۵۴۱۴۴
۱ نظر
۵۰۸۴
۱ نظر
۵۰۸۴
پ

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند. غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب




برترین ها: غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند.

غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است. بسياري فکر مي کنند که غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي واقعاً تند هستند و امتحان آنها دل شير مي خواهد اما اغلب غذاهاي مکزيکي طعم تند ملايم را در آميزش با اندکي چاشني زيره و ترشي ليمو مانند ارائه مي کنند. بيشتر ايراني ها غذاي مکزيکي را مي پسندند چون سبک آشپزي امروزي مکزيک تا حدي متاثر از شيوه آشپزي در خاورميانه و اسپانيا شده است و به ذائقه مردم ايران زمين نزديک است. اما نوع غذاهاي مکزيکي و شيوه طبخ آنها از هر منطقه تا منطقه ديگر متغير است. در این مطلب یکی از خوراک های معروف مردم مکزیک به شما آموزش داده می شود.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

مواد لازم برای خمیر:

  • 5 فنجان آب جوش
  • 1 فنجان بلغور ذرت
  • یک و نیم فنجان آرد ذرت ریز
  • 1 فنجان آب سرد
خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

مواد لازم برای مواد داخل آن:

۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

  • 1 بسته سس تاکو
  • 400 گرم گوجه فرنگی، خرد شده
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 5 عدد فلفل هالپانو
  • 3 حبه سیر
  • 1 عدد بروکلی

مواد لازم برای سالسا:

  • 5 عدد گوجه فرنگی
  • ربع فنجان سر بروکلی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 حبه سیر
  • 1 عدد فلفل هالپانو
  • ربع فنجان گشنیز

دستور تهیه:

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۱. مواد داخل را درست کنید: پیازها و فلفل ها را خرد کنید و گل های بروکلی را نیز ریز ریز کنید و سیر را له کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس در ظرف دیگری بریزید و پیاز و فلفل را در همان قابلمه بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سیر و ادویه جات را اضافه کنید و ۱ دقیقه حرارت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب ته قابلمه را قاطی کنید تا چیزی به آن نچسبد و ذراتی که به ته آن چسبیده جدا شود.

2. گوشت را رویش بریزید و بروکلی را هم اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حرارت دهیاد تا آب آن کمی کمتر و سفت تر شود.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۳. برای درست کردن خمیر، آب جوش را با بلغور ذرت و کمی نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در عرض ۵ دقیقه این خمیر سفت می شود. آرد ذرت و آب سرد را اضافه کرده و بزنید تا کمی نرم شود و شبیه کره بادام زمینی یکنواخت شود.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۴. خمیر را در ظرف موردنظر خود که قبلاً چرب کرده اید پهن کنید.

5. یک لایه پنیر روی آن بریزید.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۶. حالا مواد داخل آن را اضافه کنید و مطمئن شوید که این مواد آبدار هستند. این آب برای بخار کردن تمالی از درون لازم است. سپس یک لایه دیگر پنیر بریزید.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۷. روی کل آن خمیر بریزید و در نهایت، یک لایه دیگر پنیر رویش بپاشید.

8. ظرف را یک ساعت در فر بگذارید تا در دمای 350 فارنهایت بپزد. در این مدت سالسا را آماده کنید. همه مواد لازم برای سالسا را خرد کنید و سیر و فلفل را له کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

9. وقتی ظرف را از فر درمی آورید، پنیر باید طلایی شده و حباب زده باشد و عطر آن درآمده باشد.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۱۰. بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود و سپس آن را ببرید و در بشقاب سرو کنید.

خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب

۱۱. از سالسا برای تزئین آن استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • Azar

      وای دلم میخواد این غذارو بخورم(-|

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج