۲۶۸۶۱۵
۶ نظر
۵۰۲۹
۶ نظر
۵۰۲۹
پ

دنت شکلاتی خانگی با طعم کارخانه‌ای

دنت یکی از دسرهایی است که همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند. نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. اما طعم شکلاتی آن یک چیز دیگر است.

وب سایت سوران: دنت یکی از دسرهایی است که همه و مخصوصا بچه ها عاشق آن هستند. نوعی دسر که طعم های متنوعی از میوه های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می شود. اما طعم شکلاتی آن یک چیز دیگر است. به شما پیشنهاد می کنیم که این نوع دنت که طعمش با طعم دنت های کارخانه ای مو نمی زند را حتما امتحان کنید.

مواد اولیه:

  • پودر کاکائو ۴۰ گرم (حدود یک سوم پیمانه)
  • شیر ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳-۴ قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه)
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • خامه ۱۲۰ گرم
  • شکر ۶۰ گرم

این دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش خیلی خیلی شبیه دنت کارخونه ای هست :)

دنت شکلاتی خانگی با طعم کارخانه‌ای

طرز تهیه:

۱- ابتدا تو یه کاسه، شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی نمونه.

۲- مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم (برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد) و مرتب هم میزنیم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم).

۳- بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه. نوش جان.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • صدیقه

      سلام من که با ناشسته ی ذرت درست نه کردم فکر کنم خوش مزه تر از این باشه که با ناشسته ی ذرت درست کنم

    • کبری

      سلام بهتر با نشاسته ی ذرت درست کنیم

    • لیلا

      سلام خامه اش خامه معمولی باشه؟

    • فاطمه

      میشه لطفا طرز تهیه ی دنت توت فرنگی رو هم بزارین؟

    • تارابابائی

      هستش زیر همین چند تا کلمه هست اونجا نوشته

    • علی

      دستورتون اشتباهه
      مقدار کاکائوش باید یک سوم این مقدار باشه
      میزان نشاستش هم دو سوم این مقدار که گفتید باید باشه
      موفق باشید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج