ته دیگ آردی، برای برنج های مهمانی!
ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
وب سایت آشپزباشی: ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
مواد لازم:
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- آب ۱ لیوان
- نمک به میزان لازم
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.
2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
3- می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:
1 - این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.
1 - این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.
۲ - غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.
پ
ارسال نظر