جاباما
۲۸۰۰۱۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

زیره جوش، طعم خاص زیره و زعفران

یک شام سبک و سنتی. شامی مخصوص کسانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. این غذا مخلوطی از طعم های سنتی است. از یک‌ طرف طعم خاص زیره و از طرف دیگر بوی خوش زعفران.

مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: یک شام سبک و سنتی. شامی مخصوص کسانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند. این غذا مخلوطی از طعم های سنتی است. از یک‌ طرف طعم خاص زیره و از طرف دیگر بوی خوش زعفران.

زیره جوش، طعم خاص زیره و زعفران

مواد لازم برای ۴ نفر

  • 1 پیمانه آرد
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق س زیره
  • 2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
  • 1 ق س زعفران آب کرده
  • 3 پیمانه آب

طرز تهیه:

1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.

2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. در پایان زیره و تخم‌مرغ ها را اضافه کنید. البته تخم‌مرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.

نکته

این شام سبک را می‌توانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج