۵۸۸۵۳۵
۷ نظر
۵۲۴۶
۷ نظر
۵۲۴۶
پ

کیک گاتوشا؛ مخصوص طرفداران کیک شکلاتی خیس

این کیک از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد از پخت با سسى از خود موادش درست شده، پوشانده و سرو میشود. بسیار لطیف و خوشمزه و خوش عطر می باشد.

وب‌سایت سرآشپز: این کیک از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد از پخت با سسى از خود موادش درست شده، پوشانده و سرو میشود. بسیار لطیف و خوشمزه و خوش عطر می باشد. شما میتوانید این دسر را ظرف ٣٠ دقيقه آماده کنید و از مهمان ها پذیرایی کنید.
مواد لازم:

  • روغن مایع ١ پيمانه
  • شکرریز ١ پيمانه
  • شیر نصف پيمانه
  • پودرکاکائو نصف پيمانه
  • تخم مرغ ٢ عدد
  • آردسفید ١ پيمانه
  • بکینگ پودر ١ قاشق غذاخورى سر خالى
  • نمک یک پنس
  • وانیل مقداری
  • درصورت تمایل نسکافه ١ قاشق چاى خورى

کیک گاتوشا؛ مخصوص طرفداران کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه:
۱. ابتداشیر و شكر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملا با شير حل بشه بعدپودرکاکائو و نسکافه وروغن مایع رو اضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف و يك دست بشه تقریبا ٤-٥ قاشق غذاخورى ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم
۲. حالاتخم مرغارو با وانيل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم و در قالب میریزیم و در فر ١٨٠ درجه سانتى گراد که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ٣٠-٤٠ دقيقه بعد آماده میشه.
3. بعد از ٣٠ دقيقه با سیخ چوبی چک کنید اگه مغزپخت شده خارج کنید و دقت كنيد نبايد زیادبذاریدش چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارجش کردین بذارین از دمابیفته و كاملا خنك بشه بعد سس شکلاتی غلیظ ( كه از قبل نگه داشتيم ) رو روش بدین .

۴. آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن كمى با همزن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      همون کیک براونیه

    • نازنین

      وای معرکه شد ممنون بابت دستور پخت خوبی که دادین

    • sita

      فوق العاده عالی بود خیلی ممنونم

    • sita

      فوق العاده عالی بود خیلی ممنونم

    • sita

      فوق العاده عالی بود خیلی ممنونم

    • sita

      فوق العاده عالی بود خیلی ممنونم

    • Sk

      شکر ریز چیه؟ میشه از شکر معمولی یا پودر قند به جای اون استفاده کرد؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج