كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد....
مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
- آرد برنج: يك پيمانه
- كدوحلوايي پخته شده: يك پيمانه
- مغز گردو، چرخ شده: يكچهارم پيمانه
- تخممرغ: يك تا 2 عدد
- شكر: يكدوم پيمانه
- آب يا شير به اندازهاي كه مايه شل شود
- گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
- پودر هل: يك قاشق چايخوري
- پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
- نمك: يك قاشق چايخوري
- جوششيرين: يكدوم قاشق چايخوري
۱ - كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد.
۲ - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد.
۳ - تخممرغها را همراه با جوششيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد.
۴ - از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند.
۵ - از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.
پ
نظر کاربران
به عنوان یه رشتی توصیه اکید میکنم حتما امتحان کنید
کوئی یعنی کدو، خیلی واژه ی تخصصی گیلکی بکار بردید :D
اول که اسمشو خوندم فک کردم یه میوه ی استوایی یا آفریقاییه !!!!!
نه !
واقعاً که عالیه. من خوردم شما هم حتما امتحان کنید.