کیک میوهای بدون شکر
اگر نمی توانید از وسوسهی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
وب سایت سوران: اگر نمی توانید از وسوسهی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم :
- تخم مرغ زده شده 2 عدد
- پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
- کشمش 100 گرم
- شیر 125 میلی لیتر
- گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
- خرمای خشک خرد شده 75 گرم
- برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
- پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- آرد معمولی 350 گرم
- کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
- آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
- عسل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲- آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
۳- کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
۴- زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
۵- عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
۶- کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
۷- قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
پ
نظر کاربران
پودر ادویه و کیک
کیک و شیرینی اسمش روشه باید شکر داشته باشه و شیرین باشه