جاباما
۶۲۹۸۳۸
۱۰ نظر
۵۰۰۶
۱۰ نظر
۵۰۰۶
پ

بستن حساب های بانکی راکد اجرایی می‌شود

مدیرکل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت: دستورالعمل بستن حساب های راکد در بانک ها از اول آذر اجرایی می شود.

خبرگزاری صدا و سیما: مدیرکل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت: دستورالعمل بستن حساب های راکد در بانک ها از اول آذر اجرایی می شود.
عبدالمهدی ارجمندنژاد افزود : مبلغ حساب های راکد در کل شبکه بانکی هشت هزار میلیارد ریال است که البته در برخی از بانک ها صفر و در برخی هم حساب های راکد زیاد است.
وی ادامه داد: حساب راکد به حساب سپرده ای گفته می شود که نزد یکی از بانک ها یا موسسات حدود دو سال بدون گردش باقی مانده و مبلغ آن دو میلیون تومان یا کمتر است.
مدیر کل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت : خارج کردن این مبالغ از شبکه بانکی ، خارج کردن آنها از بلاتکلیفی است چون این وجوه منشاء پرسش های زیادی است و امکان بروز فساد یا ضایع شدن حقوق افراد یا پولشویی وجود دارد.
وی ادامه داد : بانک مرکزی با ابلاغ این دستورالعمل تلاش کرده است علاوه بر اینکه حساب ها را از بلاتکلیفی خارج می کند ، وحدت رویه ای نیز بین بانک ها برقرار کند.
ارجمندنژاد افزود: نگهداری این حساب های راکد برای بانک ها هزینه دارد و بانک نمی داند این پول ها را تحت چه عناوینی باید نگهداری کند.
مدیرکل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی ادامه داد: این اقدام برای ارتقای شفافیت در بانکهاست که ۱۷ مرداد در شورای پول و اعتبار تصویب و ۳۰ مرداد به بانک ها ابلاغ شده است و از اول اذر در بانک ها اجرایی می شود و هیچ مشکلی برای مردم ایجاد نمی کند.
وی افزود : با این اقدام مردم انگیزه پیدا می کنند حساب های خود را که استفاده چندانی از آنها نمی کنند ، ببندند یا آنها را منظم تر کنند.
ارجمندنژاد گفت : حساب های سپرده قرض الحسنه بدون گردش مالی برای حداقل سه سال ، حساب های سپرده قرض الحسنه جاری بدون گردش مالی از طریق ارائه آخرین برگه چک برای حداقل یک سال ، حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی بدون گردش مالی برای حداقل دو سال ، مشمول این قانون می شود.
مدیرکل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت: ابتدا بانکها موظف اند با صاحبان حساب تماس بگیرند و از آنها بخواهند برای تعیین تکلیف حساب خود اقدام کنند و اگر صاحب حساب را پیدا نکنند یا بعد از اطلاع رسانی ، خود شخص اقدامی نکرد بعد از یک مدتی بانک می تواند آن حساب را به حساب های بلاتکلیف منتقل کند.
ارجمندنژاد افزود: هر فرد حقیقی فقط می تواند یک حساب قرض الحسنه پس انداز، یک حساب قرض الحسنه جاری ، یک حساب سرمایه گذاری مدت دار و یک حساب مشترک داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات با هدف نظم بخشیدن در حساب افراد انجام می شود ، گفت: این اقدام برای خود افراد هم مفید است و آنها می توانند خود را از شر حساب هایی که خیلی زیاد است و امکان نگهداری از آنها وجود ندارد یا امکان سوء استفاده از آنها وجود دارد ، رها شوند.
مدیرکل مقررات ، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت : طبق این دستورالعمل هر شعبه باید هر شش ماه یک بار حساب های سپرده راکد را گزارش دهد که شامل حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز راکد با موجودی ۱۰ هزار تومان ، حساب قرض الحسنه جاری راکد با موجودی ۴۰ هزار تومان و حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت راکد با موجودی ۲۰ هزار تومان است و بر اساس ضوابط در این دستورالعمل بانک ها موظف اند بعد از شناسایی این حساب های راکد به صاحب حساب از طریق تلفن ، پیامک یا هر وسیله دیگر اطلاع دهند تا حساب های خود را تعیین تکلیف کند.

وی تاکید کرد : اگر فرد موردنظر به بانک مراجعه نکند وجوه او به سرفصل وجوه تعیین تکلیف نشده یا بلاتکلیف منتقل می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • masoud

      چطوری سر ملت دارن کلاه میزارن؟؟؟ روز روشن دزدی علنا؟؟؟؟؟!!!! چه بلایی داره سر این مملکت میاد؟؟؟ حساب دو میلیون تومن اگر 2 سال بهش دست نزنی بسته میشه؟؟؟ خنده داره

    • علی

      اینم ی سبک دزدی دیگ برداشت پول از حسابهای مردم بیچاره دولت کلیدساز کولاک کرده

    • بدون نام

      ... ای خدا

    • بدون نام

      این چند صد میلیارد تومنو که منتقل کنن به بلاتکلیف، کی میخوره؟

    • بدون نام

      فقط دنبال کندن از مردم هستن!

    • بدون نام

      اگر زنده بود به سایر حسابهایش انتقال دهید تا حق مردم ضایع نگردد و مردم به بانکها بی اعتماد نگردند.

    • بدون نام

      خوب مشکلی نیستش اصلا، پولای حساب راکد هر فرد رو بریزن تو حساب اصلیش و تجمیع کنن بعد حساب راکد رو ببندن!!!
      واقعیت اینه که بعضیا هر روز که از خواب پا میشن فقط به این فکر میکنن که یه راهی واسه کندن از مردم و اصولا مردم آزاری پیدا کنن.
      و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض....

    • بدون نام

      دست برد زدن به حساب هاي بانگي مردم انگار إز أمريكا ساد گرفته يعني يه كارگر به با حقوق ٢ تومني خودش كه حساب پس انداز كوتاه مدت ميزاره تا جمع شه برا بچه هاش خونه بخره چند سال طول ميكشه پول به زور قرض بشه ٨٠ تومن كه بعد شما بيان حسابش مسدود و به حساب بلاتكليف منتقل كنيد احسنت به شما روي بلاد كفر سفيد كرديد شما

    • بدون نام

      اختلاس با ورژن جدید

    • عباس

      خیلی جالبه برای انجام بعضی از کارها مجبورت میکنن که بری حساب باز کنی تو فلان بانک و برای وام گرفتن حتما باید حساب باز کنی برای حقوق باید یه حساب بازکنی و.... حالا میگن باید یک حساب قرض الحسنه و یک حساب جاری و یک .... داشته باشی خوب بابا اول خودتون رو درست کنید بعد به مردم فشار بیارید اگهواقعا دنبال پول داکد هستین که 90 درصدش دست خودتونه باید اونجا پیگیر بشین مردم بیچاره که شدن سیبل شما.
      دلم انقدر پره که دوست دارم آی ...بدم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج