Manicotti
بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است
اگر بارها لازانیا درست کردهاید، اینبار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه میدهد.
وبسایت پارسه گرد: اگر بارها لازانیا درست کردهاید، اینبار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه میدهد.
مواد لازم:
- نان ترتیلا 8 عدد
- مرغ پخته شده 2 پیمانه
- فلفل چیلی 100 گرم
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پنیر ریکوتا 1 پیمانه
- پیازچه 4 عدد
- گشنیز 2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه 1 پیمانه
- پنیر موتزارلا 1 پیمانه
- پنیر چدار 1 پیمانه
طرز تهیه:
۱. در کاسهای مرغ (بهصورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
۱. در کاسهای مرغ (بهصورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
2. نانهای تورتیلا را روی صفحهای صاف قرار داده و مواد را بهطور مساوی وسط هریک از نانها پخش کنید.
۳. آنرا محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کردهاید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نانها به زیر باشد.
4. سس گوجه را با قاشق روی نانها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آنها بپاشید. آنها را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسیوس (976 درجه سانتیگراد) قرار دهید بعد از 20 دقیقه فویل را جدا کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.
پ
نظر کاربران
نون ترتیلا از کجا بیاریم؟
974 درجه سانتی گراد؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میخوای فولاد ذوب کنی :-O
در ضمن سلسیوس و سانتی گراد جفتشون یکی هستن. یکی از دماها باید به فارنهایت باشه