۶۷۷۸۳۵
۲ نظر
۵۰۵۴
۲ نظر
۵۰۵۴
پ

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)

کیث کیمبل، از وب‌سایت متاکریتیک هر هفته آخرین اخبار، آپدیت ها، تریلرها و مطالب مربوط به فیلم های سینمایی که قرار است در طول ماه های آینده روی پرده سینماهای دنیا بروند را گردآوری و منتشر می کند.

برترین ها - ترجمه از سولماز محمودی: کیث کیمبل، از وب‌سایت متاکریتیک هر هفته آخرین اخبار، آپدیت ها، تریلرها و مطالب مربوط به فیلم های سینمایی که قرار است در طول ماه های آینده روی پرده سینماهای دنیا بروند را گردآوری و منتشر می کند.
متاکریتیک وب سایتی تجاری است که نقدهای منتقدین در خصوص فیلم های سینمایی، بازی ها، آلبوم های موسیقی، سریال ها، دی وی دی ها و اخیراً کتاب ها را جمع آوری می نماید. بنابراین می توانید موثق ترین اخبار در مورد فیلم های مورد علاقه خود و ستاره هایی که قرار است در این فیلم ها بازی کنند را در اینجا بخوانید.
جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


«قطار 15:17 به مقصد پاریس» (The 15:17 to Paris) فیلم درام مهیج بعدی کلینت ایستوود پس از «سالی» است که این درام نیز بر اساس داستانی واقعی ساخته شده است. در روز ۲۱ اوت ۲۰۱۵، سه آمریکایی که به اروپا سفر کرده اند، یک حمله تروریستی به قطار شماره ۹۳۶۴ تالیس به مقصد پاریس را خنثی می نمایند. ایستوود با رویکردی منحصر بفرد از قهرمانان واقعی این واقعه یعنی آنتونی سدلر، الک اسکارلاتوس و اسپنسر استون در نقش این سه آمریکایی استفاده کرده است. بازیگران حرفه ای نیز در این فیلم به این سه نفر پیوسته اند که از میان آنها می توان به جنا فیشر، جودی گریر، ری کوراسانی، تونی هیل و توماس لنون اشاره نمود. روز ۹ فوریه ۲۰۱۸ نوبت اکران این فیلم از ایستوود است.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)

«۲۴ فریم» (۲۴ Frames) آخرین فیلم عباس کیارستمی قبل از درگذشتش بود که شامل 24 فیلم کوتاه چهار و نیم دقیقه ای بر اساس فریم ثابت «شکارچیان در برف» پیتر بروگل روستایی و 23 تصویر خود کیارستمی می شود. در هر یک از این فیلم های کوتاه، فریم با انیمیشن جان می گیرد و جلوه های کامپیوتری حیوانات یا برف را به فیلم اضافه می کنند و موسیقی و صداهای دیگر به تصاویر ثابت جان می بخشند. این فیلم تجربی نمونه ای کوچک از خلاقیت های بزرگی است که این فیلمساز پیشگام عصر ما برای ارائه دادن به مخاطب در روزهای آخر عمرش در سر داشت.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


«نابودی» (Annihilation) فیلم علمی-تخیلی مهیج الکس گارلند بعد از «اکس-ماشینا» است که اقتباسی از رمان علمی-تخیلی جف وندرمیر می باشد و قرار است 23 فوریه 2018 روی پرده سینماها برود. این فیلم اولین دنباله از سه گانه «دامنه جنوبی» جف وندرمیر است. این داستان معما گونه ماجرای یک تیم اکتشاف (با نقش آفرینی ناتالی پورتمن، جنیفر جیسون لی، جینا رودریگز، تسا تامپسون) را به تصویر می کشد که وارد منطقه ایکس می شوند، مکانی اسرارآمیز که همسر پورتمن (اسکار آیزاک) قبلاً آن را کشف کرده بود. این یک فیلم علمی-تخیلی معمولی نیست، ولی در این مورد باید بگوییم که حتی تهیه کنندگان فیلم هم با سکانس پایانی موافق نبودند و این باعث شد که کمپانی پارامونت حقوق بین المللی فیلم را به نتفلیکس بفروشد.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


«پلنگ سیاه» (Black Panther) فیلم علمی-تخیلی اکشن-ماجرایی به کارگردانی رایان کوگلر است که قرار است 16 فوریه 2018 روی پرده سینماها برود. پس از حضور پررنگ کاراکتر پلنگ سیاه/تچالا با بازی چدویک بوزمن در فیلم سینمایی «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی»، بوزمن حالا دیگر یک فیلم مخصوص به خود را دارد و از همین حالا رکورد پیش فروش بلیت های سینما برای یکی از فیلم های دنیای سینمایی مارول را شکسته است. ولی اینکه این فیلم یکی دیگر از فیلم های موفق کوگلر شود هنوز مشخص نیست، با آنکه احتمالات به نفع او هستند.

زیرا تیم بازیگران این فیلم تأثیرگذار است و تهیه کننده موسیقی آن نیز کندریک لامار می باشد. داستان این فیلم ماجرای پادشاه تچالا را ادامه می دهد که حالا به واکاندا بازگشته و از سوی فرقه هایی که جایگاهش روی تخت پادشاهی را به چالش کشیده اند، موردتهدید قرار می گیرد. مایکل بی. جوردن در نقش اریک کیلمانگر در مقابل او نقش آفرینی نموده است. لوپیتو نیونگو و دانای گوریرا نیز به عنوان اعضای میلایه، از پادشاه محافظت می کنند.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


تراویس ویلکرسون کارگردان مستند «از خود پرسیدی چه کسی شلیک کرد؟» (Did You Wonder Who Fired the Gun?) با نوبت اکران 28 فوریه 2018، نژادپرستی آمریکایی و گذشته خانواده خویش را در این مستند ابتکاری به تصویر می کشد. در سال 1946، پدر پدربزرگش مردی سیاهپوست به نام بیل اسپان را به قتل رساند و مجرم شناخته نشد. ویلکرسون از این فیلم به عنوان سکوی پرتابی استفاده می کند که او را از دوتان به ایبویل، آلاباما و داستان تجاوز رسی تیلور می برد که اخیراً در مستند «تجاوز رسی تیلور» به تصویر کشیده شده و اوپرا وینفری در مراسم گلدن گلوب به آن اشاره کرد.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


آخرین فیلم فرانسوآ اُزون به نام «عاشق دوگانه» (Double Lover) در جشنواره فیلم کن در سال گذشته واکنش های مختلطی از منتقدین دریافت کرد و شاید به خاطر موضوع خاصش به نحوی توانست از نقدهای منفی فرار کند. ازون که متعلق به دوران ملودرام فرانتز است، فیلمی مهیج درباره زنی جوان (با بازی مارین واکت) ساخته که عاشق روانشناسش می شود، روانشناسی که خود برادر دوقلویی دارد که او نیز تراپیست است. 14 فوریه 2018 این فیلم روی پرده سینماها رفت.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


انیمیشن خانوادگی «انسان های نخستین» (Early Man) به کارگردانی نیک پارک (کارگردان فیلم های «بره ناقلا» و «فرار مرغی»)، با تاریخ اکران 16 فوریه 2018، یک کمدی عصر حجری است که نقدهای اولیه خوبی دریافت کرده ولی نسبت به فیلم های قبلی پارک، نمره بالایی کسب نکرده است. این فیلم که در دوران پیش از تاریخ رخ می دهد، ماجرای داگ، غارنشینی شجاعی (با صداپیشگی ادی ردمین) و بهترین دوستش هاگناب را به تصویر می کشد که قبیله خود را برای مبارزه با لرد نوت (تام هیدلستون) و شهر عصر برنزی اش، بسیج می کنند.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


«خروج های طلایی» (Golden Exits) درام آمریکایی-یونانی به کارگردانی الکس راس پری و با نوبت اکران 9 فوریه 2018، آدام هوروویتز و کلوئی سوینی را در نقش زن و شوهری نشان می دهد که در کنار زوج بروکلینی دیگری با بازی جیسون شوارتزمن و آنالی تیپتون با آمدن یک زن جوان استرالیایی (با بازی امیلی براونینگ) زندگی شان زیر و رو می شود. این فیلم که از درام های اریک روهمر الهام گرفته شده، در جشنواره فیلم ساندنس سال گذشته نقدهای اکثراً خوبی دریافت کرد.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


درام روسی «بی عشق» (Loveless) به کارگردانی آندری زویاگینتسف روز 16 فوریه 2018 نوبت اکران داشت. زویاگینتسف در سال 2014 جایزه بهترین فیلمنامه را برای «لویاتان» برده بود و در ماه مه گذشته با این فیلم به رقابت های کن بازگشت و جایزه هیئت داوران را برای این فیلم برد که ماجرای غفلت یک زن و شوهر در شرف طلاق از پسر 12 ساله شان و فسادی که روسیه را آلوده کرده، به تصویر می کشد. در حال حاضر «بی عشق» یکی از نامزدهای جایزه اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان است.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


درام/کمدی «مهمانی» (The Party) به کارگردانی سالی پاتر که 16 فوریه 2018 اکران آن آغاز شد، کمدی سیاه و سفیدی است که فیلمنامه آن را خود پاتر نوشته است و بازی های در خور توجهی از سوی پاتریشیا کلارکسون، کریستین اسکات توماس، تیموتی اسپال، برونو گانز، چری جونز، امیلی مورتیمر و کیلیان مورفی در آن می بینیم. این فیلم که پارتی منحل شده ای در خانه سیاستمداری در لندن را به تصویر می کشد، در جشنواره فیلم برلین در سال گذشته میلادی، نقدهای خوبی کسب کرد.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


درام آلمانی-اتریشی «غربی» (Western) به کارگردانی والسکا گریزباخ، وسترن مدرنی است که کارگردانی ساختمانی آلمانی را در حال نصب و راه اندازی کارخانه ای در منطقه روستایی بلغارستان نشان می دهد که با مخالفت روستاییان آن منطقه روبرو می شوند. گریزباخ که برای این فیلم از بازیگران غیر حرفه ای استفاده کرده، در این فیلم به آرامی تنش بین گروه ها را به تصویر می کشد و ماینهارد که کارگر تازه از راه رسیده ای است، به تدریج در این فیلم با مردم محلی خو می گیرد. این فیلم مشاهده نوینی از دنیای مردان و بیگانه هراسی در اروپای شرقی معاصر را نشان می دهد.

جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)


«لال» (Mute) فیلمی علمی-تخیلی از دانکن جونز است که در شهر برلین و در زمان آینده رخ می دهد و ماجرای لئو (الکساندر اسکارزگارد) را شرح می دهد که لال است و به دنبال نامزد گمشده اش (زینب صالح) می گردد. لئو که در طی این جستجو به گوشه های تاریک شهر کشیده می شود، با کاکتوس بیل (پل راد) و داک (جاستین ثیرو) آشنا می شود که هر دو جراح ارتش آمریکا هستند و مأموریت های خودشان را دارند. «لال» قرار است 23 فوریه 2018 روی پرده سینماها برود.


جدیدترین فیلم‌های سینمایی دنیا اینجاست (۷۲)

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • maedeh

      چرا فیلمهای هندی رو تو ليستتون نميذارين ؟
      اونا هم کم فیلم خوب ندارن .

    • بدون نام

      من فیلم بچنه ای حسینو را بادوبله فارسی میخواستم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج