جاباما
۶۶۹۵۲۹
۵۷۴۷
۵۷۴۷
پ

طرز تهیه ترشی لیته

ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است.

برترین ها: ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است. ترشی لیته را به چند صورت تهیه می‌کنند که ما سه مدل آن را برایتان آورده ایم. امیدواریم از تهیه ی این ترشی های خوشمزه لذت ببرید.
ترشی لیته انبه

مواد لازم:

  • انبه درشت: ۲ عدد
  • تمر هندي: ۱ بسته
  • سركه: ۱ پیمانه
  • فلفل قرمز و دارچين: ۱ قاشق چايخوری
  • سياه دانه: ۲ قاشق مرباخوري
  • تخم گشنيز آسياب شده: ۲قاشق غذاخوري
  • نمک
طرز تهیه ترشی لیته
طرز تهيه:

1. ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.

2. سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.

3.در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.

ترشی لیته گوجه فرنگی

مواد لازم:

  • بادنجان: 600 گرم
  • گوجه فرنگی: 750 گرم
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • سرکه قرمز: 1 پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
  • سیر (خردشده)ک 3 حبه
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • سیاه دانه: 1 ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: 1 پیمانه
طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه:

1. پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

2. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.
ترشی لیته با بادمجان کبابی و گل کلم

مواد لازم:

  • بادمجان: ۵ عدد
  • گل کلم: نصف ۱ عدد کوچک
  • هویج: ۲ عدد
  • سبزی ترشی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری که شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع است
  • سیر: ۳ حبه
  • فلفل سبز تند: ۱-۲ عدد
  • سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سرکه ۱ لیتر ( ۴ لیوان )

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان ها را روی گاز , منقل یا داخل فر کباب کنید . سپس آن ها را کنار گذاشته تا خنک شود و پوست آن ها را کاملا بگیرید .

2. بادمجان ها را ساتوری کنید و کنار بگذارید تا آب آن ها خارج شود .

3. هویج را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کرده یا رنده کنید .

4. گل کلم ها را هم بعد از شستن خیلی ریز و ساتوری کنید و کنار بگذارید تا رطوبتش گرفته شود .

5. سبزی ترشی, سیر و فلفل را هم به همین صورت ساتوری کنید و سپس همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و زردچوبه، نمک و سیاه دانه را به آن اضافه کرده . در آخر سرکه را آرام به مواد اضافه کنید دقت کنید که ترشی نباید آبکی و خیلی شل باشد .

6. ترشی را در شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و مدت ۷ تا ۱۰ روز اجازه بدید که مزه ها ترکیب شده و ترشی جا بیفته .

نکته:

بعد از شستن تمامی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شود و رطوبتش گرفته شود در غیر این صورت باعث کپک زدن ترشی می شود .

شما می توانید بعد از شستن و آماده سازی مواد تمامی سبزیجات را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج