۵۰۷۷۶۹
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

خلبانان آمریکایی نگران پرواز با جنگنده اف-۱۸

شبکه خبری سی ان ان روز سه شنبه گزارش داد: شمار زیادی از خلبانان جنگنده اف-۱۸ مدل A از مخاطرات بالقوه فقدان اکسیژن پرواز رنج می برند که اکنون پرسش هایی را درباره امنیت آتی ناوگان سالخورده نیروی دریایی آمریکا بوجود آورده است.

ایرنا: شبکه خبری سی ان ان روز سه شنبه گزارش داد: شمار زیادی از خلبانان جنگنده اف-۱۸ مدل A از مخاطرات بالقوه فقدان اکسیژن پرواز رنج می برند که اکنون پرسش هایی را درباره امنیت آتی ناوگان سالخورده نیروی دریایی آمریکا بوجود آورده است.
خلبانان آمریکایی نگران پرواز با جنگنده اف-18

سی ان ان گزارش داد: مقامات نیروی دریایی آمریکا هفته گذشته در جلسه کمیته فرعی نظامی کنگره بر افزایش میزان نگرانی های روانی خلبانان این جنگنده ها بویژه جنگنده هایی که ساخت شرکت بوئینگ که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر آن تاکید دارد، گواهی دادند.

بر اساس این گزارش، این نگرانی روحی که در میان خلبانان این جنگنده ها بوجود آمده، دو بخش است. یک دسته، خلبانانی که از فقدان اکسیژن و دیگری از کاهش یکباره فشار در کابین، هراس دارند.

در بررسی های صورت گرفته در ۳۸۲ مورد از سوی نیروی دریایی آمریکا، ۱۳۰ خلبان جنگنده اف-۱۸ با تجربه فقدان اکسیژن و ۱۱۴ مورد دیگر نیز با از کار افتادن سیستم فشار کابین حین پرواز مواجه بودند.

سی ان ان گزارش داد: تحقیقات صورت گرفته تاکنون درباره علت اصلی بروز این اشکال دراین نوع از جنگنده، نتیجه ملموسی در پی نداشته که این مساله باعث نگرانی بوده و به گفته مقامات نیروی دریایی آمریکا این امر امنیت پرواز با این نوع جنگنده را با مخاطره مواجه ساخته است.

بنا براین گزارش، فقدان اکسیژن و افت فشار باعث کمبود اکسیژن در بافت های بدن می شود که می تواند عوارض خطرناکی در پی داشته باشد.سی ان ان افزود: تنها نیروی دریایی آمریکا از این جنگنده استفاده می کند و از جنگنده اف-۱۸ بعنوان ستون فقرات ناوگان هوایی این نیرو یاد می شود که در اکثر حملات هوایی از آن بهره می برند.
حتما بخوانید: سرلشکر باقری درگذشت سردار حسین اردستانی را تسلیت گفت

جنگنده اف-۱۸ مدل A موسوم به 'سوپر هورنت' برای شش هزار ساعت پرواز طراحی شده اما اکنون به دلیل نبود جنگنده های جایگزین و مشکلاتی که برای جنگنده های پرهزینه اف-۳۵ بوجود آمده ، از این جنگنده ها بین هشت تا ۹ هزار ساعت پرواز کار کشیده شده است که بیش از سقف مجاز طراحی شده برای آنها محسوب می شود.

سی ان ان در حالی از نگرانی و هراس های روانی خلبانان جنگنده های اف-۱۸ نیروی دریایی آمریکا خبر می دهد که در گزارشی در۲۳ اسفند ۱۳۹۵ عنوان کرد که دو سوم از این جنگنده ها به دلیل نبود قطعات یدکی و تاخیر در تعمیرات قادر به پرواز نبوده و زمین گیر شده اند.

سی ان ان در آن گزارش عنوان کرده بود که دریاسالار 'ویلیام موران' (William Moran) معاونت فرماندهی عملیات نیروی دریایی آمریکا به نمایندگان کمیته خدمات نظامی سنا گفته بود:

کارخانه های کشتی سازی و هواپپمایی ما به دلایل گوناگون در تعمیر به موقع ناوها و جنگنده ها با مشکل مواجهند و اکنون ۶۲درصد از جنگنده های اف-۱۸ نیروی دریایی آمریکا قادر به پرواز نیستند و همچنین ۵۳ درصد از مجموع ناوگان هوایی نیروی دریایی آمریکا نیز زمین گیر است.

جنگنده F/A-۱۸ یک جنگنده چندمنظوره است که با سرعتی تا یک هزار و ۹۱۵ کیلومتر بر ساعت و تا ارتفاع ۱۲کیلومتری توان پرواز دارد. تاکنون یک هزار و ۴۸۰ فروند از این جنگنده ساخته شده و نخستین بار در سال ۱۹۸۳ از سوی نیروی دریایی آمریکا به کار گرفته شد.

کشورهای استرالیا و اسپانیا نیز از این هواپیمای جنگی استفاده می کنند. قیمت هر فروند جنگنده F/A-۱۸ نزدیک به ۳۰ میلیون دلار است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج