه نباید در فر را باز کنید.

نکته ۲:

می‌توانید به خامه فرم گرفته ۱ قاشق سوپخوری پودرکاکائو اضافه کنید و با خامه شکلاتی اکلرها را پر کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج