طرز تهیه ناگت مرغ؛ معروف و مورد پسند بچه ها
این غذا یک گزینه سریع، خوشمزه و آسان است که می توانید در کمترین زمان ممکن آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. لازم است اشاره کنیم که اندازه های مواد به تعدادی که خودتان تمایل دارید غذا درست کنید، بستگی دارد.
وب سایت روزیاتو: این غذا یک گزینه سریع، خوشمزه و آسان است که می توانید در کمترین زمان ممکن آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. لازم است اشاره کنیم که اندازه های مواد به تعدادی که خودتان تمایل دارید غذا درست کنید، بستگی دارد.
مواد لازم:
- مرغ چرخ کرده
- نمک و فلفل سیاه
- پنیرهای مکعبی
- پودر سوخاری ساده
- آویشن
- آرد
- تخم مرغ
- روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده مرغ را درون کاسه بزرگی بریزید، روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید.
2- اندازه یک گردوی بزرگ از مواد را برداشته و در دست قلقلی کنید. سپس آن را مسطح کرده و یک عدد پنیر داخل آن قرار دهید. دوباره مرغ را قلقلی کنید.
۳- پودر سوخاری را درون یک کاسه جداگانه ریخته درون آن آویشن یا اورگانو بریزید.
۴- درون کاسه های جداگانه تخم مرغ های هم زده و آرد سفید را ریخته و کنار بگذارید.
۵- درون قابلمه کوچک روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
۶- ناگت را ابتدا درون آرد سفید، تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری بغلتانید و آنها را درون روغن سرخ کنید.
۷- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
۸ - این ناگت ها را می توانید با سس دلخواه خود سرو نمائید.
پ
ارسال نظر