تجربه سرمای زمستان با «شیرینی هویج و بادام»
حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.
وبسایت شورو شیرین: حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.
مواد لازم:
- پودر شكر ۱۲۵ گرم
- هویج رنده كرده ۲ عدد بزرگ
- زنجفیل تازه رنده كرده ۱ قاشق چایخوری
- بادام خردكرده ۱۵۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- نشاسته گندم ۲ قاشق سوپخوری
- بیكینیگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- كره ۱۲۵ گرم
- پودر پسته ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱. پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیكینیگپودر را الك كنید، در مركز آن حفرهای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آنگاه تخممرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
۲. اكنون چانههای كوچكی از خمیر درست كنید و آنها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبههای هر یك را به هم بچسبانید.
۳. اكنون خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.
۲. اكنون چانههای كوچكی از خمیر درست كنید و آنها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبههای هر یك را به هم بچسبانید.
۳. اكنون خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.
پ
ارسال نظر