۵۰۹۴۴۳
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته

پس از یک هفته کاریِ شلوغ و سنگین، دلتان می خواهد آخر هفته متفاوتی برای خودتان داشته باشید که هم لذت ببرید و هم خستگی تان دربیاید. می توانید از صبحانه شروع کنید و پنکیک های خوشمزه دارچینی برای خود درست کنید.

وب سایت سوران: پس از یک هفته کاریِ شلوغ و سنگین، دلتان می خواهد آخر هفته متفاوتی برای خودتان داشته باشید که هم لذت ببرید و هم خستگی تان دربیاید. می توانید از صبحانه شروع کنید و پنکیک های خوشمزه دارچینی برای خود درست کنید.
مواد لازم:

  • آرد 1 و نیم فنجان - 195 گرم
  • شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق سوپخوری
  • کره (آب شده) 3 قاشق سوپخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شیر 1 و 1/4 فنجان - 295 میلی لیتر
  • تخم مرغ
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
رویه پنیر خامه ای:
  • عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شیر 3 تا 4 قاشق سوپخوری
  • کره (بی نمک، آب شده) 1/4 فنجان - 57 گرم
  • پنیر خامه ای 85 گرم
  • شکر پودری (الک شده) 1 و نیم فنجان - 171 گرم
«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته

ما به خمیر پن کیک دارچینی خودمان 1 قاشق سوپخوری پر دارچین اضافه می کنیم. از آنجایی که ما روی آنها را با یک رویه ی پنیر خامه ای شیرین تزئین می کنیم طعم بیشتر دارچین واقعاً دلنشین است. این پن کیک ها فوق العاده پفکی هستند و وقتی می پزند کاملاً ضخیم می شوند. اگر خواستید می توانید با افزودن شیر بیشتر خمیر را رقیق کنید. آنها تقریباً کیک مانند هستند.

طرز تهیه:
«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته

۱ . در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم بزنید.
«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته
2 . در یک کاسه ی متوسط شیر، تخم مرغ، کره ی آب شده و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم بزنید.
«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته

3. اگر دارید خمیر را زودتر آماده می کنید روی مخلوط آرد و مخلوط شیر را بپوشانید سپس تا موقعی که برای پختن پن کیک ها آماده اید در یخچال بگذارید. برای اینکه پن کیک به بیشترین حد پوف کند دو مخلوط را تا موقعی که می خواهید پن کیک ها را بپزید از هم جدا نگه دارید.
«پنکیک های دارچینی» برای صبحانه های آخر هفته

4 . زمانی که برای پختن پن کیک آماده بودید یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید. زمانی می فهمید تابه داغ شده است که وقتی چند قطره آب داخل آن بپاشید شروع به حرکت در سطح تابه بکند و کم کم بخار شود.

۵ . حالا وسط مخلوط آرد یک گودی باز کنید و مخلوط شیر را درون آن بریزید و با یک قاشق دو مخلوط را هم بزنید تا ترکیب شوند. اگر داخل خمیر تکه های کوچک دیده شود مشکلی نیست. در واقع این چیزی است که می خواهید اتفاق بیفتد. خیلی مهم است که خمیر را بیش از حد هم نزنید. اگر خمیر پن کیک کمی حباب زد نگران نباشید، طبیعی است.

6 . کف تابه را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید یا با برس کره ی آب شده بمالید. سپس با یک پیمانه ی اندازه گیری به اندازه ی 1/4 فنجان خمیر را داخل تابه بریزید. خمیر را به آرامی به اندازه ی یک دایره به قطر 10 سانتی متر پهن کنید. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود.

۷ . زمانی که دیدید لبه های پن کیک به نظر خشک شده و حباب های ریز روی آن دیده می شود آن را برگردانید. این مرحله ۲ دقیقه طول می کشد. زمانی که برگرداندید ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شود و وسطش بپزد در تابه بپزید.

8 . برای درست کردن رویه، کره را در یک روغن دان کوچک روی حرارت ملایم داغ کنید. تابه را از روی شعله بردارید سپس پنیر خامه ای را بریزید و هم بزنید. ابتدا به نظر مخلوط نشده می آیند اما بعد از هم زدن یک خمیر غلیظ درست می شود. شکر پودری، عصاره وانیل و 2 قاشق سوپخوری شیر را بریزید و هم بزنید. بایستی رویه را قطره قطره روی پن کیک ها بریزید. اگر خیلی غلیظ بود 1 یا 2 قاشق سوپخوری دیگر شیر اضافه کنید.

۹ . پن کیک ها را که رویه قطره قطره روی آنها ریخته شده و مغز آجیل خرد شده (در صورت استفاده) روی آن قرار دارد، گرم سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • آرین

      به به

    • ماهی کرمانی

      خوب تخم مرغ چندتا؟؟؟توی مواد لازم نگفته ک چندتا میخاد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج